![]() |
http://forum.dziennikwschodni.pl/Chcial-mn...cie-t24690.html
|
![]() |
Głupia pusta
Ostatnio edytowany 15 stycznia 2010 r. o 21:49
|
![]() |
Ona dobrze wie , iż jest bezkarna. Prokuratura i sądy mogą jej skoczyć, nieprawdaż...
|
![]() |
LACHON ODSTAWIŁ CYRK A PROKURATOR BEZ KONKRETNYCH DOWODÓW WNIOSEK O ARESZT ORGANY ŚCIGANIA TO PRAWDZIWY MUPPET SHOW!CHŁOPACZYNA PEWNIE JUŻ MIAŁ PRZED OCZAMI STRYCZEK.O JEDNEGO NIEWINNEGO MNIEJ W KRYMINALE`OBY TAK DALEJ TO I METRARZ BĘDZIE SIĘ ZGADZAŁ NA JEDNEGO OSADZONEGO`
|
![]() |
co klijetka szuka dziury w całym , chyba ze to lubi i sesacje obok ciebie ku*** jest i tyle:)
|
![]() |
A co na to prokuratura? Czy nie ma odwagi powiedzieć przepraszam. Wszak wnosiła o areszt tymczasowy.
|
![]() |
Mają klapki na oczach i wąsko widzą, tak jak mój qń, gdy jadę nim pomiędzy samochodami. |
![]() |
Skoczą jej, spoko. Chłopak na pewno złoży zawiadomienie o pomówieniu, a Prokuratura o zawiadomienie o nie popełnionym przestępstwie. Myślała, że narobi szumu wokół siebie, a sama z zarzutami zostanie. No i gitara!!! |
![]() |
Takie to mają tylko jeden płat mózgowy więcej od kury. Po co? Ano po to, żeby podwórza nie obsrywały.
|
![]() |
Ja na miejscu chłopaka wniósł bym o odszkodwanie i zażądał ze 20 tys złotych niech sciągają
od gówniary jak nie teraz to w momencie kiedy podejmie pierwszą pracę, ponadto zażądał
bym oficjalnych przeprosin na antenie telewizji puławskiej Za tyle nerwów i pomówień nie podarował bym tego tej szma...e.!!
Nastepnym razem zanim zacznie chodzić i pier***....ć kocopoły zastanowi się 2 razy, przez nią chłopak został
skompromitowany i nie słusznie posądzony na całe Puławy!!! Nie bądź frajerem stary nie daj sie!!!
|
![]() |
Czy Redakcja uważa, że zdjęcie dołączone do artykułu jest odpowiednie?! Bo u mnie w kontekście tegoż budzi niesmak.
|
![]() |
Naiwny - nie wie dlaczego? Żeby przez szantaż wydoić kasę. Widocznie dobrze wyszkolona panienka.
|
![]() |
a w czym jest niesmak nie rozumiem?? w tym, że jak wejdziesz do gimnazjum albo do szkoły średniej na przerwie, to się zastanawiqasz czy jestes w szkole, czy już w burdelu?? ubrania gówniar są tak wyzywające, że bez kozery, niektóre szkoły powinno sie wprost nazywac burdelami |
![]() |
Niesmak to sprawa indywidualna. Jeśli nie wiesz w czym tkwi, to ja ci tego nie wytłumaczę.
|
![]() |
TO JEST POLSKIE PRAWO , WYSTARCZY ŻE DZIEWCZYNA CHCE SIĘ ZEMŚCIĆ NP ŻE ODRZUCIŁES JEJ ZALOTY OSKARŻY CIĘ A PROKURATOR JUŻ BY CIĘ POSADZIŁ DO ARESZTU WYDOBYWCZEGO NA 3 MIESIĄCE. WTEDY OPINA ZOSTAJE NADSZARPNIĘTA I WOGÓLE TŁUMACZ SIĘ .TYLKO NA PODSTAWIE KONFABULACJI PIJANEJ MAŁOLATY I ZEZNAŃ PODOBNIE TRZEŹWYCH ŚWIADKÓW.
|
![]() |
Dobrze chociaż, że 9 na 10 prób gwałtu to ściema. Przynajmniej tak mówią statystyki. Jednym słowem ściema zawsze wyjdzie na jaw. I dobrze. Ale że te laski niczego przez to sie nie uczą, to mnie dziwi. Nadal ślepo wierza w to, że prowokacja sie uda. |
![]() |
nikt jej niechciał (brzydka pewnie), to żeby sobie humor poprawić jakiegoś leszcza o gwałt oskarżyła
|
![]() |
Dlaczego ty tego chłopaka "leszczem" nazywasz, kiedy sam nawet płotką nie jesteś. Ukleją może, ale też nie na pewno. |
![]() |
Nie zgadza się ten "metrarz"bo to chodzi o metraż. |
![]() |
Przepraszam za spam, ale moze kogos to zainteresuje.
Jest taka masowa gra przegladarkowa, w ktorej symulowany jest swiat (jest tez Polska), polityka, wojna, gospodarka, itd. Jak to w realu mielismy najazd Niemcow i i Polska stracila niepodleglosc. Teraz znowu jest wojna ze szwabami, wiec jak ktos jest zainteresowany, to prosze o pomoc.
######
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.