![]() |
To tak jakby staruszka miała przepraszać za to, że jej sąsiad bandyta okradł bank....
|
![]() |
Chasło ch... ci w d... e jest zastrzeżone dla pedałów jako życzenia i nie poniewierajcie tym zwrotem bo się obrażają .
|
![]() |
panie jakis tam babacinski czy cos w tym rodzaju od spalonego kota zdjecia bedzie mi tu wieszal idiota jeden sam sie pan powies a zamiast kase wydawac na odkupienie jakis biletow obrazajacych kibicow i obcokrajowcow w lublinie kwota ta wspomoz akcje pomoz dzieciom przetrwac zime idioto jeden
|
![]() |
Pietrasiewicz - list kibiców to cała prawda o nim i jego Tekturowych przyjaciołach. Niepotrzebnie kibice krzyczeli, ale dali ponieśc się emocjom - do czego sprowokował ich Pietrasiweicz. jak się wkłada palec między drzwi, to musi zaboleć. Nasypał piachu w szprychy, i skarzy się, że jechać nie może. Pietrasiweczi prowokator - ode mnie poparcia nie dostanie.
Mam nadzieję, że Żuka nie da się zaszantażować. Pietrasiewicz niech idzie po "sprawiedliwość" do sądu.
|
![]() |
ho ho ho się uśmiałem. http://pl.wikipedia...._rasa_człowieka tak to jest, jak bezmyślnie ktoś chce przeszczepiać amerykańskie "trędy" na polska glebę. |
![]() |
Płacą Ci 10 tys.zł miesięcznie, dostajesz 15tys.zł miesięcznie na biura , za chwilę weźmiesz 13tkę też 10tys.zł i stać Cię tylko na takie wygłupy? Może zróbcie coś pożytecznego dla mieszkańców, coś z czego wszyscy będą mieli korzyść. Takie numery to w podstawówce...
|
![]() |
wywieszanie tych zdjęć jest moim zdaniem załosną próbą zwrócenia na siebie uwagi zresztą w stylu "ruchu" i jest ewidentna mową nienawisci czyli jak to u Palikota zwalczamy mowę nienawisci stosując mowę nienawisci bełkot zapewne mozna protestować przeciwko biletom a jeszcze lepiej przeciwko obowiązkowi ich kasowania a takze przeciw ogolnie kiepskiej pogodzie ale drodzy "protestanci" zauważcie, ze cala procedura była delikatnie mówiąc nadmiarowa a już żadania ustapienia Żuka abdurdalne warto kontaktować sie z Prezydentem "w sprawie" bo naprawdę można liczyć na jego zdrowy rozsądek , mądrość i odwagę cywilną wiem bo sam "sprawdzałem" po długich latach doczekaliśmy się Prezydenta o takim formacie i powinniśmy go traktować jak srebra rodowe nie nadużywając ..... w swoim dobrze pojętym interesie złapmy dystans co by nie wylac dziecka z kąpielą swoją drogą nie zgadzam sie ze wszystkich swoich mizernych sił z postulatem o "dewiantach" historia i wspołczesność uczą, że każdy z nas w dowolnej chwili z dowolnego powodu może zostać okrzykniety "dewiantem" no i ....... rwanda srebrenica bagdad majdanek ..... Żuk codziennie udawadnia ze nie jest podobny do hitlera itp więc dajmy mu pracowac szanujmy go i cieszmy sie nim bo zasłużył na to (może my na niego też?) |
![]() |
Kabaciński dorównał swojemu mistrzowi - porównania prezydenta do Hitlera, wieszanie obrazków. Tylko happening i happening, żadnych konkretów.
Pomysł, żeby Żuk przepraszał za kibiców - co za beznadzieja!!!!!!! TRAGEDIA!! Za to Pietrasiewicz bardzo ładnie powiedział.
Wykup biletów - co za durny pomysł!! Masakra. Jakby się zainteresował sprawą, to by wiedział, że bilety już poszły na przemiał prawie tydzień temu, więc teraz popij wodą.
|
![]() |
Wszystko TO, to pedały i konfidenci, nie ma czego żałować.
|
![]() |
A może by teraz Żuk oskarżył Kabacińskiego o porównywanie go do Hitlera?
Albo oskarżyć Kabacińskiego o propagowanie faszyzmu przez wieszanie w miejscu publicznym portretu Hitlera? Wtedy by było ciekawie - pokonać ich ich własną bronią - oskarżeniami o mowę nienawiści.
|
![]() |
Ściana wschodnia przeprasza za Lateksową Pałę vel Świńskiego Ryja.
|
![]() |
Zachodnia Polska wybacza !
|
![]() |
DYMAĆ tą konfidencką pałę.
|
![]() |
Ruch Palikota to momentami nie powinien się odzywać...
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|