![]() |
No nie pwoiem, kasę na flagi i inne gadżety mają a ja siedzę i na nich zap... i niech mi ktoś tylko napisze, że idą bronić moich praw to pękne ze śmiechu. Na pewno ich obchodzi mój los...
|
![]() |
Napiszę tak: mam daleko w odbytnicy te solidaruchowskie błazenady. Policja zamiast "zabezpieczać" ten marszyk paląc fajki w mojej bramie powinna potrenować pałowanie solidaruchowskich komuchów.
|
![]() |
Hm.....nie rozumiem tej idei z wreczaniem petycji roznym przedstawicielom wladz panstwowych.
Firma jest prywatna wlasnoscia i jesli produkcja przynosi straty nalezy liczyc sie z likwidacja!
Wygwizdanie szefa policji uwazam za calkowite nieporozumienie, bo rozumiem, ze oficer bedacy rzecznikiem prasowym odebral owa petycje osobiscie.
Trudno wymagac od komendanta biegania na zawolanie zwiazkowcow!
Bodobnie ma sie sprawa z wladzami wojewodzkimi....
Wiekia strata dla miasta jest utrata tak wielkiej ilosci miejsc pracy.
Zrozumiec jednak nalezy, ze powodem tej upadlosci jestesmy my sami.
Polacy kupuja byle badziewie z Azji zapomonajac, ze nasze wlasne produkty nie sa wcale gorszej jakosci.
Z pewnoscia sa drozsze z konkretnych powodow, ale musimy cos wybierac.
1.Praca za poldarmo (jak w Chinach) i wielka ilosc miejsc pracy!
2.Kupujemy krajowe produkty i placimy zdecydowanie wiecej!
3.Szkolimy sie za wszelka cene i podnosimy kwalifikacje, aby produkowac HT
4.Czekac, az nam ktos da za darmo...i protestowac.
cztery powyzsze propozycje zdecyduja o naszej przyszlosci.
|
![]() |
1.To już mamy, a wielkiej ilości miejsc pracy nie mamy. 2.Nie mamy za co kupować droższych bo pracujemy za półdarmo. 3.Zbyt wysokie kwalifikacje utrudniają znalezienie powodują wyższe oczekiwania płacowe, a to utrudnia znalezienie pracy. 4.Dać nie da, ale wziąć chętnie weźmie. |
![]() |
Jakaś banda łazi po mieście i szuka zaczepki. Gdzie jest policja?
|
![]() |
Ludzie protestują ponieważ nie mają na chleb i rachunki, a na terenie Lublina zagłębie dla bezrobotnych.
|
![]() |
Ciebie też powinni spałowac to byś zrozumiał tych ludzi, którzy teraz nie mają nawet na chleb, rachunki i leki.
|
![]() |
Zdjęcia z dzisiejszej manifestacji - http://dmiacz.wordpress.com/2012/01/17/lublin-manifestacja-solidarnosci/
|
![]() |
Głodnemu chleb na myśli - nikt nie pisał o pałowaniu. Ja się pytam, gdzie jest policja, jak zorganizowana grupa ludzi chodzi po mieście, blokuje ulice i ewidentnie szuka zaczepki. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|