![]() |
kABACINSKI won z Lublina!!(ale tu sie rozwine i dodam "i zabierz ze soba paliglupa!!!") kABACINSKI ch*** ci w d***!!!
|
![]() |
kabaciński pier***nij się w ten pusty łeb
|
![]() |
Jak widać wszystkich posłów Palikota trzeba by skierować na obserwację psychiatryczną a już na pewno na terapię z psychologiem.
Dodatkowo powinno się ich skierować na obowiązkowy kurs historii aby się podszkolili z tematów takich jak faszyzm, nazizm i komunizm i nie gadali głupot.
Ten pan na P. sprawca całego zamieszania powinien przeprosić i siedzieć cicho i się modlić aby nie musiał zwracać kasy za swój poroniony pomysł.
Prezydent miasta ma dbać o interes mieszkańców a nie pojedynczych osób.
|
![]() |
kabaciński to populista nic więcej
przysłowiowe ,,o''
|
![]() |
jak spotkam kabacińskiego na ulicy to immunitet będzie mógł sobie co najwyżej w d...... włożyć
|
![]() |
jak to poseł rozenek nazwał swoich wyborców? "naćpana chołoto" czy jakoś tak? czy trzeba coś dodać?
|
![]() |
https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts
niech sie jełop dowie co o nim myślą ludzie na swoim pejsbuku napewno o tym przeczyta !
|
![]() |
tylko jakimi pieniędzmi pan zapłaci panie Kabaciński za te bilety czy poselskimi czy swoimi - jeśli swoimi to sobie pan kupuj a jeśli poselskimi to stanowczo się nie zgadzam
|
![]() |
To Palikot .....
powinien przeprosić dziesiątki tysięcy lublinian, za to ze gdy sie jest gdziekolwiek w kraju - wszyscy kojarzą Lublin z tym Pajacem! Wstyd cholera jak nic!
Ja za kazdym razem musze sie tłumaczyć ze Palikot to hańba naszego miasta!!!
Kabicinski to podobny Pajac, tyle ze żółtodziob!
Pozdrowienia!
|
![]() |
Oni sobie tam ciągle coś w doopę wkładają to wibrator, to świński łeb. Taka to partia tylko koło swojej doopy się kręcą. |
![]() |
Znalazł swoj swojego... Palikot i Kabacinski....
Dwa polityczne i moralne kretyny!
|
![]() |
Jak taki kozak to mogl wczoraj przyjsc protestować, a nie dzisiaj szopkę odwalać.
|
![]() |
Mam prośbę do Dziennika, aby w komentarzach włączyć adres IP piszących, może niektórych to trochę przyhamuje, bo mam wrażenie że te komentarze pisała jedna chora umysłowo osoba.
A mnie jest zawsze wstyd że w lublinie mieszkają takie zacofane jełopy.
|
![]() |
I za Jedwabne!?
|
![]() |
O jełopach piszesz? Tzn. tych Ruchu Palikota??? Masz racje - trafna ocena |
![]() |
Czy redakcja nie ma świadomości, że określenie "murzyn" jest słowem pejoratywnym, obraźliwym?
|
![]() |
Przeprosić, to należy MNIE, za to taki Kabaćiński został wybrany na posła i jeszcze ośmiesza moje kochane miasto! Ciekaw jestem jego osiągnięć w obecnej pracy, z takim dużym doświadczeniem na pewno bardzo pomógł Lublinowi? Aha te bileciki to se możesz włożyć...
|
![]() |
Pierdu , pierdu KONFIDENCIE . |
![]() |
Dziwie się, że jeszcze temu Kabacińskiemu nikt mordy nie obił. Jednak Lublin to bardzo tolerancyjne miasto.
|
![]() |
won z paligłupami!!!!!!!!!!!!!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|