![]() |
Podziekujcie rosjanom i firmie Acron
|
![]() |
Secesja Panowie. Puław od Grupy. A Lubelszczyzny od Polski. Zobaczcie jak decyzje czysto polityczne zniweczyły Bogdankę, dzisiaj z najnowocześniejszej kopalni, jest najbardziej dojną, wyciskaja z niej pieniądze do tego stopnia, że zacząłbym obawiać sie o bezpieczeństwo pracowników. O stadninach ciężko wspomnieć, bo klacze pozdychały. Ale, jak ministerstwa przydusiły Ursusa, to akcje pospadały, i spółka ratuje się sprzedażą najdojniejszej części busowej. Co tu się dziwić, politycy mają ssanie na pieniądze. Kiedys słyszałem, o takim konstrukcie jak Spółka Lwia, czy Societas Leonidas. Polega na tym, że z dwóch spółek, lub udziałowców, jeden otrzymuje korzysci, a drugi ponosi tylko straty. To jest nielegalne. Ale w tej Polsce AD 2019, niepraworządnej, i nienawistnej. Czy Państwo w Puławach coś znaczycie? Cokolwiek? Związki wam wywalcza po tonie wegla na głowę, i zakończycie protesty. Tu rozwiązaniem jest Se-Cesja, lub po prostu prywatyzacja ZA Puławy. Interwencjonizm Państwowy na dzisiejszym poziomie rozwoju będzie tylko tworzyć problemy. Australijczycy, też sa politycznie zastraszani, prędzej czy póxniej też sprzedadzą swoje koncesje, któremuś z państwowo-sterowanych molochów. Secesja.
|
![]() |
Tyle ile idzie teraz wysyłek,po kilkadziesiąt tirów na zmiane,non stop wagony i gdzie te pieniądze są pchane?ciekawe czy 14stka zostanie wypłacona bo premji nie ma już pół roku
|
![]() |
nie rosjanom tylko tępym lokalnym posłom i senatorom . Dlaczego Tarnów dowodzi ,mogły Puławy . Zawsze w Polsce B a nawet C głosowano za Polską A . Za A dla kasy ,stołki itd.
|
![]() |
Wiadomo co słychać u Karpińskiego?
|
![]() |
A co tu się dziwić 500+ obiecane podwyżki dla msw lekarzy nauczycieli jednym sie zabierze innym da aby do wyborow i krecik wyjdzie i powie obiecalismy dotrzymalismy słowa .
|
![]() |
Na szczęście Prezydent Puław Pan Paweł Maj już po wyborach zapowiedział, że aktywnie będzie bronił również pozycji puławskich Zakładów Azotowych w Grupie: """Co do Zakładów Azotowych to uważam natomiast, że dotychczas miasto w niewystarczającym stopniu angażowało się w przeciwdziałanie marginalizacji pozycji tej firmy w Grupie Azoty. Prezydent nie korzystał ze wszystkich możliwości, by wyraźnie stanąć po stronie ZA, gdy próbowano wyprowadzić z nich dział handlu. Mam nadzieję, że takie zakusy już się nie powtórzą, a jeśli pojawią się kolejne próby wykluczania puławskich Azotów, ja na pewno nie będę milczał.""" ***s://***dziennikwschodni.pl/pulawy/nie-wiem-czego-mieliby-sie-obawiac-pulawscy-cyganie-rozmowa-z-nowym-prezydentem-pulaw-pawlem-majem,n,1000230933.html
|
![]() |
u Karpińskiego jak to co ma w du... Polskę wschodnią. Reszta po staremu.
|
![]() |
A co ma do tego Acron ? Acron nie skupował akcji Puław tylko Tarnowa tak że nie broniąc Acronu ***isz gościu farmazony, usłyszałeś coś pod budką z piwem i swoje mądrości wypisujesz
|
![]() |
Na szczęście Prezydent Puław Pan Paweł Maj już po wyborach zapowiedział, że aktywnie będzie bronił również pozycji puławskich Zakładów Azotowych w Grupie: """Co do Zakładów Azotowych to uważam natomiast, że dotychczas miasto w niewystarczającym stopniu angażowało się w przeciwdziałanie marginalizacji pozycji tej firmy w Grupie Azoty. Prezydent nie korzystał ze wszystkich możliwości, by wyraźnie stanąć po stronie ZA, gdy próbowano wyprowadzić z nich dział handlu. Mam nadzieję, że takie zakusy już się nie powtórzą, a jeśli pojawią się kolejne próby wykluczania puławskich Azotów, ja na pewno nie będę milczał.""" ***s://***dziennikwschodni.pl/pulawy/nie-wiem-czego-mieliby-sie-obawiac-pulawscy-cyganie-rozmowa-z-nowym-prezydentem-pulaw-pawlem-majem,n,1000230933.htmlPrezydent Puław był tam biorąc aktywny udział w dyskusji wypowiedział się mocno o sytuacji oraz marginalizacji zakładów w grupie. |
![]() |
Tylko strajk pracowników Zakładów plus protest mieszkańców miasta, blokada dróg itp pozwoli zmienić ten stan rzeczy. Jak pójdzie to w Polskę to może coś da Inaczej nic z tego. Dalej będziemy marginalizowani.
|
![]() |
Czyli zgodnie z obietnicą nie milczał - czy czegoś więcej w tej sprawie nie robił?Na szczęście Prezydent Puław Pan Paweł Maj już po wyborach zapowiedział, że aktywnie będzie bronił również pozycji puławskich Zakładów Azotowych w Grupie: """Co do Zakładów Azotowych to uważam natomiast, że dotychczas miasto w niewystarczającym stopniu angażowało się w przeciwdziałanie marginalizacji pozycji tej firmy w Grupie Azoty. Prezydent nie korzystał ze wszystkich możliwości, by wyraźnie stanąć po stronie ZA, gdy próbowano wyprowadzić z nich dział handlu. Mam nadzieję, że takie zakusy już się nie powtórzą, a jeśli pojawią się kolejne próby wykluczania puławskich Azotów, ja na pewno nie będę milczał.""" ***s://***dziennikwschodni.pl/pulawy/nie-wiem-czego-mieliby-sie-obawiac-pulawscy-cyganie-rozmowa-z-nowym-prezydentem-pulaw-pawlem-majem,n,1000230933.htmlPrezydent Puław był tam biorąc aktywny udział w dyskusji wypowiedział się mocno o sytuacji oraz marginalizacji zakładów w grupie. |
![]() |
Jak się odzywał to chyba coś zrobił? Moze tez eczesniej lub nawet po? Ciekawi mnie co konkretnego w tej sprawie zrobili związkowcy na czele z panem Kamińskim? I co robili kilki kat temu kiedy można było zapobiec tej tragicznej farsie?Czyli zgodnie z obietnicą nie milczał - czy czegoś więcej w tej sprawie nie robił?Na szczęście Prezydent Puław Pan Paweł Maj już po wyborach zapowiedział, że aktywnie będzie bronił również pozycji puławskich Zakładów Azotowych w Grupie: """Co do Zakładów Azotowych to uważam natomiast, że dotychczas miasto w niewystarczającym stopniu angażowało się w przeciwdziałanie marginalizacji pozycji tej firmy w Grupie Azoty. Prezydent nie korzystał ze wszystkich możliwości, by wyraźnie stanąć po stronie ZA, gdy próbowano wyprowadzić z nich dział handlu. Mam nadzieję, że takie zakusy już się nie powtórzą, a jeśli pojawią się kolejne próby wykluczania puławskich Azotów, ja na pewno nie będę milczał.""" ***s://***dziennikwschodni.pl/pulawy/nie-wiem-czego-mieliby-sie-obawiac-pulawscy-cyganie-rozmowa-z-nowym-prezydentem-pulaw-pawlem-majem,n,1000230933.htmlPrezydent Puław był tam biorąc aktywny udział w dyskusji wypowiedział się mocno o sytuacji oraz marginalizacji zakładów w grupie. |
![]() |
Tylko strajk pracowników Zakładów plus protest mieszkańców miasta, blokada dróg itp pozwoli zmienić ten stan rzeczy. Jak pójdzie to w Polskę to może coś da Inaczej nic z tego. Dalej będziemy marginalizowani.A i owszem, ale blokada dróg i kolei naokoło Tarnowa bo blokowanie tutaj nic nie pomoże |
![]() |
Chore że trolle wszystko, każdy temat sprowadzają do prezydenta Maja. I oczywiście zawsze źle. Czy to już nie jest szykanowanie?A co w tej sprawie zrobiła poprzednia władza miasta ?Czyli zgodnie z obietnicą nie milczał - czy czegoś więcej w tej sprawie nie robił?Na szczęście Prezydent Puław Pan Paweł Maj już po wyborach zapowiedział, że aktywnie będzie bronił również pozycji puławskich Zakładów Azotowych w Grupie: """Co do Zakładów Azotowych to uważam natomiast, że dotychczas miasto w niewystarczającym stopniu angażowało się w przeciwdziałanie marginalizacji pozycji tej firmy w Grupie Azoty. Prezydent nie korzystał ze wszystkich możliwości, by wyraźnie stanąć po stronie ZA, gdy próbowano wyprowadzić z nich dział handlu. Mam nadzieję, że takie zakusy już się nie powtórzą, a jeśli pojawią się kolejne próby wykluczania puławskich Azotów, ja na pewno nie będę milczał.""" ***s://***dziennikwschodni.pl/pulawy/nie-wiem-czego-mieliby-sie-obawiac-pulawscy-cyganie-rozmowa-z-nowym-prezydentem-pulaw-pawlem-majem,n,1000230933.htmlPrezydent Puław był tam biorąc aktywny udział w dyskusji wypowiedział się mocno o sytuacji oraz marginalizacji zakładów w grupie. |
![]() |
A co robi zz , który zgodził się na synergię ???
|
![]() |
a poza odezwą to "Moze tez eczesniej lub nawet po?" to co tak konkretnie?Jak się odzywał to chyba coś zrobił? Moze tez eczesniej lub nawet po? Ciekawi mnie co konkretnego w tej sprawie zrobili związkowcy na czele z panem Kamińskim? I co robili kilki kat temu kiedy można było zapobiec tej tragicznej farsie?Czyli zgodnie z obietnicą nie milczał - czy czegoś więcej w tej sprawie nie robił?Na szczęście Prezydent Puław Pan Paweł Maj już po wyborach zapowiedział, że aktywnie będzie bronił również pozycji puławskich Zakładów Azotowych w Grupie: """Co do Zakładów Azotowych to uważam natomiast, że dotychczas miasto w niewystarczającym stopniu angażowało się w przeciwdziałanie marginalizacji pozycji tej firmy w Grupie Azoty. Prezydent nie korzystał ze wszystkich możliwości, by wyraźnie stanąć po stronie ZA, gdy próbowano wyprowadzić z nich dział handlu. Mam nadzieję, że takie zakusy już się nie powtórzą, a jeśli pojawią się kolejne próby wykluczania puławskich Azotów, ja na pewno nie będę milczał.""" ***s://***dziennikwschodni.pl/pulawy/nie-wiem-czego-mieliby-sie-obawiac-pulawscy-cyganie-rozmowa-z-nowym-prezydentem-pulaw-pawlem-majem,n,1000230933.htmlPrezydent Puław był tam biorąc aktywny udział w dyskusji wypowiedział się mocno o sytuacji oraz marginalizacji zakładów w grupie. |
![]() |
Jak było jak rządziło PO a jak PIS w LW Bogdanka Azory Puławy i Lotnisko.
|
![]() |
Azoty to tylko jeden z przykładów tego typu konsolidacji. Konsoliduje się zakłady produkcyjne tworząc duże centrale z przerostem zatrudnienia żyjące na ich koszt.
|
![]() |
Biedny ten pan Andrzej Skwarek on jeden a ich pieciu
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.