![]() |
Ludzie a za czyje budowane są te drogi?? mamy kilka razy placic za to samo? Autostrady tez platne. Tylko kraj zmieniac.... eh
|
![]() |
Pan Żmijan logicznym rozumowaniem raczej nie grzeszy, po drugie wypowiada się na tamat rzeczy o których nie ma żadnego pojęcia. Panie Żmijan wszystkie drogi są budowane z NASZYCH pieniędzy to po pierwsze po drugie powtórnie płacimy za użytkowanie dróg ( czego nie rozumiem ale żyjemy w polsce więc już przyzwyczajono nas do płacenia absurdalnie kilka razy za to samo) w cenie każdego litra paliwa więc mamy rozumieć że proponuje Pan popieprzyć kolejną oplatę drogową?? Pranoja... Powiem tak od czasów tzw. komuny nic w rozumowaniu rządzących polityków nic się nie zmieniło.
|
![]() |
Ludzie to jakiś absurd,i tak płacimy na drogi w paliwie,kupujemy nowy samochód płacimy ja się pytam gdzie tę pieniądze.POgonić tę całe towarzystwo z tego okrągłego Zoo w Warszawie,i co jeszcze te deb***e wymyślą co oni chcą zrobić z nas bydło dojne. Ludzie nie dajmy się czas z tym skończyć.
|
![]() |
1. Za NASZE pieniądze zostały wybudowane i wyremontowane drogi.
2. Podatek drogowy jest już w opłacie za paliwo !!! W którym jest również dwa inne podatki...
To teraz mamy jeszcze zapłacić kolejny ten sam podatek?
Opłata za jazdę po "wygodnych" drogach? Takie drogi (czyli te nowo wybudowane, nie mylić z tymi 2-u, 3-y letnimi, bo one się już sypią!) powinny być uznawane za standart!, a nie jakiś luksus.
Kolejny absurd to fotoradary i bramki pomiarowe, które robią za maszynke do robienia pieniędzy oraz sztuczne łątanie dziury budżetowej.
Ludzi odpowiedzialnych za to, powinno się wysłać do szkół, żeby się nauczyli podstaw ekonomii, bo z tym to słabo u nich, a efekty ich bezmyślnych decyzji widać na codzień...
Ten kraj został już dawno sprzedany i rozgrabiony, w tej chwili tylko "wyciskają szmate" z resztek co zostało !!!
|
![]() |
Zgadzam się płatne-biorę rozliczenie podatkowe i widzę.Ja za rok jazdy po drogach krajowych płacę 18% minus kwota zmniejszająca podatek 556 zł 02 gr przyjętej wartości opłat,ponieważ mam niewielkie dochody,pan Żmijan 32% ponad stawkę określoną w ustawie(jeżeli będzie taka ustawa) za przejazd drogą krajową jeśli zarobił ponad 85`528 zł-co pan na to ?Jak dla mnie perfekcyjna ustawa..
|
![]() |
Wyborco posła Żmijana: powiedz, jak to jest być walonym w tyłek na własne życzenie? Czy naprawdę można było upaść aż tak nisko, aby zagłosować na to indywiduum?
|
![]() |
a bardzo dobrze wam za waszą głupotę na wyborach. Wybieracie sobie takich polityków to nie płaczcie oni wyrażają w sejmie przecież wasz głos! Nie wiem o co wam chodzi!!!!!!!!!!!!???????????? W USA taki popaprany polityk byłby zniszczony do końca życia za swoje POmysły
|
![]() |
Rząd znowu nam przyniósł Żmijana w kieszeni, to kolega Palikota chyba z Biłgoraja
|
![]() |
ŻYDOKOMUNA POmpuje POLAKÓW w ich własnym kraju,z ich ciężko zarobionych i marnych pieniędzy ,pompuje,pompuje i pompuje,a głupole POpierają i POpierają. POwiedzenie GŁUPI JAK POLAK nabiera nowej wartości, a słupki im rosną,
|
![]() |
Jak dla mnie nie ma na kogo głosować. Od lat te same gęby przy korytach tylko zmienia się władza w ich rękach a młodzi co w końcu dopchali się do koryt nie mają nic do powiedzenia bo jest odgórnie przez przewodniczącego partii nażucone wszystko. Takim sposobem np. Poznański papra się w historii i próbuje zniszczyć miejsca pracy bo historia jest dla niego najważniejsza tak jak z tym absurdalnym długiem jaki ma wobec nas hiszpania pożyczonym za średniowiecza.Z tego co pamiętam największym dłużnikiem obecnie wobec nas jest Iran albo Irak.Takim krajom pożyczamy pieniądze długi są ogromne a później umarzamy spłate nie tylko odsetek ale i samego długu.Co do płatnych dróg krajowych to paranoja jakaś.Za jaki luksus płacić? Drogi które mają 2 lata posiadają koleiny po tirach najczęściej bo nie ma normy jak budować drogi a każdy przedsiębiorca oszukuje i oszczędza na materiałach czego skutkiem są dziury po jednej porządnej zimie.Taki to luksus z tymi drogami krajowymi że jeszcze trochę każdy zmieni samochód osobowy na traktor bo nie będzie się dało po nich jeździć
|
![]() |
Jak nieuka się wybiera,a że nic nie umie, to do kieszeni się dobiera i wyborcę uważa za frajera,bo na tym polega polityczna nieuka kariera.
|
![]() |
ten gościu co powiedział że nie jeździ po drogach krajowych to rozumiem ze po Solidarności/Tysiąclecia też nie jeździ?? Boże widzisz i nie grzmotniesz mu w opony.... mózgowe
|
![]() |
W Konkursie " deb*** Roku " w skali głosowania od 1 do 10 pan poseł zdobył 21 punktów. Zdobywając Dwie Nagrody !!! Strach myśleć co dalej, dopiero się rok zaczął
|
![]() |
W Konkursie " De bil Roku " w skali głosowania od 1 do 10 pan poseł zdobył 21 punktów. Zdobywając Dwie Nagrody !!! Strach myśleć co dalej, dopiero się rok zaczął
|
![]() |
Dokładnie... najpierw budują za nasze pieniądze, potem mamy płacić jeszcze że jeździmy po tym co wybudowane z naszych pieniędzy..... takie złodziejstwo w białych rękawiczkach. |
![]() |
może i uznałbym to za dobry pomysł ale pod warunkiem że opłata musiała by w całości iść na drogi krajowe, ale niestety znając realia w Polsce pieniądze rozeszły by się po urzędnikach
|
![]() |
właśnie! patrzcie i płaczcie! Ja nie głosowałem na tą hołotę i nie mam wyrzutów sumienia, ale jak zwykle wygrał głos ludu (durnego Polskiego ludu!!) i cierpię za idiotów, którzy głosowali na P O |
![]() |
Na pensje,nagrody,odprawy i na nie naszą wojnę w Afganistanie,czerwone k.utasy. |
![]() |
Ale ładna dziewczyna :-)
|
![]() |
W ubiegłym roku rząd podzielił zakłady energetyczne na oddzielne spółki z tego co się dowiedziałem to z samego podziału w Lublinie spółka Lubzel zapłacił 8 milionów podatku do skarbu państwa teraz znowu przymiarka do opłat za drogi kiedy wreszcie Polski naród zaznaczam Polski przejrzy na oczy i skończy tą Tuskomanię
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.