![]() |
Czy nikt w tym kraju nie rozumie ze policja to legalna mafia. Żyje już ponad 30 lat i zawsze spotykam się z policyjnym cwaniactwem potrafią tylko karać a co najgorsze kiedy nim odpysniesz i wygarniesz ich zachowanie zgnoją cię i nic z tym nie możesz zrobić. Szczerze osobiście boje się policji ponieważ jestem przy ich postawie bezbronny. Podsumowanie banda leni cwaniaków bez honoru i ambicji broniący się szmata. Łapówki to ich chleb powszedni. Legalna mafia.
|
![]() |
To chłopak z patologicznej rodziny ( prawdopodonie był na meczu z jeszcze młodsza siostrą), był w grupie tych, którzy usiłowali wyłamać ogodzenie sektora gosci. Policjanci zmuszeni byli podjąć interwencję a w takich sytuacjach zawsze może dojść do nieszczęścia. Tym, którzy opluwaja policjantów życzę aby w barwach wrogiej druzyny (np. Avia Świdnik) podczas meczu derbowego mieli 5 minut na kontakt z kibolami (np. Motoru Lublin) bez ochrony i natychmiast zmienią zdanie o podejmowanych przez policję działaniach. Polska staje sie krajem cofającym sie cywilizacyjnie w zakresie współżycia społecznego a utożsamianie stadionowego bandytyzmu z ruchem patriotycznym w wykonaniu niektórych partii politycznych skutecznie przyspiesza ten proces.
|
![]() |
Nonsens chuliganowi płacić odszkodowanie ....
|
![]() |
no margines to zawsze boi się policji ...
|
![]() |
Ludzie może i ten chłopak nie był grzeczny może po prostu znalazł się w złym czasie w złym miejscu... Ja go nie bronię ale jedno jest pewne policja nie powinna w ten sposób go bić katujac chłopaka pałą po głowie... Tutaj zawiniła policja i to jest pewne... Po pierwsze mieli przewagę bo to byli uzbrojeni policjanci na pewno dosyć rosli w dodatku przeszkoleni a to co zrobili na pewno nie było zgodne z prawem... Wyraźnie w przepisach jest powiedziane kiedy używa się tego typu środkow przymusu bezpośredniego i w jakich miejscach na ciele... Szkoda tylko że my jako podatnicy będziemy musieli za to zaplacic...
|
![]() |
Policji wina byłem na tym meczu i jestem że swidnika widziałem jak go katowali przy mnie
|
![]() |
za kolezankami ze swidnika nieprzepadamy a co do tematu niech korwa placi ***y pies korwa niech kredyt sobie lyknie i cale zycie splaca korwa to palka co wymachiwal w dupsko mu powinni zaladowac zeby ***y sie krztusil cwel z cycami.
|
![]() |
Xyz dla twojej wiadomości on już nie żyje...
|
![]() |
Mam cię za twoją gęgę
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|