![]() |
... pcha sie na listy lubelskie . czy mu lubliniacy jestesmy na samym dnie..........precz z komuna i klerem
|
![]() |
... nam podrzucaja
|
![]() |
Sp...aj dziadu!
|
![]() |
W wyborach zagłosuję na Giertycha to lepszy wybór niż na kandydatów Samoobrony bynajmniej nie jest karany jest przykładnym mężem i ojcem a że wysoki to bedzie dla województwa dobrze wszystko złe dostrzeże . Namawiam całą rodzinę i znajomych że jest to dobry wybór a to dzięki jego zachowaniu się w ostatnich dniach Sejmu
|
![]() |
|
![]() |
to się nazywa podłożyć świnię :(
|
![]() |
a kler o to zadba w manipulacji mają doswiadczenie ponadt tysiącletnie
|
![]() |
ZARÓWNO GIERTYCH JAK I JEGO KONKURENCI Z SLD W TYM KANALIA KURCZUK, TO BAGNO I DWA METRY MUŁU!, NIE MÓWIĄC O RESZCIE PSEUDOPOLITYKÓW Z LUBELSZCZYZNY!!!TEN REGION I JEGO STOLICA MUSI NA ZAWSZE BYĆ ZAŚCIANKIEM!!
|
![]() |
Jak będzie startował w ``mundurku szkolnym``z plecaczkiem(a wnim Gombrowicz) to go wybierzem
|
![]() |
zgroza jeżeli to prawda ! szatan będzie u nas kandydował !!!!
|
![]() |
...!!!!! żal mi ciebie i twojej moherowej rodzinki !
|
![]() |
Sądząc po tym jakich przedstawicieli wybraliście sobie do samorządów np. w Kraśniku, to wielki Romuś ma duże szanse, by was godnie reprezentować. Oczywiście na wybory mało kto pójdzie, bo "nie ma na kogo głosować", ale później macie żal do całego świata, że wam takiego przedstawiciela podrzucili. Ciekawe, czy kiedykolwiek był na Lubelszczyźnie
|
![]() |
Roman Giertych na plecach posła Mańki chce wskoczyć do Sejmu po raz kolejny. Jedynym rozsądnym wyjściem jest pożegnanie LPR przez Mańkę i wystartowanie z listy PiS jako niezależny, nawet z dalszego miejsca. Mańka jest ok. i szkoda żeby zakończył karierę polityczną pod butami Romana Giertycha. Mańka startując z listy PiS nawet z dalszej pozycji ma dużo większe szanse niż wespół z Giertychem. PiS też dużo może na tym zyskać. Panie pośle Mańka LPR to historia.
|
![]() |
Chyba żartujecie!!!
|
![]() |
Moze i Lubelszczyzna jest bardziej katolicko-narodowa niż Mazowsze, ale chyba nie jest aż tak głupia!!??
|
![]() |
Moherowa nie moherowa ale stare przysłowia są prawdziwe dlatego zagłosuję i już niech wie że na lubelszczyźnie mamy gest dla Ligi Polskch Rodzin a szczególnie dla niego bo nigdy nie mieliśmy gospodarza w naszym województwie to może nam znajdzie ibedziemy mlekiem i miodem opływać.
|
![]() |
Widać z daleka że MOHER.Przez takich jak oni Ludzi Pozbawionych Rozumu muszę się wstydzić że jestem z Lublina.
|
![]() |
Za wszelką cenę trzymał się stołka! Załatwił dobrego lubelskiego kuratora, lecz nie zdążył wsadzić zastępcy Mańki. NIech zrobi coś na swoim np. w sektorze prywatnej działalności gospodarczej a później niech dzieli się doświadczeniem i służy społeczeństwu a nie tylko kolesiom.
|
![]() |
powiedz mi co ten jakis tam manka zrobil dla lublina i lubelszczyzny
|
![]() |
Zdecydowałem że wezmę udział w wyborach pod warunkiem że bedzie kandydował p. Sprawka mój były nauczyciel. A Giertychowi przepowiadam sromotną klęskę w okręgu lubelskim
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.