Panie Grobel brak mi słów. Czy naprawdę nie myślał pan już o emeryturze?
|
|
Ale dajcie spokój! Co to ma wspólnego z Puławami...
|
|
Januszowo Halinkowe pomysły za nasze pieniądze. Mroźnej psychozie starczych wymysłów mówimy NIE!!!!!
|
|
1500 prywatnych samolotów musiało wyładować w Davos, żeby można było pogadać o klimacie. Balanga
|
|
Januszowo Halinkowe pomysły za nasze pieniądze. Mroźnej psychozie starczych wymysłów mówimy NIE!!!!!Janusze i Halinki wszystkich stacji polarnych łączcie się !!! |
|
Prezydent Grobel był przeciwny, przez rok nic nie robił z tym tematem... a teraz nagle popiera?
|
|
Panie Grobel brak mi słów. Czy naprawdę nie myślał pan już o emeryturze?[/quote] [quote]Ale dajcie spokój! Co to ma wspólnego z Puławami...Pomysły Janusza. Wstyd i żenua. |
|
A czy pan Maj przeprowadzi szerokie konsultacje z mieszkańcami w tym temacie?
|
|
Cofamy się do epoki lodowcowej. Wyłączny ogrzewanie wszystkim
|
|
Prezydent Grobel był przeciwny, przez rok nic nie robił z tym tematem... a teraz nagle popiera?Ciekawe czemu wtedy nie ogłosił tego, a teraz nagle popiera i składa niedorzeczne wnioski do prezydenta Maja? Żeby go ośmieszyć i puścić całkiem nasze miasto z torbami?? Cynizm, wyrachowanie, obłuda? |
|
Cofamy się do epoki lodowcowej. Wyłączny ogrzewanie wszystkim [/quote] Grobel miej litość! [quote]Prezydent Grobel był przeciwny, przez rok nic nie robił z tym tematem... a teraz nagle popiera?Grobel miej litość! |
|
Prezydent Grobel był przeciwny, przez rok nic nie robił z tym tematem... a teraz nagle popiera?Hit sezonu zimowego. |
|
Prezydent Grobel był przeciwny, przez rok nic nie robił z tym tematem... a teraz nagle popiera?Nagle zmienił zdanie żeby zamiast Maja przez cały rok była zima? Haha |
|
Giacomo Casanova zasługuje na muzeum. W swoich pamiętnikach po wsze czasy upamiętnił "piękność" puławianek.
|
|
Ja się pytam co z kampanią Pana maja A dokładnie co z mopsem i cyganami?
|
|
Ale dajcie spokój! Co to ma wspólnego z Puławami...Jasne, jeszcze nam tylko tego w Puławach potrzeba. Poroniony pomysł. |
|
Dlatego, żeby za takie chore pomysły nie brać odpowiedzialności. Teraz składa wniosek i popiera żeby później mieć kogo obwiniać za złe decyzje czyli Maja.Prezydent Grobel był przeciwny, przez rok nic nie robił z tym tematem... a teraz nagle popiera?Ciekawe czemu wtedy nie ogłosił tego, a teraz nagle popiera i składa niedorzeczne wnioski do prezydenta Maja? Żeby go ośmieszyć i puścić całkiem nasze miasto z torbami?? Cynizm, wyrachowanie, obłuda? |
|
Panie Grobel brak mi słów. Czy naprawdę nie myślał pan już o emeryturze?Janusz może już czas na białe niedźwiedzie???? |
|
Puławy kraina białych niedźwiedzi.
|
|
To zamiast tych szumnie zapowiadanych obniżek Opecu?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|