Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Śmiech i radość dzieci to największy skarb... ale niektórym to mocno przeszkadza... , spokojnie niedługo się doczekacie ciszy grobowej... i wiecznego spokoju... I żeby nie było: mieszkam 50 m od orlika szkolnego... tak słychać radość i wesołe krzyki zdrowych dzieci, NORMALNYM ludziom to nie przeszkadza ale zawsze się znajdzie jakiś kołek... któremu zawsze coś będzie przeszkadzał i będzie z tym "walczył" .. współczuję takim "bojownikom"... Podróżowałem po wielu krajach Europy i nie tylko i nigdzie nie widziałem ekranów akustycznych przy placach zabaw czy boiskach...! Czy polacy to jakaś inna mentalność ..?
Odpowiedz
No patrz pan, postawili dom przy szkole i im hałasy przeszkadzają. Jak ma być płot, to im cień przeszkadza. Mam nadzieję, że teraz dzieciaki będą się darły jeszcze głośniej, a piłka będzie co chwilę odbijać się od tych ekranów.
Odpowiedz
Tym ludziom, to wszystko przeszkadza ... dzieci na Orliku, działkowicze za płotem, szczekający pies ... taki typ
Odpowiedz
Wybudować dom obok szkoły, boiska. Skarżyć się na hałas. Patrzeć, jak dzieciaki nie mogą grać na boisku po 16. -bezcenne
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.