Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Puławy: Dlaczego zabawki zostały wyrzucone na śmietnik?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 14 stycznia 2019 r. o 08:11 Powrót do artykułu
można było przekazać maskotki do schroniska dla zwierząt. Psy na pewno ucieszyłyby siez zabawek do gryzienia
Odpowiedz
Artur K. i wszystko jasne.
Odpowiedz
Dyktafono promilu. Dokąd dalej będziesz ośmieszać nasze miasto !?!
Odpowiedz
Wyrzucić tyle dobrych zabawek. Skandal. Co to za "stowarzyszenie"?
Odpowiedz
Artur K. i wszystko jasne.[/quote]   [quote]Dyktafono promilu. Dokąd dalej będziesz ośmieszać nasze miasto !?!
 Indywiduum od lat slompromitowane. Dziwie się że ludzie cokolwiek mu przekazują. Dziwie się że IUNG trzyma takie coś w swoich pałacach. 
Odpowiedz
Jak po niszczone to co się dziwić, ja sama bym tak zrobiła. Wstyd przekazywać komuś śmieci w postaci poniszczpnych pluszaków
Odpowiedz
"Wyrzucić tyle dobrych zabawek. Skandal. Co to za "stowarzyszenie"?" czy zniszczona lub popruta to dobra zabawka?
Odpowiedz
Domy Dziecka nie potrzebują maskotek i niejednokotnie proszą o zaprzestanie obdarowywania podopiecznych zabawkami. Wynika to między innymi z tego, że w placówkach przebywają w większości starsze dzieci i młodzież, oni nie potrzebują maskotek. W ogóle obecnie zbieranie używanych, nawet w bardzo dobrym stanie pluszowych zabawek nijak ma się do potrzeb małoletnich.
Odpowiedz
Jak po niszczone to co się dziwić, ja sama bym tak zrobiła. Wstyd przekazywać komuś śmieci w postaci poniszczpnych pluszaków
 Były w dobrym stanie. Widziałem osobiście.  Przestań sobie sam pisać komentarze. 
Odpowiedz
Ważne pytanie: czy taki odpad mógł zaleźć się w kontenerach? Co na to ZUK?
Odpowiedz
Ważne pytanie: czy taki odpad mógł zaleźć się w kontenerach? Co na to ZUK?
 I ważniejsze: czy stowarzyszenie płaci za odbiór śmieci?
Odpowiedz
Śmieci trafiają do śmieci proste,
Odpowiedz
Darmowa reklama dla nowej szkoły? Przypadek?
Odpowiedz
Na co to komu? teraz dzieci bawio się smartfojnami
Odpowiedz
Jeśli rzeczywiście Stowarzyszenie ma problem z przekazywanymi przez Mieszkańców zabawkami to podczas zbiórki wystarczy poprosić by zabawki były w takim czy innym stanie, albo zwyczajnie zaznaczyć, że maskotki nie są wskazane. A nie ludzie dzielą sie czym mają, a potem ląduje to w kontenerze. Żenada. Tak postępuje Stowarzyszenie??? Kpina, wstyd...Brak słów.
Odpowiedz
Takiego buraka jak ten kwapiński już dawno powinni spławić z tego stanowiska!!! Jakieś nieporozumienie!!!
Odpowiedz
Ten człowiek skompromitował PIS w Puławach jak mało kto. I jeszcze się popisuje. Wyrzucić go.
Odpowiedz
Zachowanie Pana Kwapińskiego woła o pomstę do nieba... Gadanie teraz, że zabawki się nadawały tylko na śmietnik po prostu mnie rozbawia :D  Po zdjęciach nawet widać, że zabawki były w dobrym stanie. Mam nadzieję, że IUNG się obudzi i wywali go ze swojego budynku a ludzie przejrzą na oczy i nie będą przekazywać już nic na rzecz tego "Stowarzyszenia". Facet się tylko na tym promuje a artykuł DW dobitnie pokazuje jak wygląda jego działanie od kuchni.
Odpowiedz
Dzwoniłem do ZUKu, za śmieci zapłacili ponad 400 zł, śmieci mieszane. Kilka worków maskotek, śmieci biurowe, papiery, plastiki, itp. W związku z tym że to organizacja to informację udzielili bez problemu. K. Kukiełka
Odpowiedz
Z FB: Nikt dobrych by nie wyrzucił maskotek (do zdjęć zawsze można dobrze je ustawić) - gdyby ktoś ras przyszedł segregować dary i pakować paczki, to może coś powiedzieć jak jest (ja jako wolontariusz uczestniczę w tym). Po za tymi wyrzuconymi (uszkodzonymi, zużytymi), zostały maskotki przekazane do MOPSu i przedszkola. Stowarzyszenia ma jeszcze sporo worków dobrych zabawek (maskotek) - które może przekazać nawet dziś jeśli jest potrzeba - a przechowuje je na następny rok do akcji "paczek na święta dla Rodaków " . To samo tyczy się ofiarowanych książek, które nie spełniają "ustalonych norm" - można je kupić na kiermaszach stowarzyszenia za symboliczna złotówkę - wszytko po to by szanować to co przekazano od serca dla stowarzyszeniu. A jeśli schroniska dla zwierząt i inne organizacje lub osoby zainteresowane by były uszkodzonym maskotkami to zapewniam, że by stowarzyszenie je przekazała nawet dowiozło a nie wyrzucało - ale dotychczasowo nie było chętnych. Michał Kosmala
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...