Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nowa restauracja w Lublinie. Czekają już tylko na koniec prac przy deptaku [zdjęcia]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 lipca 2018 r. o 11:46 Powrót do artykułu
Mało przytulne to wnętrze ,na jedno kopyto
Odpowiedz
Mam nadzieję że będą tam podawać coś godnego bo wino na jasnej to dramat w stosunku cena - jakość. Mimo wszystko powodzenia.
Odpowiedz
Przecież chcąc się na siłę wyróżnić trzeba coś takiego rzucić.... my podajemy złote ziemniaki... A schabowego nie... z czym do ludzi.... 
Odpowiedz
bardziej chodzi o to, że schabowy nie pasuje do wina ;)
Odpowiedz
Ten deptak jak i litewski to jest jedno wielkie nieporozumienie. Miliony wywalone w błoto a jest gorzej niż było. Bubel, niedorobki wszedzie. Chinskie kamienie g###nej jakości. A my za to płacimy. Pytam sie kto z Lublinian chciał nowego deptaka (ktory wyglada gorzej niz stary) ? Kasy brakuje na Skatepark, ulic nie ma za co remontowac ? To nic, zbudujmy fontanne i sikawki zeby dzieci mialy gdzie szczac i potem w tym plywac. Betonowa pustynia, ZERO zieleni. Wszystko betonuja tak jak ta studnie. Wykopaliska też pewnie zabetonowali. Lublinianie przejrzyjcie na oczy.
Ja chciałem nowego deptaka. A wygląda o niebo lepiej niż stary. Pisześ o chińskim kamieniu a za chwilę o betonowej pustyni. Zdecyduj się bo jedno zaprzecza drugiemu. Ale skoro tęskisz za skateparkiem sądzę że jesteś jeszcze gnojkiem który ma pstro w głowie i nierozumie wielu spraw
Nie wyglada lepiej od starego tylko jeszcze gorzej, zero estetyki, pomyslunku. Kamień, beton jeden pies. Zero zieleni, nagrzewa sie to jak diabli. W miescie potrzebna jest zielen, ktora sie non stop wycina tak jak za niedlugo ponad 200 drzew przy Raclawickich. Chyba ludzie nie rozumieja jak wielkie jest zadluzenie Lublina i jak marnuje sie ich pieniadze...
A ja uważam że wygląda duuużo lepiej. Jest elegancki, estetyczny i nowoczesny. Takimi inwestcjami doganiamy większe miasta. Kamień czy beton to nie jeden pies. Kamień jest produktem naturalnym który zawsze dobrze się komponuje i dobrze wygląda a beton to sztuczny twór który zawsze wygląda nienaturalnie. Nierozumiem więc skąd ta tęsknota za tamtą czarną i brudno-żółtą kostką która wyglądała tandetnie i prowincjonalnie. Lublin oceniany jest przez przyjezdnych jako zielone miasto więc narzekane ja jej brak to zwykła demagogia
Doganiamy chyba w zadłużeniu... kiedyś to wyglądało lepiej, po co było to zmieniać jak mogło posłużyć jeszcze wiele lat ? Stare było trwałe a teraz to wszystko sie posypie za niedlugo, bo to taki szajs ze szkoda gadac... każdy sie śmieje z Lublina że wydaje miliony na glupoty a dług rośnie... zamiast tego mozns by pomoc biednym rodzinom. Turysci patrza na nas ze współczuciem i politowaniem. Kicz nieład i jarmark, festyn jak te sikawki, wszystko to niedlugo przestanie dzialac i naprawa wyniesie miliony. Lublin zielonym miastem to chyba był. Resztki zieleni develocfaniaczki POwycinały pod develobloki,kolejne galerie, żeby zachod sie obłowił na Polakach. Już w Warszawie wiecej zieleni. Ciagle wycinaja drzewa, zaraz zlikwiduja Gorki Czechowskie i zabetonuja LKJ. Żadnej zieleni nie oszczedza. A smog bedzie coraz wiekszy, do czego sie przyczyniaja zamykajac korytarze powietrzne (gorki czech.) i tamujac ruch (korkowanie miasta i buspasy). Niedlugo wszyscy umrzemy na raka od spalin, przewiewu brak i korki, zieleni brak...
Artykuł jest o nowej restauracji więc nie rozumiem tego bełkotu o tęsknocie za starym deptakiem
Nie dyskutuj z trollem,bo tylko go karmisz,on dostaje kase za wypisywanie tych farmazonów. Lublin pieknieje,stary deptak sie rozsypywał a turystow jest coraz więcej i tylko pisowcow żal :))) chociaż czy ja wiem, zapakoqać tych trolli razem do tira i wysłać do Torunia.
Odpowiedz
Strona 2 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...