![]() |
A kiedy biletomaty będą w autobusach.
|
![]() |
W dalszym ciągu wstydem jest brak możliwości doładowania e - biletu poprzez internet. Wstyd
|
![]() |
dobrze że bilety mzk puławy są dostępne w aplikacji skycash. mega wygodna sprawa. ***mzk.pulawy.pl/aplikacje-na-komorke/#bilet-w-komrce ******skycash.com
|
![]() |
Taaa..... próbowałem doładowac e-kartę płacąc kartą VISA - transakcja nieudana za każdym razem. Jak nie masz przy sobie srebrniaków typu 5zł, 2 zł, 1zł, 50gr, 20gr, 10 gr - bo tylko takie to akceptuje - to się poużerasz. Zresztą poddaję w wątpliwość skuteczność działania na duzym mrozie stojących na zewnątrz zaszronionych urządzeń. Wrzucę kasę i jej nie zobaczę. Dzięki...
|
![]() |
Dodam, że chciałem doładować e-kartę, a nie kupić bilet. Jak chcę doładować kwotą 50zł, to co? Mam wrzucac dwójkami czy piątkami? Nie każdy ma przy sobie dziesięć piątek albo dwadzieścia pięć dwójek... |
![]() |
Zdąża się, że biletomat zabiera pieniążk i niedoładowuje e-portmonetki. W MZK nie uwzgledniają
|
![]() |
Zdąża się, że biletomat zabiera pieniążk i i niedoładowuje e-portmonetki. W MZK nie uwzględniają reklamacji, twierdząc że w biletomacie nie było monet. Ludzie uważajcie.
|
![]() |
A kiedy beda nowe hybrydy
|
![]() |
BILETOMATY ---- do kitu to. Przykładam kartę do czytnika by doładować - CZYTA, na ekranie pojawia się : Stan 0zł, karta imienna...... itd... OK, doładowuję. Płatność karta płatnicza (pełny portfel na 100%). Po chwili - podaj PIN - OK, podaję..... za chwilę....... TRANSAKCJA ANULOWANA, NIEUDANY ZAPIS ŚRODKÓW NA KARCIE....... Kuźwa..... JAKI NIEUDANY? Skoro przed chwilą odczytało dane...... DO DUPY z taka automatyzacją która działa w kratę.... 4 podejścia w tym 2 nieudane..... Skuteczność 50%.......
|
![]() |
Biletomatów uszkodzonych pasażerowie nie potrzebują.Posiadając e-kartę często nie można było dokonać opłaty za przejazd.Tak było na linii nr.1,12.Więc należy być przygotowanym i kupić zwykły bilet w sklepie (o ile są w sprzedaży)mieć przy sobie gotówkę,żeby zakupić u kierowcy.Ten ostatni wariant jest gwarantowany,że w razie kontroli nie wypiszą nam kary za przejazd na gapę.Więc niech serwis robi częściej przeglądy techniczne,czytników,bo po to one są żeby działały,a nie były zamontowane dla ozdoby.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.