Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Posadzą drzewa przy nowej ulicy Lublina? Urzędnicy: Ewentualnie

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 26 czerwca 2020 r. o 19:26 Powrót do artykułu
Jak chciał las, jak u siebie na ojcowiźnie za stodołą to po co się przeprowadzał z kraśnika ?
Odpowiedz
Zgodnie z zuko-ekononomiką drzewo jest warte tyle co jego wartość opałowa lub cena, którą można zapłacić zaprzyjaźnionemu wykonawcy za roboty polegające na wsadzaniu patyków w ziemię (zwane nomenklaturze dewelorozwoju jako "nasadzenia").
Odpowiedz
Jeden z dębów jest na terenie nowej Wspólnoty, a nie Gminy, zatem jak miasto sobie wyobraża jego wycięcie? Plany budowy tej ulicy mają zdaje się prawie 20 lat i może czas je uaktualnić, a nie realizować coś, gdy w tym miejscu były pola? Będzie to jedyna droga osiedlowa pomiędzy blokami, którą mają jeździć autobusy. Po co na 450 metrowym odcinku przystanki? Jeżdżą autobusy i trolejbusy Granitową, są przystanki przy JPII, więc chyba nikt się nie przemęczy za bardzo jak dojdzie te 500 metrów? Druga sprawa to zamiast robić z Berylowej ulicę z przystankami należało połączyć Kraśnicką z JP II poprzez ul. Węglinek i do niej doprowadzić drogi osiedlowe. Wówczas i byłby dojazd do przystanku PKP i łatwiejsze, szybszy wyjazd z osiedla.
Odpowiedz
To wszystko bez spaceru mieszkańców z udziałem wiceprezydenta Szymczyka?
Odpowiedz
 A czy ty byłeś z imienia i nazwiska rodowego matki do 3 pokoleń wstecz, na tym sportkaniu ??
Odpowiedz
A czy ty byłeś z imienia i nazwiska rodowego matki do 3 pokoleń wstecz, na tym sportkaniu ??
Osobiście nie byłem przede wszystkim dlatego, że rzeczonego wiceprezydenta Szymczyka nie było przy wycince innych kilkudziesięciu tysięcy drzew w innych częściach naszego miasta. Jego możesz sprawdzać do 100 pokolenia, bo jest funkcjonariuszem za przeproszeniem publicznym. Od społeczników... RODO.
Odpowiedz
Jeden z dębów jest na terenie nowej Wspólnoty, a nie Gminy, zatem jak miasto sobie wyobraża jego wycięcie? Plany budowy tej ulicy mają zdaje się prawie 20 lat i może czas je uaktualnić, a nie realizować coś, gdy w tym miejscu były pola?  Będzie to jedyna droga osiedlowa pomiędzy blokami, którą mają jeździć autobusy. Po co na 450 metrowym odcinku przystanki? Jeżdżą autobusy i trolejbusy Granitową, są przystanki przy JPII, więc chyba nikt się nie przemęczy za bardzo jak dojdzie te 500 metrów? Druga sprawa to zamiast robić z Berylowej ulicę z przystankami należało połączyć Kraśnicką z JP II poprzez ul. Węglinek i do niej doprowadzić drogi osiedlowe. Wówczas i byłby dojazd do przystanku PKP i łatwiejsze, szybszy wyjazd z osiedla. --- anka-anka Zaznaczyłem sobie Pani komentarz trzy dni temu, ale dopiero teraz mam chwilę by odpowiedzieć. Gratuluję umiejętności używania znaków przestankowych, naprawdę komfortowo czyta się Pani komentarze.

Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...