![]() |
Świdnik pięknieje dobre miejsce do życia
|
![]() |
wszystko pięknie tylko dlaczego teraz tylko!!!!! wizualizacje jak zwykle przed wyborami - ja zagłosuje na kogoś innego niż Jakson dwa razy głosowałem i się zawiodłem.
|
![]() |
A ja zagłosuję na Jaksona dlaczego, rozważałam nawet Jakuba Osinę ale to co pokazali w powiecie przekonało mnie że tylko Jakson
|
![]() |
Jak wybudują to uwierzę bo na razie to jeszcze nie błysnęli wizualizacja to jedno a do powstania obiektu to jeszcze daleka droga mydła ludziom oczy w powiecie to przynajmniej to co obiecali to zrobili i jak da im się szansę to zrobią dużo więcej
|
![]() |
Nie potrzebuję pływali - wiele dałabym jednak za stację uzdatniania wody, bo ta która aktualnie płynie w naszych rurach, do niczego się nie nadaje
|
![]() |
Paulina, taka stację uzdatniania wody możesz sobie założyć sama na na wejściu za licznikiem wody bez marudzenia że Ci pływalnia nie potrzebna.
Pływalnia ucieszy dzieci.
|
![]() |
Tak, ucieszy? A czy ktokolwiek widział jakiekolwiek planu budowlane? Bo mi się wydaje, że to kolejna, wyborcza ściema mająca przekonać do oddania głosów na aktualnie rządzących :)
|
![]() |
Wow maja k...a rozmach, czekamy z niecierpliwoecia na tor F 1. PS: jedyny przemysl jest w Świdniku to ten wybudowany przez ta przbrzydla "komune", ktora tak siedzi w gardlach PiS i innym Jaksonom. Mlodzi ja sp...li na Zachod tak sp....ja (nawet zeby im to ulatwic to lotnisko pobudowali jako wentyl bezpiecenstwa) a nikt normalny nie ma zamiaru wracac
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|