![]() |
Śmiech i radość dzieci to największy skarb... ale niektórym to mocno przeszkadza... , spokojnie niedługo się doczekacie ciszy grobowej... i wiecznego spokoju... I żeby nie było: mieszkam 50 m od orlika szkolnego... tak słychać radość i wesołe krzyki zdrowych dzieci, NORMALNYM ludziom to nie przeszkadza ale zawsze się znajdzie jakiś kołek... któremu zawsze coś będzie przeszkadzał i będzie z tym "walczył" .. współczuję takim "bojownikom"... Podróżowałem po wielu krajach Europy i nie tylko i nigdzie nie widziałem ekranów akustycznych przy placach zabaw czy boiskach...! Czy polacy to jakaś inna mentalność ..?
|
![]() |
No patrz pan, postawili dom przy szkole i im hałasy przeszkadzają. Jak ma być płot, to im cień przeszkadza. Mam nadzieję, że teraz dzieciaki będą się darły jeszcze głośniej, a piłka będzie co chwilę odbijać się od tych ekranów.
|
![]() |
Tym ludziom, to wszystko przeszkadza ... dzieci na Orliku, działkowicze za płotem, szczekający pies ... taki typ
|
![]() |
Wybudować dom obok szkoły, boiska. Skarżyć się na hałas. Patrzeć, jak dzieciaki nie mogą grać na boisku po 16. -bezcenne
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.