![]() |
Skoooooorwensony mam nadzieję,że pójdą siedzieć
|
![]() |
Ja sobie tak myślę, że jak ktos bierze tak renomowanego obrońcę to na bank jest winny... więc tak, ja już wyrok wydałem...
|
![]() |
Zamknąć tych bandytów, niech troszkę posiedzą w celi potem niech sobie idą robić na budowie albo ulicę zamiatać
|
![]() |
Jaki paralizator ? Gazeta potrafi jednym słowem podkręcić artykuł i emocje.
|
![]() |
To są policjanci (stróże prawa ) czy bandyci ?
|
![]() |
proszę nie kłamać. to nie byl paralizator tylko latarka.
|
![]() |
" Po latach mogą postrzegać każdego, jako potencjalnego sprawcę przestępstwa".
Czy to znaczy,że przy interwencji by nie dostać p ja..ch należy pytać policjanta o staż w policji,czy ja czegoś nie zrozumiałem.
|
![]() |
"Grunt to prund"
|
![]() |
ma małe dziecko na utrzymaniu - ciekawe czy ten Francuz będzie mógł mieć dzieci po paralizatorze
|
![]() |
DOZYWOCIE DLA SZMATY OD PARALIZATORA A POZOSTAYM DWOM PO 5 LAT
|
![]() |
Oby w więzieniu spotkała ich właściwa kara, to nie są ludzie.
|
![]() |
Jego nauczyć paralizatorem Francuskiego.
|
![]() |
prąd pobudza ciała jamiste więć peniis będzie m stał przez kilka dni
|
![]() |
Jaki problem, nogi w dyby, kable do akumulatora i jechane po gonadach.... wet za wet...
|
![]() |
Zwykłe śmiecie a nie ludzie.
|
![]() |
Jak myślicie jaki procent takich bohaterów chodzi ubranych w mundury ?????????????????? Ujawnione ostatnie przypadki to w skali kraju pewnie niewielki promil .Panowie byli i obecni KOPIECIE głęboki dół pod tą służbą trzeba usuwać jak najszybciej takie CZARNE OWCE .
|
![]() |
Zgadza się, kara ma uczyć nie eliminować, dlatego od razu powinien zostać wydalony ze służby w policji na zawsze, eliminacją byłoby skazanie na śmierć... ilu jeszcze takich bandytów pracuje w policji... Policja powinna zostać oczyszczona z tych sbeckich w zachowaniu kreatur...
|
![]() |
No to zobaczymy jak pobłażliwy będzie sąd. Obstawiam niestety maksymalnie zawiasy.
|
![]() |
Jaki to jest francuz,że tak wszyscy się nim podniecają,łącznie z farbowaną z kwp.
|
![]() |
Mają taki sam stosunek do społeczeństwa jak do wymiaru sprawiedliwości który ich osądza - bluza z kapturem, żenada
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|