![]() |
Mało przytulne to wnętrze ,na jedno kopyto
|
![]() |
Mam nadzieję że będą tam podawać coś godnego bo wino na jasnej to dramat w stosunku cena - jakość. Mimo wszystko powodzenia.
|
![]() |
Przecież chcąc się na siłę wyróżnić trzeba coś takiego rzucić.... my podajemy złote ziemniaki... A schabowego nie... z czym do ludzi....
|
![]() |
bardziej chodzi o to, że schabowy nie pasuje do wina ;)
|
![]() |
Nie dyskutuj z trollem,bo tylko go karmisz,on dostaje kase za wypisywanie tych farmazonów. Lublin pieknieje,stary deptak sie rozsypywał a turystow jest coraz więcej i tylko pisowcow żal :))) chociaż czy ja wiem, zapakoqać tych trolli razem do tira i wysłać do Torunia.Artykuł jest o nowej restauracji więc nie rozumiem tego bełkotu o tęsknocie za starym deptakiemDoganiamy chyba w zadłużeniu... kiedyś to wyglądało lepiej, po co było to zmieniać jak mogło posłużyć jeszcze wiele lat ? Stare było trwałe a teraz to wszystko sie posypie za niedlugo, bo to taki szajs ze szkoda gadac... każdy sie śmieje z Lublina że wydaje miliony na glupoty a dług rośnie... zamiast tego mozns by pomoc biednym rodzinom. Turysci patrza na nas ze współczuciem i politowaniem. Kicz nieład i jarmark, festyn jak te sikawki, wszystko to niedlugo przestanie dzialac i naprawa wyniesie miliony. Lublin zielonym miastem to chyba był. Resztki zieleni develocfaniaczki POwycinały pod develobloki,kolejne galerie, żeby zachod sie obłowił na Polakach. Już w Warszawie wiecej zieleni. Ciagle wycinaja drzewa, zaraz zlikwiduja Gorki Czechowskie i zabetonuja LKJ. Żadnej zieleni nie oszczedza. A smog bedzie coraz wiekszy, do czego sie przyczyniaja zamykajac korytarze powietrzne (gorki czech.) i tamujac ruch (korkowanie miasta i buspasy). Niedlugo wszyscy umrzemy na raka od spalin, przewiewu brak i korki, zieleni brak...A ja uważam że wygląda duuużo lepiej. Jest elegancki, estetyczny i nowoczesny. Takimi inwestcjami doganiamy większe miasta. Kamień czy beton to nie jeden pies. Kamień jest produktem naturalnym który zawsze dobrze się komponuje i dobrze wygląda a beton to sztuczny twór który zawsze wygląda nienaturalnie. Nierozumiem więc skąd ta tęsknota za tamtą czarną i brudno-żółtą kostką która wyglądała tandetnie i prowincjonalnie. Lublin oceniany jest przez przyjezdnych jako zielone miasto więc narzekane ja jej brak to zwykła demagogiaNie wyglada lepiej od starego tylko jeszcze gorzej, zero estetyki, pomyslunku. Kamień, beton jeden pies. Zero zieleni, nagrzewa sie to jak diabli. W miescie potrzebna jest zielen, ktora sie non stop wycina tak jak za niedlugo ponad 200 drzew przy Raclawickich. Chyba ludzie nie rozumieja jak wielkie jest zadluzenie Lublina i jak marnuje sie ich pieniadze...Ten deptak jak i litewski to jest jedno wielkie nieporozumienie. Miliony wywalone w błoto a jest gorzej niż było. Bubel, niedorobki wszedzie. Chinskie kamienie g###nej jakości. A my za to płacimy. Pytam sie kto z Lublinian chciał nowego deptaka (ktory wyglada gorzej niz stary) ? Kasy brakuje na Skatepark, ulic nie ma za co remontowac ? To nic, zbudujmy fontanne i sikawki zeby dzieci mialy gdzie szczac i potem w tym plywac. Betonowa pustynia, ZERO zieleni. Wszystko betonuja tak jak ta studnie. Wykopaliska też pewnie zabetonowali. Lublinianie przejrzyjcie na oczy.Ja chciałem nowego deptaka. A wygląda o niebo lepiej niż stary. Pisześ o chińskim kamieniu a za chwilę o betonowej pustyni. Zdecyduj się bo jedno zaprzecza drugiemu. Ale skoro tęskisz za skateparkiem sądzę że jesteś jeszcze gnojkiem który ma pstro w głowie i nierozumie wielu spraw |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|