![]() |
ciekawe czy w lublinie tez jakiś ekooszołom wprowadzi strefe czystego powietrza w centrum
|
![]() |
ciekawe czy w lublinie tez jakiś ekooszołom wprowadzi strefe czystego powietrza w centrumMam nadzieje ze wprowadzi. Po to Żuk robi te "autostrady" zeby na nie wyprowadzic ruch z centrum. A w centrum autobusem co mnie bardzo cieszy :) |
![]() |
na ulicy choiny przekroczyły już 43%.... tak inwestycja to jedna wielka KPINA z ludzi. Tempo robót przypomina wyścig ślimaków, bez obrazy ślimaków. Gdzie nie spojrzeć wszystko rozp........ne od miesięcy i pomimo szczerych chęci trudno się dopatrzeć szczególnego postępu. Ale cóż to firma na specjalnych prawach- tu przekroczenia terminu nie mają zupełnie znaczenia bo kary i tak nie będzie.
|
![]() |
ciekawe czy bedziesz taki za jak ci policze za wjazd do strefy 2xciekawe czy w lublinie tez jakiś ekooszołom wprowadzi strefe czystego powietrza w centrumMam nadzieje ze wprowadzi. Po to Żuk robi te "autostrady" zeby na nie wyprowadzic ruch z centrum. A w centrum autobusem co mnie bardzo cieszy :) |
|
|
![]() |
Ciekawe, które to firmy tak się ślimaczą? Hmm niech zgadnę PRDL czy KPRD? Bo inne niedobre wyzyskiwacze ogólnopolskie jakoś zawsze potrafią wyrobić się w terminie, a firmy z lubelszczyzny zawsze mają aneksik na terminek i wszycy zadowoleni. Ciekawe ciekawe dlaczego ... ?
|
![]() |
Kary nie bedzie i tak bo przeciez zaskoczyla ich w styczniu zima ktorej niktbsie nie spodziewal. Hahaha. A tak na serio to na ten Zukowy folwark placimy my podatnicy a nie jakies tam panstwo.
|
![]() |
Zunio i tak nigdy nie nalicza żadnych kar za opóźnienia korporacjom, podobnie jak to ma miejsce w przypadku opłat adiacenckich (renty planistycznej), tak więc nie ma pośpiechu.
|
![]() |
Zaraz wykopią jakieś kości albo monety i będzie usprawiedliwienie dla opóźnienia.
|
|
|
![]() |
A co z karami dla Budimeksu za niedotrzymanie terminu na Bohaterów Monte Cassino? Budimex poszedł do sądu, a urzędnicy grzecznie się z nim zgodzili? Nic nie słychać....
|
![]() |
Ciekawe, które to firmy tak się ślimaczą? Hmm niech zgadnę PRDL czy KPRD? Bo inne niedobre wyzyskiwacze ogólnopolskie jakoś zawsze potrafią wyrobić się w terminie, a firmy z lubelszczyzny zawsze mają aneksik na terminek i wszycy zadowoleni. Ciekawe ciekawe dlaczego ... ?No tak - Budimex i Strabag się wyrabia. |
![]() |
Brawo nawet z opóźnieniem ale niech się coś robi. Jeszcze ul.ul.Zana, Wiejska, przedłużenie Koryznowej i kilka pomniejszych .
|
![]() |
W pierwszej kolejności powinna zostać wyremontowana Al. Witosa, część Zygmuntowskiej przy ogródkach działkowych wraz z wiaduktową częścią Mełgiewskiej. Stan nawierzchni w obydwie strony przypomina Nagasaki 5 min po zrzuceniu bomby. Przecież to jest centrum miasta!!
|
|
|
![]() |
Lublin jest bardziej zacofany niż miasta w Afryce. Rosyjska mentalność, wódka , pijaństwo, lenistwo , brak kultury na drogach. Żuk tworzy nowe stanowiska dla pslowcow którzy przegrali wybory.
|
![]() |
Robić robić niech się Lublin dalej rozwija.
|
![]() |
Lublin jest bardziej zacofany niż miasta w Afryce. Rosyjska mentalność, wódka , pijaństwo, lenistwo , brak kultury na drogach. Żuk tworzy nowe stanowiska dla pslowcow którzy przegrali wybory.Zacofane to są Biała Podlaska, Kraśnik czy Świdnik czyli miasta w których władzę sprawuje albo jeszcze do niedawna sprawował PIS. |
![]() |
W mpk mi policzysz ? Ja sobie pozalatwiam pieszo sprawy urzedowe i bankowe. Nie musze sie wpier.. do samego centrum autem zeby w *** bylo cieplo. Wygodnickie pokolenie autem najlepiej do sklepu wjechac. A w strefie powinni cene 4x podniesc to by Januszostwo parkowalo pod Auchanem i jechalo autobusem na piwo przy niedzieli to by ulice nie byly pozawalane zlomami i chodniki rozpieprzoneciekawe czy bedziesz taki za jak ci policze za wjazd do strefy 2xciekawe czy w lublinie tez jakiś ekooszołom wprowadzi strefe czystego powietrza w centrumMam nadzieje ze wprowadzi. Po to Żuk robi te "autostrady" zeby na nie wyprowadzic ruch z centrum. A w centrum autobusem co mnie bardzo cieszy :) |
|
|
![]() |
Zapraszam na gminę Borki, to dopiero jazda. Tu nie wolno, bo przeciw, tu hmm nie bo głosowali przeciwko mi, ale tu pojedziemy
|
![]() |
ta lodowke sobie rowere na bagaznik.centrum pustoszejeW mpk mi policzysz ? Ja sobie pozalatwiam pieszo sprawy urzedowe i bankowe. Nie musze sie wpier.. do samego centrum autem zeby w *** bylo cieplo. Wygodnickie pokolenie autem najlepiej do sklepu wjechac. A w strefie powinni cene 4x podniesc to by Januszostwo parkowalo pod Auchanem i jechalo autobusem na piwo przy niedzieli to by ulice nie byly pozawalane zlomami i chodniki rozpieprzoneciekawe czy bedziesz taki za jak ci policze za wjazd do strefy 2xciekawe czy w lublinie tez jakiś ekooszołom wprowadzi strefe czystego powietrza w centrumMam nadzieje ze wprowadzi. Po to Żuk robi te "autostrady" zeby na nie wyprowadzic ruch z centrum. A w centrum autobusem co mnie bardzo cieszy :) |
![]() |
Lepiej zrobic wolniej a dokładniej niz szybciej a spartaczyć...Znawcy sie odezwali od budowy..
|
![]() |
WŁADZE LUBLINA ZNOWU WCISKAJĄ NAM SCIENCE FICTION TAK JAK Z ARKADAMI I CHCĄ NAS PRZEKONAĆ ŻE DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA ZOSTANIE ZROBIONE:
• rozebrać stary most w ul. Fabrycznej i zbudować w jego miejscu nowy
• odtworzyć jezdnię Al. Zygmuntowskich
• zbudować nową jezdnię ul. Lubelskiego Lipca ’80
• przesunąć nieco rondo w stronę centrum
• zaślepić ul. 1 Maja, budując na jej końcu parking
• zbudować trakcję trolejbusową między rondem a Targami Lublin
• zamontować sygnalizację świetlną na skrzyżowaniu ul. Fabrycznej i Bronowickiej
• wytyczyć nowe ścieżki rowerowe oraz ułożyć chodniki.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.