![]() |
Ktoś coś z tego zrozumiał?? Bo ja nie.
|
![]() |
można? można!! jak się chce zarabiać pieniądze nie przeszkadza nawet odległość jakichś 500km i ściągnięcie autobusów, oczywiście najpierw złożenie oferty, przygotowanie się do przetargu. Ale gdzie tam ktoś by wpadł na taki pomysł z Lubelskich Linii Autobusowych z siedzibą w Lublinie (za daleko). No cóż bo i po co skoro Urząd Marszałkowski zawsze da pieniądze LLA, nie ma sensu rozszerzać działalności.
|
![]() |
to już MPK Lublin nas nie będzie wozić, tylko PKS i to z Zielonej Góry????????????? Ludzie co tu sie wyprawia ???? Na kazdym kroku jakieś absurdy, jakaś rozpierducha.
|
![]() |
a teraz oprócz MPK Lublin wozi Cię Meteor i Irex odpowiednio z Jaworzna i Dąbrowy Górniczej, masz tego świadomość? wolny rynek
to już MPK Lublin nas nie będzie wozić, tylko PKS i to z Zielonej Góry????????????? Ludzie co tu sie wyprawia ???? Na kazdym kroku jakieś absurdy, jakaś rozpierducha. |
![]() |
to jest jakaś pieprzona bzdura. Nie pojmuje tego jak po Lublinie można jeździć pksem z Zielonej Góry. Lublin nie ma swoich autobusów? nic z tego nie rozumiem
|
![]() |
Wczoraj na wieczór : http://alle.pl/balloteli-zginol
|
![]() |
a 1.5 miliona zł które zostało podziela miedzy soba prezesiki i dyrektorki
|
![]() |
Otóż to! LLA miałoby pewny zarobek przez 2 lata, a mogłoby też startować do drugiego przetargu na 8 lat.
można? można!! jak się chce zarabiać pieniądze nie przeszkadza nawet odległość jakichś 500km i ściągnięcie autobusów, oczywiście najpierw złożenie oferty, przygotowanie się do przetargu. Ale gdzie tam ktoś by wpadł na taki pomysł z Lubelskich Linii Autobusowych z siedzibą w Lublinie (za daleko). No cóż bo i po co skoro Urząd Marszałkowski zawsze da pieniądze LLA, nie ma sensu rozszerzać działalności.
Tym, co nie przeczytali uważnie artykułu śpieszę z informacją, że MPK dalej będzie jeździć, a PKS Zielona Góra wejdzie na rynek w miejsce konsorcjum Irex&Meteor, jeżdżącego od 2010 roku. W Lublinie kilka firm świadczy usługi przewozowe, ale u wszystkich przewoźników obowiązuje taki sam bilet miejski.
|
![]() |
nie wsiodę do tego złomu.Zielona Góra ukradła nam pieniądze z dotacji unujnych kupiła sobie nowe a nam chce wcisnąć swoje stare.Tyle lublinian jest bez pracy a wy zatrudniacie u nas ludzi z Zielonej Góry? nic z tego nie rozumiem. O ile wiem polska zachodnia uzyskała 75% dotacji na lata 2007-2013 a wschodnia 25% bo zachodnia mam ukradła 25%
|
![]() |
zapisałam sobie właśnie te numery i w mojej dzielnicy jeździ tylko 10.Do przgubowców nie będę wsiadać.To kpina.Co oni w tym ratuszu robią budują centrum konferencyjne jedyna rzecz z inwestycji jaka Lublinowi jest nie potrzebna a nie maja na nowe autobusy i dojazd do stadionu.Nie głosuje na PSL
|
![]() |
nie wsiodę do tego złomu.Zielona Góra ukradła nam pieniądze z dotacji unujnych kupiła sobie nowe a nam chce wcisnąć swoje stare.Tyle lublinian jest bez pracy a wy zatrudniacie u nas ludzi z Zielonej Góry? nic z tego nie rozumiem. O ile wiem polska zachodnia uzyskała 75% dotacji na lata 2007-2013 a wschodnia 25% bo zachodnia mam ukradła 25%to w takim razie z tego co piszesz południe, północ i środkowa PL nie dostała nic, jesteśmy i tak zarobieni :D |
![]() |
zapisałam sobie właśnie te numery i w mojej dzielnicy jeździ tylko 10.Do przgubowców nie będę wsiadać.To kpina.Co oni w tym ratuszu robią budują centrum konferencyjne jedyna rzecz z inwestycji jaka Lublinowi jest nie potrzebna a nie maja na nowe autobusy i dojazd do stadionu.Nie głosuje na PSLJarku co pisze w damskiej formie (zapisałam) proponuje już jutro nie wsiadać do 10, zwroc uwage na naklejke na autobusie z przodu jak bedzie logo irexu lub meteoru nie wsiadaj, w mysl hasla jezdze tylko z Mpk Lublin :D ludzie obsluga linii "przetargowych" w Lublinie jest juz od 3 lat i nie ma ich w obsludze MPK Lublin, i naprawde co ma stadion do autobusów, a po 2 w ratuszu nie rządzi PSL :D ba w wyborach powszechnych nie wszedl nikt z PSL do RM dopiero później PSL zyskal 2 radnych, wiec troszke sie mylisz |
![]() |
Jezu, ludzie, wy nie macie pojęcia jak jest zorganizowany transport w mieście a jakieś larum podnosicie.
Furmankami jeździjcie, bo gadacie tak jakbyści na każdy samochód krzyczeli "taskówka, taksówka"
|
![]() |
Przykre jest czytanie waszych komentarzy, bo 90 % z was nie czyta ze zrozumieniem, albo nie ma zielonego pojęcia jak funkcjonuje komunikacja miejska w lublinie, bardzo dobrze że nie wygrało AKL, iREXY ect. bo to są najgorsze, najstarsze autobusy jakie jeżdżą obecnie po Lublinie. Z tego co sprawdziłem zastąpią je całkiem fajne Mercedesy i trochę gorsze Many, ale pewnie i tak w lepszym stanie niż to co ma do zaoferowania irex.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|