![]() |
Skończyłem zasadniczą szkołę zawodowa potem technikum budowę maszyn jestem spawaczem mam masę uprawnień składałem tam papiery osobiście droga elektroniczną zostawiałem cv na targach pracy i co i nic wiec przestańcie reklamować tą żałosną firemke:)
|
![]() |
hehehe i ja tak samo i znajomi tak samo i to nie znajomi nie jakaś amatorka tylko sami doswiadczeni pracownicy, ale chyba ta firma nie szuka takich bo takim trzeba płacić hahahahahahah tragedia i kolego nie masz czego żałować bo w tej firmie ważne żebyś orał nie zważając na BHP i innych ludzi nic nie straciłeś
|
![]() |
Dokładnie nie masz czego żałować kolejny sponsorowany artykuł żeby znaleźć kogoś do roboty bo chyba wszyscy co zostali to alkocholicy lub znajomi prezesów. Poza tym przez pierwsze 3 miesiące zostajesz orżnięty na kasie bo zapłacą Ci 70% diety a potem i tak niedostaniesz wszystkiego bo diety w tej firmie pozostają na niezmienionym poziomie od kilku lat mimo podwyżek. Szczerze odradzam wszystkim wypadki są prawie codziennie a BHP tam nikt o tym nie słyszał a jak będziesz maił jakieś ale to Cię zwolnią.
|
![]() |
ale glupoty piszecie... w tej firmie sporo sie pozmienialo, BHP jest przestrzegane i jak ktos nie zastosuje sie do zasad BHP to wraca do Polski... i przez pierwsze 3 miesiace dostajesz tyle samo co inni... jestem na bierząco wiec wiem... i piszecie kompletne bzdury... ale prawdą jest ze do firmy ciezko jest sie dostac, bardzo duzo osób skadających CV jest na jedno miesce...
|
![]() |
ale glupoty piszecie... w tej firmie sporo sie pozmienialo, BHP jest przestrzegane i jak ktos nie zastosuje sie do zasad BHP to wraca do Polski... i przez pierwsze 3 miesiace dostajesz tyle samo co inni... jestem na bierząco wiec wiem... i piszecie kompletne bzdury... ale prawdą jest ze do firmy ciezko jest sie dostac, bardzo duzo osób skadających CV jest na jedno miesce...Odezwał się chyba synek młodego prezesa ja też jestem na bieżąco i nic sie nie zmieniło |
![]() |
To nie jest firma tylko obóz pracy. Firma zeszła na psy.Kadra traktuje ludzi jak tanią siłę roboczą. Kierownictwo pije wódkę na wyjazdach z pracownikami żeby po pijaku kablowali na innych pracowników i kierowników. Panie z biura nie potrafią oprócz parzenia kawki nic tylko wiedzą jak sie sztafirować bezmyślnie w szpileczkach po biurze dodam jeszcze ze przekraczaja swoje kompetencję .Może celowo traktują ludzi jak śmieci po to żeby sami sie zwalniali z pracy. Kpina nie firma.
|
![]() |
Wiedzą dobrze jak robić ludziom GWAŁT PRZEZ MÓZG.haTak żeby może ktoś sie poczuł winny kiedy wyjechać nie może bo np.powiadamiają o wyjeżdzie w ostatniej chwili gdy ktoś nie jest przygotowany to co minerały ma ssać w delegacji.??? Jak ktoś tam nie jedzie to jest na marginesie bo nie może tyrać na ich bryki,zegarki i wczasy. Dla nich tysiąc to jak splunąć a dla nie których to miesiąc życia albo dłużej.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|