![]() |
nie jeden pracownik za różnych zakładów likwidowanych został bez odpraw przez tych pioruńskich solidarnościowców z lat 80 min. i ze świdnika i musiał dawać sobie radę, nikt się nimi n ie przejmował za co żyją
|
![]() |
Nie dostali odpraw? Niech podziękują Bolkom, Frasyniukom, Filozofom i ich kolegom. |
![]() |
no niektórym sie powodziło ,jak wychodzi 30 tys podatku ,a wiekszość dostała kopa w du.pe i bez sentymentu było,tak też ,że bedzie katastrofa dla tych sytych kotów do mnie jakoś nie trafiała,zwykłe mieszanie ludziom we łbach
|
![]() |
sorry - też zostałem zwolniony ( z innej firmy ) i dostałem odprawę - zgodnie z polskim prawem musiałem od tego zapłacić podatek - czy pracownicy WSK są ponad prawem ? ponadto osoba płacąca 30tyś podatku otrzymała bardzo wysoką odprawę - conajmniej 100tyś ponad drugi próg podatkowy - czyli łacznie ponad 180 tyś pln
|
![]() |
komuna w tej montowni wiecznie żywa...
|
![]() |
n o niestety w tym cholernym kraju są robole i nietykalni,
|
![]() |
na 180 tys. brutto to ja musze 5,5 roku " dybać w robocie" w tym .... kraju, a oni za darmo dostali |
![]() |
a to Polska właśniem raz nie musisz płacić, a za chwilę musisz i cię zniszcza w imie pieprznietego prawa które mozna interpretować na tyle sposobow na ile się chce, wykładni jednolitej brak bo i po co, tak łatwiej oskubac Polaka
|
![]() |
A co to za kijowa ścianka z reklamą własnej osoby? Facet nie ma wstydu tak się lansować i wykorzystywać do tego emerytów z PZL.
|
![]() |
czy poseł Soboń to towarzysz z czasów komuny? Wszyscy płacą podatki.
|
![]() |
Jak śmigłowce dla wojska, Artur powiedź :)
|
![]() |
I to jest równość obywateli wobec prawa...
|
![]() |
Ależ robią ludzi w balona. I to na każdym kroku.
|
![]() |
TO ILE DOSTALI ODPRAWY PIENIĘŻNEJ SKORO PRACOWNIK MUSI ODDAĆ FISKUSOWI 30 TYS ZŁOTYCH ?.KTO TĄ ODPRAWĘ WYLICZAŁ.
|
![]() |
solidaruchy z komuchami najpierw oddali fabrykę z ludźmi za bezcen makaronom a teraz obdarowali się odprawami i jeszcze chcieliby nie płacić podatku...
jak ich tak boli zapłacenie podatku to trzeba było nie brać tych ponad 100 tys. "odpraw"...
|
![]() |
Tę kwestię wyjaśnia dzisiejsze wydanie Gazety Prawnej.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|