![]() |
"źle zagęszczony grunt" pod latarniami... aby patrzeć jak po zimie powykrzywia się droga..fuszerką zalatuje
|
![]() |
to chyba ta zmiana biegunów ziemi zapowiadana przed końcem świata , przyciąganie ziemskie zmienia się i latarnie dostosowują się do grawitacji, wytłumaczenie naukowe jest , a tak na chłopski rozum to trzeba aż napisać o tym w gazecie? gdzie jest nadzór budowlany- chyba tej drogi nie budował chłop widłami.
|
![]() |
niebawem zacznie się także montaż betonowych barier ochronnych przy wiaduktach. -jeżeli zamontują je tak jak latarnie to -,, miej nas w opiece,,
|
![]() |
nie chcę nic mówić, ale znowu poprawiają latarnie na mrozie... deb ile.
|
![]() |
Nie chcę krakać ale te latarnie coraz bardziej się przechylają. Coś mi ta cała droga pachnie fuszerką. Asfalt też nie jest równy.
|
![]() |
ale gdy z powodu mrozu prace zostaja wstrzymane, tez ich pewnie zwyzywaja od deb***i (jak to ma miejsce w lublinie - miescie forumowych specjalistów) |
![]() |
a ja się pytam po co te latarnie ? na niemieckiej autostradzie spotkać gdzieś latarnie jest nie lada sztuką. wyrzucanie pieniędzy w błoto. każdy ma światła w samochodzie, a jeżeli ktoś nie umie jeździć w nocy niech tego nie robi.
|
![]() |
Ale skoro już są te latarnie to niech chociaż robią co do nich należy a jak pan nie wie panie Nalewajko to latarnie świecą.
|
![]() |
Bez urazy ale jak redaktorzy nie wiedzą co to budowa to się niech nie wypowiadają. Wiadomo przecież, że mróz/zima robi swoje i zawsze daje coś do naprawienia. Droga nie jest jeszcze oddana i trwają roboty ale oczywiście eksperci z Lubelszczyzny, którzy na oczy nie widzieli ekspresówki (bo przecież jak skoro to pierwsza w naszym regionie) już wiedzą, że cała trasa to fuszerka. Ekrany?! Skandal! Co tam ludzie mieszkający przy drodze, my chcemy podziwiać widoki. Ograniczenia prędkości?! Skandal! Najlepiej od razu 120 km/h przy pracującym ciężkim sprzęcie i robotnikach. Proponowałbym zażalenia pisać dopiero po oddaniu tej trasy i nie podburzać ludzi.
|
![]() |
Taaak ? A jak by było na odwrót w innych krajach, a tu nie było by świateł, to byś pisał, że wiocha, że nie stać ich na oświetlenie. Nie pieprz bo się rzygać chce ! |
![]() |
PROSTE PYTANIE: Czy wykonawca płaci kary umowne za niewywiązanie się z terminu zakończenia prac?
Jeżeli nie to dlaczego?
|
![]() |
Nierówno stojące latarnie trzeba pomalować w biało-czerwone paski i będą wyglądać jak szlabany czyli nachylenie będzie dla nich "naturalną" rzeczą
"bo mnie się Panie wszystko z pociągiem kojarzy..."
|
![]() |
niech przekrzywią jeszcze bardziej, będziemy mieli swoje Krupówki
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|