![]() |
można było przekazać maskotki do schroniska dla zwierząt. Psy na pewno ucieszyłyby siez zabawek do gryzienia
|
![]() |
Artur K. i wszystko jasne.
|
![]() |
Dyktafono promilu. Dokąd dalej będziesz ośmieszać nasze miasto !?!
|
![]() |
Wyrzucić tyle dobrych zabawek. Skandal. Co to za "stowarzyszenie"?
|
![]() |
Artur K. i wszystko jasne.[/quote] [quote]Dyktafono promilu. Dokąd dalej będziesz ośmieszać nasze miasto !?!Indywiduum od lat slompromitowane. Dziwie się że ludzie cokolwiek mu przekazują. Dziwie się że IUNG trzyma takie coś w swoich pałacach. |
![]() |
Jak po niszczone to co się dziwić, ja sama bym tak zrobiła. Wstyd przekazywać komuś śmieci w postaci poniszczpnych pluszaków
|
![]() |
"Wyrzucić tyle dobrych zabawek. Skandal. Co to za "stowarzyszenie"?" czy zniszczona lub popruta to dobra zabawka?
|
![]() |
Domy Dziecka nie potrzebują maskotek i niejednokotnie proszą o zaprzestanie obdarowywania podopiecznych zabawkami. Wynika to między innymi z tego, że w placówkach przebywają w większości starsze dzieci i młodzież, oni nie potrzebują maskotek. W ogóle obecnie zbieranie używanych, nawet w bardzo dobrym stanie pluszowych zabawek nijak ma się do potrzeb małoletnich.
|
![]() |
Jak po niszczone to co się dziwić, ja sama bym tak zrobiła. Wstyd przekazywać komuś śmieci w postaci poniszczpnych pluszakówByły w dobrym stanie. Widziałem osobiście. Przestań sobie sam pisać komentarze. |
![]() |
Ważne pytanie: czy taki odpad mógł zaleźć się w kontenerach? Co na to ZUK?
|
![]() |
Ważne pytanie: czy taki odpad mógł zaleźć się w kontenerach? Co na to ZUK?I ważniejsze: czy stowarzyszenie płaci za odbiór śmieci? |
![]() |
Śmieci trafiają do śmieci proste,
|
![]() |
Darmowa reklama dla nowej szkoły? Przypadek?
|
![]() |
Na co to komu? teraz dzieci bawio się smartfojnami
|
![]() |
Jeśli rzeczywiście Stowarzyszenie ma problem z przekazywanymi przez Mieszkańców zabawkami to podczas zbiórki wystarczy poprosić by zabawki były w takim czy innym stanie, albo zwyczajnie zaznaczyć, że maskotki nie są wskazane. A nie ludzie dzielą sie czym mają, a potem ląduje to w kontenerze. Żenada. Tak postępuje Stowarzyszenie??? Kpina, wstyd...Brak słów.
|
![]() |
Takiego buraka jak ten kwapiński już dawno powinni spławić z tego stanowiska!!! Jakieś nieporozumienie!!!
|
![]() |
Ten człowiek skompromitował PIS w Puławach jak mało kto. I jeszcze się popisuje. Wyrzucić go.
|
![]() |
Zachowanie Pana Kwapińskiego woła o pomstę do nieba...
Gadanie teraz, że zabawki się nadawały tylko na śmietnik po prostu mnie rozbawia :D
Po zdjęciach nawet widać, że zabawki były w dobrym stanie. Mam nadzieję, że IUNG się obudzi i wywali go ze swojego budynku a ludzie przejrzą na oczy i nie będą przekazywać już nic na rzecz tego "Stowarzyszenia".
Facet się tylko na tym promuje a artykuł DW dobitnie pokazuje jak wygląda jego działanie od kuchni.
|
![]() |
Dzwoniłem do ZUKu, za śmieci zapłacili ponad 400 zł, śmieci mieszane. Kilka worków maskotek, śmieci biurowe, papiery, plastiki, itp. W związku z tym że to organizacja to informację udzielili bez problemu. K. Kukiełka
|
![]() |
Z FB: Nikt dobrych by nie wyrzucił maskotek (do zdjęć zawsze można dobrze je ustawić) - gdyby ktoś ras przyszedł segregować dary i pakować paczki, to może coś powiedzieć jak jest (ja jako wolontariusz uczestniczę w tym). Po za tymi wyrzuconymi (uszkodzonymi, zużytymi), zostały maskotki przekazane do MOPSu i przedszkola. Stowarzyszenia ma jeszcze sporo worków dobrych zabawek (maskotek) - które może przekazać nawet dziś jeśli jest potrzeba - a przechowuje je na następny rok do akcji "paczek na święta dla Rodaków " . To samo tyczy się ofiarowanych książek, które nie spełniają "ustalonych norm" - można je kupić na kiermaszach stowarzyszenia za symboliczna złotówkę - wszytko po to by szanować to co przekazano od serca dla stowarzyszeniu. A jeśli schroniska dla zwierząt i inne organizacje lub osoby zainteresowane by były uszkodzonym maskotkami to zapewniam, że by stowarzyszenie je przekazała nawet dowiozło a nie wyrzucało - ale dotychczasowo nie było chętnych. Michał Kosmala
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|