![]() |
wpuszczacie katabasów to macie
|
![]() |
Widocznie za mało było w kopercie...
|
![]() |
świętoszek z 3 dzieci na boku
|
![]() |
Skargę do kurii się składa i pozamiatane. Bogu dziękuję, że nie mam takich problemów - zarówno w obecnej parafii, jak i w innych w których zdarzało mi się pomieszkiwać i przyjmować księdza po kolędzie, mam do czynienia wyłącznie z osobami wysokiej kultury osobistej, z którymi rozmowa jest czystą przyjemnością. Szczerze powiem, że zdarza mi się z żalem zamykać drzwi za księdzem, bo czas wizyty wydaje się za krótki.
|
|
|
![]() |
A może konkretny dowód że tak było. Z tekstu artykułu nic takiego nie wynika. Opluwać każdy debil potrafi teraz w necie.
|
![]() |
Artykuł kodowany więc się nie ustosunkuję. Ale. Mamy zimę. Ze zdjęcia wygląda, ze ksiądz był podejmowany na dworze. Jak tak się podejmuje księdza, to nic dziwnego, że ksiądz ma jakieś uwagi i zastrzeżenia.
|
![]() |
No to księża dalej sobie grabią aby nikt już o nich nie myślał
|
![]() |
Patrzę na zdjęcie tego proboszcza i nie wygląda na furiata. Szkoda, że parafianie nie nagrali zdarzenia.
|
|
|
![]() |
Koperta + Musi + Być !!!!!!!!!
|
![]() |
Prawda boli !!!
|
![]() |
wielki problem - pogonił Kiełbase z Podgórskim i chwała księdzu proboszczu- jeszcze jak by pogonił Cholewe i wszystko w pozio no nie ?
|
![]() |
ach ten sztandar ludu!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
guest to zdjecie jest przykładowe a od debili wyzywaj gościa w lusterku bo ten artykuł jest prawdą bo to moi znajomi. Ciekawe kiedy bedzie przywitanie nowego proboszcza .
|
![]() |
A w domu tych co w zabili w Siedliskach pod Fajsławicami był? I co żadnych uwag??
|
![]() |
Napiszcie coś więcej - dlaczego żyją bez ślubu? Czy to widzimisię na zasadzie - dziecko mi ochrzcijcie, ale ślubu nie wymagajcie? Księdza przyjmują, ale zgodnie z zasadami KK nie żyją... Księdza broń boże nie usprawiedliwiam, mógł być bardziej delikatny - i oby na przyszłość był.
|
![]() |
ja nie wpuszczam tej patologi do domu i mam spokój
|
|
|
![]() |
O oto skoro odezwał się już znajomy to niech nam napisze - chodzą do kościoła? Dlaczego żyją bez ślubu?
|
![]() |
Napiszcie coś więcej - dlaczego żyją bez ślubu? Czy to widzimisię na zasadzie - dziecko mi ochrzcijcie, ale ślubu nie wymagajcie? Księdza przyjmują, ale zgodnie z zasadami KK nie żyją... Księdza broń boże nie usprawiedliwiam, mógł być bardziej delikatny - i oby na przyszłość był.A kto normalny w dzisiejszych czasach chrzci dzieci ? Dziecko powinno samo podjąć taką decyzję świadomie. Ale inaczej statystyki by poleciały. |
![]() |
Ten znajomy co się tutaj wpisał to też kulturalny... Pewnie proboszczowi sami parafianie/patafianie posłali wiązankę, to wszedł w ich ton.
|
![]() |
a to chyba nie nasza sprawa a ksiądz powinien inaczej sie odnosic. skoro sam ludziom kazania prawi
|
Strona 1 z 16
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.