![]() |
radziu, miałeś pilnować jakości i literówek. "... że o sprawy nie należy bagatelizować" - trochę lipa.
|
![]() |
Hehhehe
|
![]() |
Najpierw przedstawienie dla gawiedzi w Gdańsku, teraz co drugi dzień alarm bombowy, a tu na KUL, a to w UW, a to w biurach poselskich, a teraz w sądzie. Nie sądzicie, że jest to bardzo dziwne i zastanawiające ten cały wysyp alarmów? Komu zależy na tym, żeby narzucić społeczeństwu kaganiec ograniczający wolność osobistą i wprowadzić cenzurę internetu. Naród się budzi. Widzi jak jest kiwany przez rządzących od lewa do prawa i tylko kwestią czasu jest kiedy masowo wyjdzie na ulice. Władza doskonale o tym wie i robi wszystko, żeby do tego nie dopuścić.
|
![]() |
Ale jaja. W Opolu to samo.
|
![]() |
"W Polsce jest bezpiecznie" M. Błaszczak
|
![]() |
A u nas nic :(
|
![]() |
"W Polsce jest bezpiecznie" M. Błaszczak" Państwo polskie istnieje teoretycznie" B. Sienkiewicz, koordynator służb specjalnych i minister spraw wewnętrznych (z nadania Platformy Obywatelskiej) spontanicznie oceniający stan naszej Ojczyzny za czasów rządów koalicji PO-PSL. |
![]() |
Przestańcie, to już zaczyna być nudne. Jak się służby chcą bawić to wysłać ich na poligon nad morze i tam niech sobie podkładają bomby.
|
![]() |
A w Zamościu nic się nie dzieje, absolutnie.
|
![]() |
PILNE!!!! Jerzy O. i fundacja przegrywa 14 proces w związku z odmową udzielenia informacji publicznej. Naczelny Sąd Administracyjny oddalił kasację i tym samym fundacja ma odpowiedzieć ile kasy poszła z orkiestry i "Złotego Melona" do firm "zięcia" jerzego O.PiS-owski troll nadal żądny krwi. Nikt ich nie przekona, że białe jest białe a czarne czarne. |
![]() |
Trollem to ty jesteś. Jerzy O nie jest ponad prawem a ja chcę mieć pewność że moje złotówki wrzucone do puszki zziębniętym dzieciakom trafią zgodnie z celem zbiórki a nie na jakieś dziwne firmyPILNE!!!! Jerzy O. i fundacja przegrywa 14 proces w związku z odmową udzielenia informacji publicznej. Naczelny Sąd Administracyjny oddalił kasację i tym samym fundacja ma odpowiedzieć ile kasy poszła z orkiestry i "Złotego Melona" do firm "zięcia" jerzego O.PiS-owski troll nadal żądny krwi. Nikt ich nie przekona, że białe jest białe a czarne czarne. |
![]() |
Na lubelskie "bomby" spadają jak na Częstochowę podczas Szweckiego Potopu. A co z policmajstrami od przestępstw w cyberprzestrzeni ? Jak się okaże że sprawcą jest 10-latek z jakiejś podstawówki w koziej wólce to można się już zacząć bać o bezpieczeństwo.
|
![]() |
A kogo obchodzi jakieś Opole? Gdzie to?
|
![]() |
A ile lat grozi za PLAGIAT pracy magisterskiej i posługiwanie się tytułem MAGISTRA z kradzioną pracą magisterską? Pani Małgorzata Górska Lenartowicz z PiS Puławy to PLAGIATORKA! Dokonała PLAGIATU pracy magisterskiej! Każdy PLAGIATOR to równocześnie ZŁODZIEJ i OSZUST. Złodziej bo ukradł cudzą własność intelektualną. Oszust bo twierdzi, że samodzielnie napisał pracę magisterską! Pani Małgorzata Górska Lenartowicz z PiS Puławy to PLAGIATOR, OSZUST i ZŁODZIEJ!
|
![]() |
Z utęsknieniem oczekuję, aby Pani Małgorzata Górska Lenartowicz z PiS Puławy założyła mi wreszcie SPRAWĘ KARNĄ za ZNIESŁAWIENIE! Jestem bardzo zawiedziony! Do tej pory nie założyła i na pewno nie założy! Niecierpliwie czekam! CK, 24-100 Puławy, ulica Kaniowczyków 15/5, tel. ***
|
![]() |
Szkoda, że cenzura na Forum Sztandaru Ludu zablokowała możliwość dodawania mojego pełnego imienia i nazwiska oraz numeru mojego telefonu komórkowego. CK, 24-100 Puławy, ulica Kaniowczyków 15/5
|
![]() |
Powinien dostać jak najwyższą kare pozbawienia wolności oraz jak najwyższą kare finansową dla przykładu by tego typu dowcipy nigdy nie miały miejsca.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.