Ciekawe co z autami stało się.
poszły jako nowe....czy złomowanie ?
|
|
Lekarz. Dlatego, że on dosłownie każdego dnia może o wiele wieksze problemy sprawić. Ja za chiny właśnie nie chciałbym byc lekarzem z powodu ludzi takich jak ty. Nie pracuje i nigdy nie bede w Polsce pracował, sam płaciłem za krzatlacenie, bo uważam iż polska nie zasługuje na dobrych lekarzy. Lekarze to ludzie i błędy będą czy ci się to podoba czy nie i tyczy się to każdego kraju nawet USA z tą różnicą, że tam mają sprzęt i jego ilosc jest na zupełnie innym poziomie. Poczekajcie jeszcze 20 lat, a przekonacie się coście właśnie zrobili :) Obecny problem czy brak lekarzy, to nic co was czeka niebawem, powtarzam, nie macie bladego pojęcia co właśnie zrobiliście. Moi znajomi, to również uczestniczyli do prywatnej szkoły, każdy z mojego rocznika, pracuje w USA, Norwegii, Anglii, Japonii i jeszcze kilka w mniejszych krajach. Rozumiesz co to znaczy? To że macie doslownie prze***e. Mój tata jest bardzo znanym nerohirurgiem i wyjechalismy całą rodziną, ocalil życie niezliczonej ilości Polaków, a na dodatek przy jego pracy umarły 3 osoby nie da się każdego uratować, są sytuacje gdzie poprawna operacja nie zawsze oznacza przeżycie, masz często jakiś procent szans, lekarz to nie Bóg.
|
|
Dla kasy podpisza wszystko hmm tak jest w wielu sprawach ale dziwne że teraz dopiero i dlaczego PIP nie karze tak Urzedników jak przedsiebiorców prywatnych tam wymogi pip jak jestem sa nagminnie lamane brak wywieszek plakietek itd.. ale prywaciarz ma mieć?@!!!
|
|
Tak się kończy zatwierdzanie dokumentacji obiektu po znajomosci
W rozporządzeniu dot projektu budowlanego jak byk pisze schemat statyczny i wyniki obliczeń !!!
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|