![]() |
ooo, widzę że niepoprawne politycznie komentarze już niewidoczne... grunt to bobrze zarządzać propagandą...
|
![]() |
Skoro Redakcja tępi konstytucyjną wolność wypowiedzi, to niech dojdzie do oficjalnej zmiany nazwy na "Dziennik Ukraiński" oraz na publikowanie tekstów tylko po ukraińsku. Kiedy zaczniecie prześladować ludzi za przypominanie o banderowkim bestialstwie? Co złego jest w przypominaniu o tym, że aktualny Prezydent Ukrainy (pan Zełeński) występował ze swym zespołem satyrycznym w Grecji krótko po utracie Krymu przez Ukrainę oraz podczas wojny o Donbas? Satyrycy ukraińscy sami to opublicznili: Вечерний Квартал от 24, 31 мая 2014 | Квартал 95 в Греции:
***s://m.youtube.com/watch?v=x2wFm4tiQQU
***s://youtu.be/WN04bx0f2zU
|
![]() |
Gdyby jakiś (pro)ukraiński cenzor usunął mój kolejny wpis, to informuję o tym, że jestem gotów użyć dowodów na drodze prawnej. Zamiast cenzurować i tumanić Polaków, lepiej jedźcie bronić swej Ukrainy - na Ukrainie, a nie w występującym poza nią kabarecie.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.