![]() |
Czyli co , w.godzinach 8:00 do 14:00 i 15:00-8:00 będzie stał pusty? Rodzice parkują tylko by dziecko przyprowadzic i odprowadzić.... Kto to wymyślił?
|
![]() |
Może Pan Radny Maj coś na to poradzi?
|
![]() |
1 miejsce zostawcie temu pijakowi radnemu
|
![]() |
"wniosek o budowę tego parkingu został złożony przez rodziców" - wniosek do BO zgłasza konkretna osoba, nie grupa. W 2017r. pisowska władza w mieście utajniła kto zgłaszał dany projekt do BO.
|
![]() |
"Nikt nie spodziewał się, że cały ten parking będzie zajęty przez całą dobę" to ja się pytam kto tam parkuje i całą dobę nie rusza samochodem? Może jakiś psedodealer samochodowy postawił wraki z zachodniej granicy?
|
![]() |
To teraz postawią tam budkę i strażnika na etacie? No świetny pomysł.
|
![]() |
niech pilnuje pan Wiesio Stolarski jak wpadł na taki pomysł a nie bedzie się strażą miejską wysługiwał
|
![]() |
W końcu znalazło się zajęcie dla straży miejskiej, którą to radny Artur 1,6 w kampanii wyborczej likwidował. Niespełniona obietnica wyborcza PiSu.
|
![]() |
Hola hola nie PiSu a jednego radnego. |
![]() |
Coraz więcej nieludzkich zakazów i nakazów. Puławy z myślą o człowieku.
|
![]() |
Dziękujemy prezydencie Grobel.
|
![]() |
Przestańcie płakać właściciele Passerati i Warburgów . Ruszacie swoimi super brykami tylko w niedzielę , a przez cały tydzień blokujecie miejsca parkingowe i utrudniacie możliwość odwiezienia dzieci do przedszkola. Szczęśliwego Nowego Roku.
|
![]() |
Wydaje mi się, że radną z tamtego rejonu jest czołowa ''gwiazda'' puławskiego PIS, przewodnicząca całej rady miasta Bożena Krygier. Brylować po sponsorowanych przez miasto czyli przez mieszkańców- rautach, opłatkach, imprezkach to potrafi. Pozakazywać się z Groblem, posłem Szulowskim, upadłym radnym pijakiem Arturem K.1.6 promila i księżmi, także. To niech w końcu weźmie się za prawdziwą robotę. Gdyż nie nie wiem co oprócz tego lansu i koterii towarzysko-układowych zrobiła dla osiedla Niwa czy Puław? |
![]() |
Mamy z naszych właśnie podniesionych podatków opłacać pilnowanie parkingu przez straż miejska? To kpina czy marny żart?
|
![]() |
W Nowy Rok Bozena K. tez się lansowała z panem Januszem G. na sylwestrze miejskim. Szkoda ze ci państwo nie dołożyli sie nawet na tego ich lanserskiego sylwestra z własnej kieszeni, tylko rok w rok podwyższają nam podatki lokalne. Dość tego!
|
![]() |
Lans i opłacana przez nas reklama obłudników najważniejsza. Parking tez zrobiony za nasza kasę i głosując na niego nie miałem pojęcia ze będzie on dla wielu zamknięty. Do tego pilnowany przez straż miejską której jeszcze muszę za to zapłacić? Nie wierze w to co czytam.
|
![]() |
To uwierz.
|
![]() |
Głosowałem za powstaniem chodnika i ścieżki rowerowej za SP11. Nie mieszkam w okolicy ale gdybym wiedział, że będą tamtędy mogli chodzić jedynie okoliczni mieszkańcy to bym olał ten budżet obywatelski.
|
![]() |
Pisowska władza wespół z Groblem od samego początku kadencji niszczą Budżet Obywatelski w mieście. Dyktatura.
|
![]() |
"Nowy parking kosztował 193 tys. złotych. Powstał w ramach poprzedniego budżetu obywatelskiego. Jesienią 2016 roku jego budowę poparło 285 osób." Przepraszam, czy do przedszkola chodzi właśnie tylu tj. 285 przedszkolaków?
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.