![]() |
ale sensacja! Nie macie o czym pisać , to nie piszcie wcale.
|
![]() |
ło matko co za kretyński artykuł
|
![]() |
Co w tym dziwnego w Warszawie jak sypie śnieg albo jest spora przerwa w opadach nikt tego nawet nie posypie chodzisz po takim błocie i co mam bok sobie wyrwać
|
![]() |
cicho, daj lubelskiemu pudelkowi zarobić na kliknięciach spragnionych taniej sensacji, naiwniaków!!! |
![]() |
ludziom to przeszkadzają wszystkie inwestycje największego prezydenta Lublina od Łokietka, zamiast podziękować , wysłać kartkę z życzeniami to tylko psioczą, dzicz bez kultury, to pisałam ja kierowniczka z działu tego i owego
|
![]() |
Ludzie, jest umowa, ktoś bierze kase odwala fuszerke ale wszyscy mają udawć, że jest ok ? Prywaciaż napewno miastu by nie odpuścił.
|
![]() |
Panie Dominiku Smago na ul. 1 Maja śnieg zatkał kratę wpustu kanalizacyjnego!! cala woda zamiast do wpustu czeka na ulicy!! Potrzebujemy pomocy. Może się Pan tym zajmie? Ma Pan swoje sposoby na takie tragedie: jakieś śledztwo Pan przeprowadzi, który to urzędnik zawinił i nie odgarnął śniegu. Może wyjśc z tej afery seryjka ciekawych artykułów, temat podszyty kryminałem. A wczoraj widziałem jak sąsiadka wyszła z pieskiem na trawnik i piesek chyba z tego zimna się przeraził i zdefekował. A urzędnicy do tej pory nie zrobili porządku na trawniku. Skandal!! Pani Dominiku, poważnie: solić na obiektach nie można bo to przyspiesza utlenianie stali i erozję betonu, kuć naboju lodowego 4 razy na dobę nie ma sensu bo szybko zniszczy się powierzchnia stopni. Chłopaki odgarneli co się dało, uszorstnili a po ustąpieniu opadów oczyszczą jak należy. Narzeka Pan ciągle na urzędników a sam Pan się zachowuje jak rasowy urzedas. Jest takie powiedzenie że gdyby zamknąć urzędników na klucz w sensie odciąć od całęgo świata to i tak mieli by za dużo pracy i za mało ludzi. Pan w podobieństwie do nich wymyśla sobie kretyńską robotę która do niczego nie służy i nikomu nie jest potrzebna, tak jak ten artykół. żywi się Pan krwią pasożyta. Taka pleśń na hubie.
|
![]() |
Właśnie ciężarówką lub półciężarówki jeżdżą nimi po chodnikach z kostki a później kostka popękana i się zapada. Chodnik jest dla pieszych nie dla pojazdów i jestem pewien, że podkład pod kostkę jest dobrany dla ruchu pieszego a nie do jazdy samochodami. Może ktoś zrobi z tym porządek, bo później chodnik do remontu za nasze podatki, zamiast budować nowe!!!
|
![]() |
A po ch.uj odśnieżać ścieżki rowerowe?
|
![]() |
co ja tu robie?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.