A gdzie są służby odpowiedzialne za utrzymanie dróg??? Już zabrakło soli ?? Czy pan Ros..tiowski oszczędza??
|
|
A naprzeciwko salonu Peugota na Kalinie samochód owinął się o słup.
|
|
" zaczepiła o krawężnik po czym przejechała przez pas zieleni i znalazła się na przeciwnym pasie"
kiedy do k....... n..... zamontujecie na pasie zieleni bariery ochronne ??? Czy dopiero jak zginie więcej niewinnych osób w czołowym zderzeniu ??
O służbach odpowiedzialnych za stan dróg nawet nie będę pisał, szkoda klawiatury.... zostawię to innym...
|
|
A gdzie jest olej? Ten co glowie ma być? Na myśleniu wszyscy oszędzają. Czasem wystarczy pojechac wolniej, a przynajmniej zgodnie z przepisami, żeby uniknąć nieszczęscia.
|
|
służby są, dzisiaj przez 3 godziny jazdy ciągłej po mieście spotkałem cały jeden piękny pług i nawet mu się z tyłu talerz kręcił, szkoda tylko że powietrze sypał na drogi:/
|
|
wiesz kiedy barierki remontują? gdy zginie ktoś z rodziny jasnie wielmoznego pana burmistrza. wtedy pójdzie po rozum do głowy
|
|
to jest zakret w okolicy obi na chemicznej najpierw dluga prosta od felina i zle wyprofilowany zakret - czesto sa tam wypadki
|
|
gołoledz to masz w mózgu. po co ci służby jak jest wyraźnie napisane że zaczepił o krawężnik??Drogi są suche i wcale nie trzeba sypać bez potrzeby tą nieszczęsną sól, po prostu trzeba wolniej jeździc |
|
Pokaż mieszkańcowi lubelszczyzny kawałek dwuppasmówki to od razu głupawki dostaje i zap....a. Inna sprawa że twn odcinek drogi jest w fatalnym stanie, a za takie zaniedbanie obowiązku utrzymania drogi w należytym stanie technicznym należą się zarządcy drogi ZARZUTY z kodeksu karnego. Podobnie jak na każdej innej dziurawej i wyboistej drodze gdzie jej stan niszczy mije mienie prywatne- czytaj samochód.
|
|
niestety to niewidoczny zakręt który się zacieśnia, więc jest sporym zaskoczeniem dla zamiejscowych kierowców. Dzisiaj rano było tam wyjątkowo ślisko, bo zjazd przy makro jest w cieniu i został tam lód, wcześniej już rozmarzł od słońca więc zachęcał do nieco szybszej jazdy
|
|
Jechałem tamtędy dzisiaj ok. godz. 8.45. Jezdnia na całym odcinku była tam czarna, czysta, bez śniegu, pewnie lekko zlodowociała, niedaleko płynie rzeka (są znaki z gwiazdką). To nie kwestia służb tylko wyobrażni i... doświadczenia. Jest zima i nawet tam gdzie jest czysto, szczególnie na zakrętach trzeba jechać dużo wolniej niż np. latem. W tym rejonie miałem przygodę 2 lata temu -wszedłem w zakręt z predkością ok. 70 km/h (dopuszczalną tam), chyba ciut za mocno skręciłem kierownicę, złapałem poślizg i wylądowałem na słupie. Czyli wszystko robiłem niby prawidłowo a miałem wypadek. Podejrzewam że w tych przypadkach było podobnie.Apel zatem, aby jeździć tamtędy wolniej.
|
|
ta patologia urzędnicza w Lublinie nie robi nic , tyle tych wypadków stłuczek w tym miejscu przy obi gazety piszą o tym co kilka dni i od kilku lat nic się nie zmienia . Mogły by tak z ratusza przynajmniej ze dwie osoby zginać a szybciutko znalazły by się pieniążki na modernizacje i poprawne oznaczenia w tym miejscu. To w europie nie do pomyślenia by takie miejsca miały zdarzenie . Ludzie piszą apelują a oni maja to gdzieś . Pogonić tych nierobów bo do niczego się nie nadają tylko ze stołka na stołek się przesiadają a z Lublina w ciągu kilku lat zrobili wiochę, żadnych inwestycji , pracy a na ulicach dzieci i starcy bo prawie każdy musi się stad ewakuować z braku perspektyw na dalsze życie
|
|
zakaz wjazdu do Lublina pojazdów o numerach: LSW, LKR, LKS, LLE, LLU, LUB, LCH, LZA, LTM, LOP = zero kolizji i wypadków w naszym mieście:D
|
|
Drogi LU, mieszkam w lublinie, jestem od urodzenia lublinianinem. Mam auto zarejetsrowane na blahcach LKS, gdyz tam mieści sie firma-właściciel auta. Widze ze ty masz bardzo duze komopleksy....
|
|
szanowny panie, pieniążki musimy oszczędzać, na gigantyczną pensję nowego prezesa MOSIR. Wyborcy PO są zadowoleni, bo wiedzą co jest priorytetem obecnej władzy |
|
"wszystko robiłem prawidłowo" ale "ciut za mocno skręciłem kierownicę" nie kumam |
|
i jeszcze zakaz dla 'LU' chłopczyku, wtedy = zero kolizji i wypadków w naszym mieście. |
|
Szanowny LU!
a ja mam LSW i mozesz mnie pocalowac w pompke milosci! chetnie stane z Toba w konkursie AS bezpiecznej jazdy ktory nie tak dawno wygralem. cos jeszcze?
|
|
Dzieci neo sobie wrzucają, lekcje odrabiać, do klasówek się uczyć a nie trolujecie fora.
|
|
Czytaj uważnie kolego: napisałem ,,niby", bo musiałem zrobić coś nie tak skoro wpadłem w poślizg. Ale zapewniam Cię, że to nie było jakieś nie wiadomo jakie kontrowanie kierownicy, mocny jej skręt. Nie mam pojęcia do dziś jak to się stało |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|