![]() |
jakie miasto takie gwiazdy...
|
![]() |
Impreza będzie w 100% żałosne. Ja jade do Wawy na sylwestra organizowanego przez Polsat bo bankowo będzie o wiele lepiej. A i ludzi troche więcej bo jakieś 100 tysięcy a nie 7
|
![]() |
ja jade do krakowa szkoda mi czasu na taka hujni.e
|
![]() |
A ja pije w domu ze znajomymi.Muzyka będzie grała taka jak sami będziemy chciali i nikt nie będzie nam narzucał przy czym mamy się bawić... |
![]() |
Każdy robi to co lubi i na co ma ochote ale czasem można zrobić w sylwestra coś innego niż siedzenie i walenie gazu na umór
|
![]() |
270 tysiecy za 4h igrzysk - malo to czy duzo? 270 tysiecy za lokalna zabawe bez ogolnopolskiej transmisji w TV to malo czy duzo? 270 tysiecy PLN to alternatywnie ile zlatanych w jezdniach dziur?
|
![]() |
faktycznie jest z czym startować do europejskiej stolicy kultury
|
![]() |
ale wioska ;/
a o transmisji w tv to mozemy pomarzyć, już nawet Toruń nas wyprzedza pod tym względem
|
![]() |
Gdzies tak z 5 lat temu to na ittv byla transmisja. Pamietam bardzo dobrze bo wtedy poza Lublinem bylem i z duma moglem pokazac jak sie Lublin bawi i wita Nowy Rok. O polnocy jakies takie wielkie kolo odpalili kolo pomnika Pilsudskiego i trzeba bylo widziec jak galy ludzie ze stolnicy wytrzeszczali;) Chyba wtedy dumny z zamieszkiwania Lublina bylem po raz pierwszy i niestety chyba ostatni. Pytalem sasiada i mowil, ze od tamtego czasu nikt nie byl kolejnymi transmisjami zainteresowny bo ponoc za duzo ludzi spoza Lublina ogladalo... |
![]() |
Czabandand??? Przeciez to zespół weselny
A gdzie Bracia i Budka Suflera?
|
![]() |
Tych drugich i trzecich do USA wpuszczaja wiec pewnie duzo wyzsze cenniki maja |
![]() |
Zakopower... ale lipa już gorzej się nie dało. Kashmir fajny zespół. Byłem kiedyś na ich koncercie i mogę powiedzieć, że dali radę. Kasia Pietras bardzo utalentowana wokalistka i bardzo ładna kobieta Jest co posłuchać i dodatkowo oko zawiesić. (chodzi mi oczywiście o Kasie)
|
![]() |
Czabanband to sie chyba klonuje!!! w sylwestra zagra jednocześnie w Dworze Anna, Termach Pałacowych, no i oczywiście na Placu Litweskim.
|
![]() |
Ile jeszcze może trwać ta żenada , kto to w ogóle zajmuje się organizacją tej pseudo imprezy Sylwestrowej. Z roku na rok jest coraz gorzej, powielane schematy, brak jakiejkolwiek wizji i utopione kolejne pieniądze. Panie Prezydencie czas juz zmienić nieudolnych pracowników.
|
![]() |
Nie da się ukryć - Lublin będzie miał najlepszego sylwestra w Polsce właśnie dzięki ZAKOPOWER, oni są super !!!!!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|