![]() |
Tego popapranca nabic na pal i zmusic do oralu !!! i na deser obciac jaja !!!
|
![]() |
uciąć organ płciowy i wystawić na widok publiczny w miejscowowośći z której pochodzi - taki wyrok powinie zapaść
|
![]() |
....mam tylko nadzieję, że Tomasz W. nie będzie odpowiadał za pogryzienie nastolatki skoro pogryzł ją Dawid. T.... ..... jak można redagować artykuł i publikować go na skalę co najmniej wojewódzką i robić takie kardynalne błędy.... ????.....
|
![]() |
obciąć organ, zakneblować nim usta i pogonić po głównej ulicy w miejscowości, w której mieszka
|
![]() |
To w końcu Dawid T. czy Tomasz W. ? ..
|
![]() |
Obciąć genitalia, będzie miał spokój do końca życia, nie będzie myślał o gwałtach ,Knurowi jak wypatroszą jajka staje się tylko wieprzkiem
|
![]() |
jak zwykle artykuł w DW nie spójny
|
![]() |
A po co do więzienia? Będzie miał pewnie lepsze warunki tam niż ma teraz. Patologia. Powinni mu zrobić to samo co on jej zrobił. Z tym że kilka razy
|
![]() |
Otworzyć LEB czy na pewno pusty.
|
![]() |
W więzieniu mu dogodzą
|
![]() |
ja sie pytam kto to jest Dawid T. ? ten co gryzie i drapie. co to za artykul jak wy nawet nie wiecie o kim piszecie hehe
|
![]() |
szykuj kiszkę, palancie, tę w pierdlu lubią gryźć.....
|
![]() |
WYKASTROWALA BYM TAKIEGO !!! W WIĘZIENIU MU POKAŻĄ JAK SIĘ TAKICH TRAKTUJĘ !!! 12 LAT TO ZA MALA KARA !!!
|
![]() |
Czasy się zmieniły,w ciurmie mu nic nie zrobią bo teraz takie ...... biorą na ochronki i nie ma do niego dostępu.a szkoda...
|
![]() |
Mam córkę tylko rok młodszą... sprawa Tomasza W. jest do załatwienia w 5 minut przy niewielkim współudziale gazrurki, bez niepotrzebnego angażowania aparatu sądownictwa i więziennictwa.
Przy okazji, kim jest Dawid T.?
|
![]() |
Znam go.To mój ex.. Kiedyś też przejawial agresywny styl bycia-gryzienie itp Ale kiedy podniósł na mnie rękę odeszlam. Ojciec tez z niego żaden, nie interesuje się dzieckiem, ani nie płaci jego matce pieniędzy. Ogółem skurwesyn jakich mało
|
![]() |
Teraz przy odrobinie szczęścia zostanie żoną!
|
![]() |
Tatusiu, trzymaj się!
|
![]() |
teraz będzie miał dużo "kolegów" w pierdlu którzy go ogrzeją w zimną noc
|
![]() |
Powiedzcie mi bo nie kumam - jakim ytrzeba byc debilem, aby robić zdjęcia 14 sto latce, wczytac je do sieci i myśleć, że ujdzie mi to na sucho? Za gwałt powinni gnoja surowo ukarać.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|