![]() |
Co za komunistyczna mentalność. Autobusy są po to żeby woziły ludzi a nie po to żeby kierowcy mieli pracę. Skoro mieszkańcy nie chcą jeździć zbiorkomem to trzeba go zlikwidować zamiast dokuczać kierowcom aut osobowych opłatami za parkowanie.
|
![]() |
Prezydent Maj, będąc wcześniej radnym, roztaczał wizje sukcesów, nieustająco krytykował poprzednika, i co? teraz dopiero zaczyna się źle dziać. Prezydent Grobel jakoś to korzystnie ogarniał. To w miarę obiektywna ocena, bo nie głosowałem na pana Grobla.
|
![]() |
Prezydent Maj, będąc wcześniej radnym, roztaczał wizje sukcesów, nieustająco krytykował poprzednika, i co? teraz dopiero zaczyna się źle dziać. Prezydent Grobel jakoś to korzystnie ogarniał. To w miarę obiektywna ocena, bo nie głosowałem na pana Grobla.Taka. Już widzę jakGrobel ogarniał pandemię. Grobel i Maj winni że ludzie nie jeżdżą emkami. Absurd |
![]() |
Bardzo dobra i słuszna idea! Gratuluję odwagi!
|
![]() |
Zaraz. Chcą strefe PLATNEGO parkowania zeby pozniej ktos PLACIL za przejazd autobusem? Ja dobrze rozumiem? Przeciez jak ludzie nie jezdza to znaczy ze nie chca jezdzic i na sile musimy utrzymywac tylu ludzi?
A co do samego przygotowania fbprezia to nie dziwie sie. Przeciez to nie pierwszy raz..
|
![]() |
Nie lepiej założyć zrzutkę w internecie ?
|
![]() |
Co za komunistyczna mentalność. Autobusy są po to żeby woziły ludzi a nie po to żeby kierowcy mieli pracę. Skoro mieszkańcy nie chcą jeździć zbiorkomem to trzeba go zlikwidować zamiast dokuczać kierowcom aut osobowych opłatami za parkowanie.Cóż za błyskotliwość! Tak, autobusy będą jeździły bez kierowców. Są autonomiczne przecież. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|