![]() |
Ojej!Oj!Ojojoj!!!
|
![]() |
Czy tam za płotem nie ma głębokich wykopów - bo jeśli tak to może być niewesoło ...
|
![]() |
proszę powiedzieć skąd jadą ci inspektorzy to ich podwiozę
|
![]() |
Katastrofa budowlana i tyle, skoro deweloper podkopuje ulicę od strony Al.Solidarności aby zmieścić kilka poziomów garaży podziemnych. Natura nie cierpi takich dewelocwaniaków. Ciekawe co będzie z budynkami przy ul. Probostwo? A inspektorzy z ZDM zamkną ulicę dla ruchu kołowego i tyle co potrafią.
|
|
|
![]() |
Ty jesteś psychiczny czy tak spontanicznie każde wydarzenie w mieście wiążesz z deweloperami? |
![]() |
Gdzie spojrzeć to się wali albo pęka w zadłużonym Lublinie. Szczególnie odkąd prezydent Żuk został przewodniczącym Platformy w regionie lubelskim. Jakieś fatum nad miastem ?
|
![]() |
ale new ja nie mogę
|
![]() |
Największym fatum to są takie nędzne trolle jak ty. Wracaj na Nowogrodzką bo strasznie śmierdzi. |
|
|
![]() |
Gdyby twój idol, niejaki Pruszkowski zrobił choć 1/100000 tego co Żuk to nic by się nie waliło i nic by nie pękało. A że przez 8 lat nic się nie zrobił, to teraz jest jak jest. Żuk musi nadrabiać zaległości, naprawiać ulice i mosty które sypią się już od kilkunastu lat. |
![]() |
boli opłacanych w ratuszu troli fakt że Żuk jest szefem po na lubelszczyźnie a miasto bankrutuje. ******dziennikwschodni.pl/lublin/lublin-w-pierwszej-dziesiatce-najbardziej-zadluzonych-samorzadow-ile-dlugu-na-mieszkanca,n,1000210932.html
|
![]() |
co za propagandowy gamoń, wg pisowskich przepowiedni miasto bankrutuje od 2010 :D ps: co ma zadłużenie do treści artykułu? każą wam o długu pisać pod każdym artykułem? |
![]() |
płatne pisie trolle nawet nie udają, że tymi trollami nie są, tak na marginesie ciekawe kto im płaci za namiętne wklejanie w internecie formułek przygotowanych wcześniej na Nowogrodzkiej? Misiewicze ze swoich olbrzymich pensji? a może Rydzyk? w końcu z budżetu państwa dostaje grube miliony
|
|
|
![]() |
jak to kto? my, podatnicy :D te śmierdzące propagandowe klakiery opłacane są z podatków moich, twoich, naszych rodzin i znajomych |
![]() |
Nie ma się czym ekscytować, zaraz pewnie naprawią.
|
![]() |
zaraz remont zrobia zapewne i bedzie droga jak stół
|
![]() |
2 zdania to mi artykuł
|
|
|
![]() |
zastawic wjazd żeby nie pogłebać dziury i juz
|
![]() |
Ulica powinna zostać zamknięta i to natychmiast do czasu sporządzenia ekspertyzy.
|
![]() |
Dlaczego Nasi dziennikarze nie chcą? Nie potrafią? Napisac co to za inwestycja powstaje? Blok mieszkalny? Biurowiec czy co? Kto tam inwestuje? Czy to jakaś tajna wiedza?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.