![]() |
Żeby tak chętnie wyganiał pijanych dresiaży...
|
![]() |
To oni maja premie co miesiac !!! No ładnie!!! I czym to motywowac !!! Wystaeczy pojeździc po miescie jak blokuja skrzyżowania , nie mieszczą się na pezystankach i robią korki w szczycie. Świeci kierowcy co widza innych a nie widza co sami robia i jak jeżdza!!! A za nie wpuszczenie dziecka do autobusu powinien miec dyscyplinarke!!
|
![]() |
Naraził dziecko na utratę zdrowia i inne potencjalne niebezpieczenstwo bo nie wracało w grupie, rodziców na stres z powodu osniezonego ubrania I JESZCZE UTRZYMAŁ PRACĘ?! Ciekaw jestem czy równie jest odważny do nawalonych i chlajacych grup wyrostkow. pewnie wtedy porty pełne i modlitwa o spokój.
|
![]() |
Kiedy jeszcze jeździłam komunikacją miejską chamstwo kierowców komunikacji miejskiej w Lublinie było normą. Mam nadzieję, że w obecnych czasach to odosobniony przypadek. Trzeba było chłopca otrzepać ze śniegu i zabrać do ciepłego. Zdumiewające jak niektórzy litują się nad autobusem czy psem a nad człowiekiem ulitować się nie potrafią.
|
|
|
![]() |
O autobus chciał zadbać za który wszyscy płacimy z podatków a tu taka nagonka na kierowce - wstyd mi za was...A co mają powiedzieć rodzice tego chłopca, którzy też płacą na ten i inne autobusy. |
![]() |
Za odmowe jazdy niesprawnym autobusem dostalem nagane zostalem oddelegowany na warsztat nie dostalem smiesznej podwyzki prezes prosto w oczy powiedzial.mi ze niewrozy mi karejery w firmie. A to wszystko z triski o bezpieczenstwo pasazera itd umywa rece pip gowno zdzialal a tu o prosze tylko premie zajebali hehe dobra ta firma ja ***e kogo zuk wpycha na takie stanowiska zal.pl I jakby tego bylo malo prezes stwierdza ze autobusy mpk sa sprawne bo on to wie a np niewie jakiego koloru byl autobus. Oczywiscie autobus byl naprawiony tego dnia ale zaden mechanik tego nie potwierdzi przed sadem bo sie boi o swoja ***. Tak kierowcy sa zastraszani przez prezesa mpk Tomasza F. Ludzie tam sie boja nawet protestowac czy strajkowac.
|
![]() |
Na tym przystanku to norma dzieci lataja po między samochodami tarzaja się w śniegu i potrafią gałkę śniegu dla obrony wnieść do autobusu.
|
![]() |
Powinni powiedzieć temu chłopcu, że nie wchodzi się ze śniegiem do autobusu.O autobus chciał zadbać za który wszyscy płacimy z podatków a tu taka nagonka na kierowce - wstyd mi za was...A co mają powiedzieć rodzice tego chłopca, którzy też płacą na ten i inne autobusy. |
|
|
![]() |
A śmierdziel pijaczek jeździ sobie w tę i z powrotem smacznie pochrapukujac. Tego gościa kierowca nie ruszy. Czyżby męska solidarność.
|
![]() |
Mozę jakiś prawnik wystąpi z pozwem wobec ZTM? Napewnoznajdzie się jakiś paragraf.
|
![]() |
SKANDAL MPK,TO SAMO BEZDOMNY MĘŻCZYZNA OGROMNE WOŃ ŚMIERDZĄCY CAŁY AUTOBUS AUTOSAN A LUDZIE NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ ZE ŚMIERDZĄCYMI CO NA TO KIEROWCA NIE WYPROSIĆ BEZDOMNY Z AUTOBUSU.MY ZARAZ ZWYMIOTUJĘ ŚMIERDZI AUTOBUS AUTOSAN.ZA CO WYRZUCIĆ DZIECKU Z AUTOBUSU.NIECH KIEROWCA MAJĄ WYRZUCIĆ Z PRACY I NIE MA KULTURY CAŁEGO KIEROWCY MPK LUBLIN.NIECH ZAŁATWIĘ DO PSYCHOLOGA DLA KIEROWCÓW.WYPROŚ BEZDOMNY Z AUTOBUSU A NIE DZIECKO.WSTYD.
|
![]() |
Zwolnić głąba i tyle.
|
|
|
![]() |
Ciekawe czy przy takiej pogodzie jak jest dzisiaj wszyscy wsiadajacy do autobusu czyszcza buty zeby nie nanieść sniegu
|
![]() |
Ci, którzy mają choć trochę kultury, próbują tak robić.
|
![]() |
A jak pada deszcz to wchodza bez butow zeby czsaem nie bylo mokro
|
![]() |
Sam jestem kierowcą autobusu w Częstochowie . Nigdy w życiu bym się tak nie zachował. Taki pseudo-kierowca psuje opinię normalnym pracownikom. Powinni go zwolnić . Bez skrupułów ...
|
|
|
![]() |
Jak można wygonić dziecko na mróz ,nawet zwierzęta zabiera się
|
![]() |
Dzieci mają bezpłatne bilety.
|
![]() |
Ciekawe czy ten kierowca do nawalonech, śmierdzących bezdomnych też jest taki kozaczek?
Szkoda, że mnie przy tym nie było...
|
![]() |
Pracuję na Metalurgicznej, jest tyko autoboc 45, do 39 15-20 minut. kilka razy zdarzłu się,ze albo wcale nie było autobusu o danej godzinie odjazdu, albo mi uciekał 2 minuty przed odjazdem, a na pewno mnie widział w lusterku, Podobne sytuacje słyszałam od koleżanek i kolegow. Z drugiej strony są i tqacy przewoźnicy, którzy widza w lusterku, już ruszyli, a jednak się zatrzymują. Nie będę donosiła, o jakich godzinach to było , ale my, pracownicy zakładow z ulicy Metalurgicznej, mamy z tym problem. Inna sprawa, wlasnie kierowców, fakt , nie maja obowiązku otwierania dzwi 8 minut prze odjazdem, ale jak pada deszcz, czy śnieg, to kultura wymaga jednak dźwi otworzyć. Z koleżankami wpadlysmy na pomysł,że jak będzie przykjeżdżał 45, to mu jedna z nas toy toya zajmie albo inaczej z naszych wagin poczuje. Zwyczajnie, są kierowcy z kulturą, a są kierowcy … szkoda wyrazu. Pozdrowienia dla MPK , dla kieró2wców 45 z metalurgicznej.
P.S. Śmieciarom z Kom Eko nie śmierdzi z wagin :-)
|
Strona 6 z 9
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.