Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Puławy: MZK kupi kolejne biletomaty

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 stycznia 2017 r. o 19:16 Powrót do artykułu
A kiedy biletomaty będą w autobusach.
Odpowiedz
W dalszym ciągu wstydem jest brak możliwości doładowania e - biletu poprzez internet. Wstyd
Odpowiedz
dobrze że bilety mzk puławy są dostępne w aplikacji skycash. mega wygodna sprawa. ***mzk.pulawy.pl/aplikacje-na-komorke/#bilet-w-komrce ******skycash.com
Odpowiedz
Taaa..... próbowałem doładowac e-kartę płacąc kartą VISA - transakcja nieudana za każdym razem. Jak nie masz przy sobie srebrniaków typu 5zł, 2 zł, 1zł, 50gr, 20gr, 10 gr - bo tylko takie to akceptuje - to się poużerasz. Zresztą poddaję w wątpliwość skuteczność działania na duzym mrozie stojących na zewnątrz zaszronionych urządzeń. Wrzucę kasę i jej nie zobaczę. Dzięki...
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Taaa..... próbowałem doładowac e-kartę płacąc kartą VISA - transakcja nieudana za każdym razem. Jak nie masz przy sobie srebrniaków typu 5zł, 2 zł, 1zł, 50gr, 20gr, 10 gr - bo tylko takie to akceptuje - to się poużerasz.
Dodam, że chciałem doładować e-kartę, a nie kupić bilet. Jak chcę doładować kwotą 50zł, to co? Mam wrzucac dwójkami czy piątkami? Nie każdy ma przy sobie dziesięć piątek albo dwadzieścia pięć dwójek...
Odpowiedz
Zdąża się, że biletomat zabiera pieniążk i niedoładowuje e-portmonetki. W MZK nie uwzgledniają
Odpowiedz
Zdąża się, że biletomat zabiera pieniążk i i niedoładowuje e-portmonetki. W MZK nie uwzględniają reklamacji, twierdząc że w biletomacie nie było monet. Ludzie uważajcie.
Odpowiedz
A kiedy beda nowe hybrydy
Odpowiedz
BILETOMATY ---- do kitu to. Przykładam kartę do czytnika by doładować - CZYTA, na ekranie pojawia się : Stan 0zł, karta imienna...... itd... OK, doładowuję. Płatność karta płatnicza (pełny portfel na 100%). Po chwili - podaj PIN - OK, podaję..... za chwilę....... TRANSAKCJA ANULOWANA, NIEUDANY ZAPIS ŚRODKÓW NA KARCIE....... Kuźwa..... JAKI NIEUDANY? Skoro przed chwilą odczytało dane...... DO DUPY z taka automatyzacją która działa w kratę.... 4 podejścia w tym 2 nieudane..... Skuteczność 50%.......
Odpowiedz
Biletomatów uszkodzonych pasażerowie nie potrzebują.Posiadając e-kartę często nie można było dokonać opłaty za przejazd.Tak było na linii nr.1,12.Więc należy być przygotowanym i kupić zwykły bilet w sklepie (o ile są w sprzedaży)mieć przy sobie gotówkę,żeby zakupić u kierowcy.Ten ostatni wariant jest gwarantowany,że w razie kontroli nie wypiszą nam kary za przejazd na gapę.Więc niech serwis robi częściej przeglądy techniczne,czytników,bo po to one są żeby działały,a nie były zamontowane dla ozdoby.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.