![]() |
bzdura!!!
oni mogą tylko usunąć oko, tak jak chcieli to zrobić temu małemu chłopcu co teraz jedzie do USA.
głupi populizm....
|
![]() |
Bzdury piszesz. Wszędzie zdarzają się pomyłki. A zastanów się ilu ludziom pomogli.
|
![]() |
Bzdury piszesz. Wszędzie zdarzają się pomyłki. A zastanów się ilu ludziom pomogli.nie wiem kilku? bo na więcej nie ma pewnie kasy z nfz... |
![]() |
Jest to wielkie osiągnięcie PO. Jeszcze większym jest to, ze mogą zrobić operację zaćmy za trzy lata
od skierowania.
Po co takie bzdurne artykuły. Propaganda lepsza niż za Gomułki.
|
![]() |
a kiedy będzie można sobie skorygowac wadę wzroku w Lublinie ? bo z tego co wiem to tylko w W-wie najbliżej
|
![]() |
A oczka Jasowi Karwowskiemu naprawić nie umieją :(
|
![]() |
Szanowny Panie Profesorze Żarnowski proszę najpierw uporządkować Izbę Przyjęć, bo czeka się kilka godzin na przyjęcie na Oddział.Przebieralnia jest tylko w jednym pomieszczeniu więc trzeba czekać.Na Oddziale od nowa oczekiwanie bo cała masa formalności i nigdy nie wiadomo czy operacja będzie tego samego dnia i o której.Nie pomoże najlepszy sprzęt jeśli nie ma dobrej organizacji, a wizyty poszpitalne to oddzielny temat również do uporządkowania.
|
![]() |
Formalnosci i papiery to wymysla pan minister. Jak mają tylu pacjentow, to wiadomo, ze czasem trzeba poczekac, ja tez zawsze czekam, a mam chora siatkowke i czesto chodze na kontrole. Do dobrych lekarzy zawsze trzeba czekac, a jak sie Jaśnie Pani nie podoba, to sie lecz w prywatnych szpitalach, jest ich duzo.
|
![]() |
Lubelska Okulistyka nie specjalizuje się w chirurgii refrakcyjnej bo nie każdy ośrodek okulistyczny musi być taki sam. W Lublinie leczy się z powodzeniem wiele innych wad i chorób oczu.
|
![]() |
Kiedyś w Nałęczowie można było skorygować.
|
![]() |
Czyli robią dużo mniej niz Czesi przy granicy.
|
![]() |
Nie jestem z Lublina. Mam pytanie. Moja babcia dostała skierowanie do szpitala na badania do kliniki okulistycznej na chmielnej 1. Dzwonie tak już 2 dzień i nikt nie odbiera telefonu. Czy ktoś może wie na jakiej zasadzie oni tam rejestrują? Trzeba przyjechać i czekać?
|
![]() |
operacje zaćmy (katarakty) w czechach:
***oftex-opole.pl
|
![]() |
Kupowałam sprzęt u Polandoptical. Zakupiłam u nich drobne przyrządy, meble okulistyczne, jak i przyzwoitej klasy urządzenia diagnostyczne. Uczciwy i rzetelny sprzedawca, godny polecenia.
|
![]() |
W kwestii doboru urządzeń diagnostycznych okulistycznych również polecam Polandoptical. To dystrybutor sprzętu i urządzeń do diagnostyki okulistycznej. Oferują urządzenia, które są bezkonkurencyjne. Warto nawiązać współpracę. Sprzęt można wziąc w leasing.
|
![]() |
Według mnie klinika w Lublinie nie ma sobie równych to co potrafili zrobić z okiem mojego meza tam to mistrzostwo świata.nigdzie niestety przy bardzo dużych chęcią nikt nie dawał większych szans na nawet słabiutkie widzenie.w Lublinie na Chmielnej zrobili wszystko.maz spokojnie wraca do zdrowia i sił po tygodniu od operacji widzi znacznie więcej niż przed.a dodam że był po bardzo ciężkim urazie.z całego serca polecam zespół prof Rejdaka medycyna na najwyższym poziomie
|
![]() |
witam co konkretnie w oku uszkodzone miał twój mąż po urazie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|