Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

"Słoneczny Świdnik" i kryta pływalnia. Tak będą wyglądać baseny w Świdniku [WIZUALIZACJE]

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 września 2018 r. o 18:14 Powrót do artykułu
Świdnik pięknieje dobre miejsce do życia
Odpowiedz
wszystko pięknie tylko dlaczego teraz tylko!!!!! wizualizacje jak zwykle przed wyborami - ja zagłosuje na kogoś innego niż Jakson dwa razy głosowałem i się zawiodłem.
Odpowiedz
A ja zagłosuję na Jaksona dlaczego, rozważałam nawet Jakuba Osinę ale to co pokazali w powiecie przekonało mnie że tylko Jakson
Odpowiedz
Jak wybudują to uwierzę bo na razie to jeszcze nie błysnęli wizualizacja to jedno a do powstania obiektu to jeszcze daleka droga mydła ludziom oczy w powiecie to przynajmniej to co obiecali to zrobili i jak da im się szansę to zrobią dużo więcej
Odpowiedz
Nie potrzebuję pływali - wiele dałabym jednak za stację uzdatniania wody, bo ta która aktualnie płynie w naszych rurach, do niczego się nie nadaje
Odpowiedz
Paulina, taka stację uzdatniania wody możesz sobie założyć sama na na wejściu za licznikiem wody bez marudzenia że Ci pływalnia nie potrzebna. Pływalnia ucieszy dzieci.
Odpowiedz
Tak, ucieszy? A czy ktokolwiek widział jakiekolwiek planu budowlane? Bo mi się wydaje, że to kolejna, wyborcza ściema mająca przekonać do oddania głosów na aktualnie rządzących :)
Odpowiedz
Wow maja k...a rozmach, czekamy z niecierpliwoecia na tor F 1. PS: jedyny przemysl jest w Świdniku to ten wybudowany przez ta przbrzydla "komune", ktora tak siedzi w gardlach PiS i innym Jaksonom. Mlodzi ja sp...li na Zachod tak sp....ja (nawet zeby im to ulatwic to lotnisko pobudowali jako wentyl bezpiecenstwa) a nikt normalny nie ma zamiaru wracac
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...