![]() |
Jeżeli bardzo .ładne projekty [warunek ]budynków to jestem na tak budować w Lublinie,Tak robi Poznań czy Wrocław, robić powinien Lublin i chętnych w centrum zamieszkania b.wielu Warunek GARAŻE PODZIEMNE
|
![]() |
Ładny i na pewno będzie to miejsce o wiele lepiej wyglądało niż teraz :)
|
![]() |
znowu bank? o.O
|
![]() |
ale szkarada gdziez w takim miejscu lokowac nowoczesne elewacje smietnik z lublina robia
|
|
|
![]() |
a tania odzież tam będzie dla mieszkańców?
|
![]() |
Neutralna architektura, jak najabrdziej na tak, plus za cofnięte, górne kondygancje. Ciężka działka do projektowania, niewielka powierzchnia, główna krawędz to łuk. Do marudzących - nie da się tam postawić lodowiska, basenu, ogormnej fabryki czy lotniska ;) Powdzenia!
|
![]() |
A... i stawianie kamienicy udającej historyczną zabudowę to też kiepski pomysł ;)
|
![]() |
A miał być wieżowiec. :P
|
|
|
![]() |
Jeżeli zachowają zieleń i faktycznie zrobią zielone ogrody na dachu, to niech sobie budują. A jeśli będą wycinać drzewa i roślinność i nic w zamian w pobliżu inwestycji to jestem kategorycznie przeciw!!!!!
|
![]() |
Sky ... to się nazywa w USA drapacze chmur a w Polsce kilkupietrowe bloki To żałosne ,jakby nie mogli dac normalnej polskiej nazwy
|
![]() |
@Za zielienią Lublina
Na tej działce nie ma co wycinać, tam jest syf kiła i mogiła.
Na przeciw inwestycji jest park...
|
![]() |
kliknij bo warto
http://www.ermail.pl/klik/UHdUZmUG
|
|
|
![]() |
Rozumiem, że pod tym "skajem" jest zaprojektowany podziemny parking dla użytkowników i gości tegoż. Bez tego nie zgadzam się na budowę czegokolwiek w Śródmieściu. Jeśli jest inaczej wydający zgodę na budowę winien być natychmiast oddany pod nadzór Prokuratury, bo zatwierdził niezły "przekręt".
|
![]() |
Super, Lublin naprawdę zaczyna przypominać normalne miasto.
|
![]() |
Rozumiem, że pod tym "skajem" jest zaprojektowany podziemny parking dla użytkowników i gości tegoż. Bez tego nie zgadzam się na budowę czegokolwiek w Śródmieściu. Jeśli jest inaczej wydający zgodę na budowę winien być natychmiast oddany pod nadzór Prokuratury, bo zatwierdził niezły "przekręt".Czytaj za zrozumieniem parkingu nie bedzie jest w pobliżu podziemny wiec problemu nie ma. |
![]() |
a co to za paskudztwo które nie pasuje do otoczenia? Ani do Centrum Kultury czy pięknych kamienic przy Kołątaja ani do hotelu?ja już budować to w podobnym stylu a nie mieszać epoki bo to wzajemnie będzie się gryzło. Po co nam kolejne banki i usługi? A nie moze to być hotel których kompletnie nie mamy w Lublinie?Krakowskie już opustoszało przez te banki.Mam nadzieję że zostanie to tylko na papieże jak pasaż Victoria
|
|
|
![]() |
A miał być wieżowiec?
|
![]() |
a co to za paskudztwo które nie pasuje do otoczenia? Ani do Centrum Kultury czy pięknych kamienic przy Kołątaja ani do hotelu?ja już budować to w podobnym stylu a nie mieszać epoki bo to wzajemnie będzie się gryzło. Po co nam kolejne banki i usługi? A nie moze to być hotel których kompletnie nie mamy w Lublinie?Krakowskie już opustoszało przez te banki.Mam nadzieję że zostanie to tylko na papieże jak pasaż VictoriaKolejna wypowiedź w stylu "Nie mam pojęcia o co chodzi to się wypowiem". Centrum kultury i okoliczne kamienice są w stylach historycznych, w których już się nie buduje - a przynajmniej nie powinno, bo to gwałt na architekturze. Tu za to mamy do czynienia z uniwersalną fasadą z betonu i szkła która jest uniwersalna i nie narzuca się ani nie gryzie z RÓŻNYMI stylami, które są dookoła... |
![]() |
Rozumiem, że pod tym "skajem" jest zaprojektowany podziemny parking dla użytkowników i gości tegoż. Bez tego nie zgadzam się na budowę czegokolwiek w Śródmieściu. Jeśli jest inaczej wydający zgodę na budowę winien być natychmiast oddany pod nadzór Prokuratury, bo zatwierdził niezły "przekręt".Po pierwsze nie - nie rozumiesz, odpowiedź jest w tekście. Po drugie sam jesteś przekręt do prokuratury - może podasz podstawę prawną skoro jesteś taki cwany? Bardzo dobrze, że nie ma parkingu, może w końcu doczekamy czasów, kiedy centrum Lublina będzie dla ludzi a nie dla samochodów, to właściwy kierunek. |
![]() |
Panie Prezydencie nie szpeć lublina tym czymś jak to wygląda wśród tych zabytków ŻENADA
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.