![]() |
To w końcu prezes ma samochód czy Hospicjum? Prezes nim będzie jeździł czy pani Małgosia do pacjentów?
|
![]() |
Już Ty się o to nie martw, kto ma ten samochód. Uwierz mi, że samochód będzie wykorzystywany w należyty sposób.
|
![]() |
a kurski zabrał wszystko
|
![]() |
I co śmierdziuchy-pisuarki, można? A wy, pseudo-katolicy i kibole-wyklęci? Co zrobiliście???
|
|
|
![]() |
Paskudy wszystko zanegują, a pozytywnie nastawieni do świata ludzie widzą ile dobrego przynosi Orkiestra Owsiaka. I żeby nawet ten Owsiak zarabiał na tej działalności to i tak będę wspierać zawsze, bo nawet jedno życie uratowane przy pomocy sprzętu, pomoc w działaniu dla takiego hospicjum pod postacią auta, które pewnie wiele ułatwi i inne korzyści są tego warte po stokroć..... Wstydźcie się paskudy, które tylko jadem potraficie pluć, bo zaślepia was nienawiść
|
![]() |
Jednak ludzie o wielkich sercach pokazali malutkim ludzikom,że nie da się ich podzielić i wsparli Orkiestrę. Brawo WOŚP. Jeszcze przyjdą normalne czasy.
|
![]() |
TO PREZENT od SPOŁECZEŃSTWA , BO TO SPOŁECZEŃSTWO DAŁO PIENIĄDZE - poprzez ZBIÓRKI , wpłaty i licytacje oraz od WOLONTARIUSZY - tzn LUDZI, którzy BEZ WYNAGRODZENIA PRACUJĄ dla Orkiestry!
|
![]() |
Nie jestem pisuarem ale na Jurasa nie dawałem i nie dam on przelewa z puchy na wlasne spółki filantrop za cudzą kase i do tej pory to jest sposób na życie nic nie różni się od Kijowskigo.
|
|
|
![]() |
Już hejtują ci co zrobili lepiej i więcej
|
![]() |
A jego koledzy po fachu drą mordy z ambon,że pieniądze przeznaczane są na aborcje i eutanazję...
|
![]() |
Ludzie opamiętajcie sie bo rozbiory znów bedą!
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Tak się sprzedać temu grzesznikowi Owsikowi, za garść srebrników! Wstyd! Jakby ktoś inny nie mógł kupić samochodu dla Hospicjum!
|
![]() |
Zatrudnijcie się w hospicjum to może wam pozwolą pojeździc tym samochodem
|
![]() |
Racja. Np. biskup lubelski. |
![]() |
Ja też jestem oburzona! Dlaczego księża i biskupi jeżdżąc takimi furami i mieszkając w wielkich chatach nie mogli się zrzucić na samochód dla Hospicjum wiele lat temu?! Tylko Polacy musieli pod przewodnictwem wspaniałego człowieka się zrzucić na ten samochód i wszystkie sprzęty ratujące życie dzieciom. |
|
|
![]() |
Martwię się o rzetelność dziennikarską, nie o samochód. |
![]() |
|
![]() |
Dramat ze sa ludzie jak to cos co napisało o filantropie ujawnij sie debilna maso bo nawet cie hejterem nie mozna nazwac
|
![]() |
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.