dajcie w końcu loty do Gdańska a nie na ukrainę gdzie sami jej mieszkańcy nie latają bo autobusem taniej i moga więcej przemycić..... A do Gdańska sam polecę do mojej laseczki Marysi...
|
|
I co z tego, ze mam blisko lotnisko, skoro tam gdzie chcę polecieć nie mogę, bo zlikwidowali loty...Sheffield, Monachium, Barcelona....
|
|
A w Rzeszowie 2xMonachium, 5xWarszawa, Nowy Jork i inne.
|
|
Przecież to nie problem. Lecisz do Warszawy, a na miejscu masz 40 minut na przesiadkę do Gdańska. Wylot z Lublina jest 15:10, a w Gdańsku jesteś o 17:40. Nie raz tak leleciałem.
|
|
A gdyby wyło więcej lotów międzymiastowych do Gdańska, Wrocławia, Poznania...
|
|
Więcej lotów do Irlandii w tym do Corku, jest tam bardzo dużo Polaków z naszego regionu
|
|
Nowy władca rozwiaże problemy.
|
|
Ile baniek dorzuci zunio w tym roku do tego szmoncesu? 20? 25? Kiedyś dotacja na 1 pax wynosiła 80 zł, w tym roku dobije pewno do 200.
|
|
32 pasażerów w ponad 100 miejscowym samolocie .
nie wróżę sukcesu
|
|
Może referendum w sprawie zaorania tego airportu.
|
|
I co z tego, ze mam blisko lotnisko, skoro tam gdzie chcę polecieć nie mogę, bo zlikwidowali loty...Sheffield, Monachium, Barcelona....To załóż linię lotniczą i zaoferuj takie loty do tych destynacji. |
|
Ile ten errorport, bizancjum marnotrawstwa publicznych środków, już nas kosztuje? Dzięki takim jałowym "inwestycjom" wzrasta kosmicznie DŁUG miasta = podnoszą nam podatki, opłaty, itp., rosną koszty życia. Dlaczego lubelacy mają ponosić koszty lotów ukrainców i żydów?
|
|
Jeszcze tylko półtora roku, no dwa maksymalnie. Otworzą całą S17 do Warszawy i lotnisko Żukowo zupełnie straci rację bytu.
|
|
Kto korzysta z tego lotniska? Bogaci Polacy i obcokrajowcy. A kto dopłaca w podatkach kilkadziesiąt milionów rocznie? Głównie biedni Polacy (bo bogaci podatki mają "zoptymalizowane"). Taki nowoczesny model socjalizmu ;)
|
|
Ile baniek dorzuci zunio w tym roku do tego szmoncesu? 20? 25? Kiedyś dotacja na 1 pax wynosiła 80 zł, w tym roku dobije pewno do 200.myślę, że mimo wszystko lepiej żeby dorzucał do lotniska niż miałby dolewać do publicznej telewizji albo Rydzykowi |
|
32 pasażerów w ponad 100 miejscowym samolocie . nie wróżę sukcesuTo dopiero inauguracja a ty już przesądzasz o sukcesie bądź klapie połączenia? Bądź poważny |
|
Kto korzysta z tego lotniska? Bogaci Polacy i obcokrajowcy. A kto dopłaca w podatkach kilkadziesiąt milionów rocznie? Głównie biedni Polacy (bo bogaci podatki mają "zoptymalizowane"). Taki nowoczesny model socjalizmu ;)Co za bzdury, żal to w sumie nawet komentować. Myślisz, że tylko tych najbogatszych stać, żeby kupić bilet na lot z lubelskiego lotniska? |
|
A gdzie są wyloty urlopowe na południe Europy czy ciagle musimy dojezdżać do Warszawy.
|
|
Już dewelo/ratuszowe trolle wzięły się za robotę. Mało wam jeszcze porażki?
|
|
Trole nie śpią jak widzę, trole działają. Na 17 wpisów przynajmniej 10 ich autorstwa. Trol to zawód prawie taki sam jak prostytucja a nawet gorszy, bo z prosty*tutki jest jakiś pożytek społeczny, a trol się k*rwi ale jedynie on wie po co bo społeczeństwo nic z tego nie ma.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|