![]() |
I znów okazało się, że władze w Puławach kierują się rozsądkiem. Brawo! Gdybyz tylko władze Lublina zechciały się od nich uczyć.
|
![]() |
komuch trzymają się razem i bronią swoich
|
![]() |
W prawicowych wydawało się Puławach radni są przeciw likwidowaniu symboli komunizmu? Nie wierzę. I PO jest temu przeciw? Nie wierzę. Aco to za stworek to Porozumienie Samorządowe Prawicy Puławskiej? Ma w nazwie prawicowe, a jest przeciw? Nie wierzę. Rozumiem jedno - że radni komuny mogą być przeciw. A tych co udają, że nielewica a są za symbolami komunizmu sfotografować i powiesić na każdej latarni (powiesić zdjęcia jakby ktoś miał watpliwości - przypis autora).Widać, że w kwestiach ideowych to co się dzieje w mieście Puławy a to co się dzieje w starostwie powiiatowym to niebo a ziemia. To są ludzie z różnych bajek. Starosta z PIS stawia pomnik bohaterom, a w tym samym czasie radni miejscy PO i tego stworka konserwują symbol zniewolenia.
|
![]() |
Nie wiedziałem, że wypowiedzi tutaj są cenzurowane i w szybkim tempie wycinane. Więc powtarzam mniej więcej to co wcześniej zamieszczałem.Trudno uwierzyć, że radni PO (czasmi mieniący się prawicą), w prawicowych Puławach, podobnie jak radni tego stworka zwanego Porozumienie Prawicy Samorządowej (czy jakoś tak) są utwalaczami symboli zniewolenia i starego systemu. Nie dziwię się komunistom z SLD, że tego bronią. Zdjęcie każdego radnego z tzw. prawicy, który zagłosuje za utrzymaniem ulicy Armii Ludowej należy powiesić na każdym słupie w mieście.To co się dzieje w mieście Puławy i to co się dzieje w starostwie powiatowym w Puławach to niebo a ziemia. Starosta z PIS odsłania pomnik ku czci bohaterom a w tym samym czasie radni miejscy utwalają władzę ludową. To ludzie z różnych bajek.Przy okazji pytam się moderatora, co w mojej opinii jest takiego, że ją wycina spod artykułu?
|
![]() |
....
|
![]() |
???
|
![]() |
Brawo mieszkańcy nie poddajcie się dyktatowi różnych oszołomów.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|