Brawo Poniatowa i Pani Burmistrz, miasto skazane na wymarcie jednak się rozwija, zaorać Opole Lubelskie i przyłączyć do Poniatowej.
|
|
No wreszcie Poniatowa należy do powiatu Puławy. Tak trzymać.
|
|
Bardzo ciesze sie z tego ze w Poniatowej powstana nowe bloki tylko nie wiem czy kazdegp bedzie na nie stac!!!!!!!!Mieszkania i tak sa bardzo drogie a za nim powstanie pierwszy blok minie troche czasu a i ceny pojda w gore i co wtedy ma zrobic przecietny Kowalski ktory marzy o swoim m????
|
|
no nowe bloki, tylko pewnie dla tych co nie płacą za mieszkania powinni zbudować jakieś baraki, bo ja mam 530 zł opłat (mieszkanie, światło, gaz, telefony, internet) a zarabiam 900, reszte mam na życie, mam 13 letnią córkę, już znudziły mi się naleśniki i placki kartoflane, ale za mieszkanie płacę,
|
|
haha placki ziemniaczane? do roboty lepiej idz
|
|
Słusznie, do roboty, już kopią fundamenty pod bloki! Brawo nasza "WŁADZUCHNA"! Grunt to dobra promocja a ciemnota każdą głupotę kupi! |
|
Tak właśnie brawo władzuchno!Aby się chwalić umią co chcą zrobić, lepiej niech sie pochwalą jak zrobią!Papier wszystko przyjmie tylko jak jest naprawdę!? A gdzie te obiecane korty, boiska???.....???kiedy te obiecanki były wyrażane...i co???? |
|
Obiecanki były przed wyborami a terez załatwiają własne interesy! Najciekawszym ostatnim pomysłem burmistrzów jest wyrzucenie działkowiczów z ul. Szkolnej i sprzedanie terenu koledze z za miedzy z Henina! Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!! Emeryci dostana podobno odszkodowania za uprawiane przez wiele lat działeczki pracownicze średnio po okolo 800 zł!!!! PODŁOŚĆ!!!!!!!!! Popamiętamy wam ten wyczyn bardzo długo - w wyborach nie dostaniecie naszych głosów! |
|
i gdzie te bloki coś nie rosną
|
|
Coś kolego nie dowidzisz lub nie chodzisz przez osiedle "Gołębiowskiego", kopią już pod fundamenty. Z pewnością jeszcze w tym roku wprowadzą się nowi lokatorzy do własnego "M"! |
|
A pomiędzy tymi blokami należy postawić śmietniki, tak jak to zrobiono przy jednej z najładniejszych ulic Starego Osiedla. Zapraszam Panią Burmistrz do spaceru po ulicy 11 listopada. Ohyda! Jak ktoś mógł pozwolić na coś takiego. Zeszpecone miasto. Wstyd!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|