![]() |
Im dalej w polsce na wschód tym większa destrukcja i dziadostwo trzeba stworzyć petytję aby płacić mnięj wysokość podatków np.Lubelskie paranoja!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Ja od 3 dni walcze i jestem odsyłany od Zarzadu drug i mostow do Wydzialu gospodarki komunalnej bo nikt w obu administracjach nie jest w stanie od 4 LAT ustalic kto odpowiada za odsniezenie parkingu przy Lwowskiej.
Parking lezy na dzialce nnalezacej do Gminy wiec odpowiada WGK ale ze srodkiem jest przejazd do kolejnych blokow i przedszkola i o zgrozo dojazd do "drogi pożarowej szkoły im.olimpijczykow" to juz tym "pasem drogowy" powinien sie zajac ZDM.
Prosze o wsparcie w mojej walce z wiatrakami
|
![]() |
Do szkoły Ciebie jeszcze nie odesłali? |
![]() |
No więc parking na korzynowej koło Malczewskiego jest dalej nie ODŚNIEŻONY !!!!!
Na nic interwencja DW, miasto i tak ma to w d...
|
![]() |
a czy dla ciebie profesorku tej jeden błąd ortograficzny jest najwazniejszy?????? właśnie pewnie twojego pokroju urzedasy siedza przy biurkach i debatuja kogo dzisiaj w chu.. zrobic i nic nie zalatwic zeby sie nie przemęczyc miedzy kawkami i gazetą |
![]() |
Chciałem też zauważyć że chyba dzisiaj juz wszystko jest posprzatane i uporzadkowane bo telefon dyzurnego milczy od godziny 19, a może jego juz zasypało????????
Widocznie ZDM nie przyjmuje juz zgloszen i szkoda bylo placic dyzurnemu za siedenie i odbieranie telefonow.........
|
![]() |
Za rządów hazardzistów i gumo filcowych wszystko co dla obywatela"to róbta co chceta",ale co dla władzy to komornik i urząd skarbowy!Ostatnio doszły jeszcze radary i nieoznakowane suki.Krok po kroku-"państwo policyjne"!!!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.