Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nalot straży granicznej na firmę z Lublina. W jednej chwili straciła 63 pracowników

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 stycznia 2018 r. o 11:54 Powrót do artykułu
Wczoraj świętowali my odzyskanie niepodległej ukrainu a dzis nas pacyfikuju i gnembia, poliaki nie sa nasze przyjaciele oj nie
Odpowiedz
Zdradźcie jeszcze jaka to agencja, żeby ją omijać w przyszłości ....
Odpowiedz
Nieuczciwe poliaki bez papierow nas ukraincow zatrudniaja, oszukuja, wyzyskuja, a europe udaja
Odpowiedz
undefined napisał:
Nieuczciwe poliaki bez papierow nas ukraincow zatrudniaja, oszukuja, wyzyskuja, a europe udaja
 To jest kapitalizm, jak się dajecie to tak macie. Przez agencje to są najgorsze firmy i najgorsze roboty.
Odpowiedz
to nie pracujcie przez agencje , u mnie w zakladzie pracuje dziewczyna z ukrainy - zakład zatrudnił ją bezpośrednio . wszyscy ją lubią i mam nadzieje że wzajemnie . Nie oceniajcie Polaków jednakowo , wszędzie znajdzie się jakaś zakała - nawet u Ukraińców
Odpowiedz
Czy tą firmą jest STOCK Polska ???
Odpowiedz
I tak pewnie sie opłacało, co to jest te 30 tys.
Odpowiedz
...w ten oto sposob pojawily sie 63 miejsca pracy dla Polakow. Tak trzymac.
Odpowiedz
z Wrocławia, a wszystkie pismaki piszą ze "lubelska agencja pracy" ,oni maja tylko tu przedstawiciela. A firmę szukajcie w innej dzielnicy przemyslowej niż Stock :) a staż ma prikazy kogo kontrolowactez  ,sa firmy gdzie nie zajda. Do Stocka na pewno nie pójdą :) To za duzy pracodawca.
Odpowiedz
polaczka napisał:
to nie pracujcie przez agencje , u mnie w zakladzie pracuje dziewczyna z ukrainy - zakład zatrudnił ją bezpośrednio . wszyscy ją lubią i mam nadzieje że wzajemnie . Nie oceniajcie Polaków jednakowo , wszędzie znajdzie się jakaś zakała - nawet u Ukraińców
 Kto jeszcze szuka pracy przez agencje.Chyba jakiś naiwny.
Odpowiedz
Brakuje pracownikow przeciez, a popisowke robi Straz Graniczna zamiast pokazac jakie bledy zrobila agencja i dac jej czas na uzupelnienie dokumentow zeby je poprawila i tyle  chyba szef akcji dostanie za to stopien generala
Odpowiedz
Praktyka nasylania Straży Granicznej na konkurencyjna firmę. Już wiadomo że firma która doniosła dzień wcześniej posiadała w tym zakładzie ponad 20 osób bez oświadczeń na pracę w Polsce.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...