![]() |
Zwyciezyl zdrowy rozsadek i demokracja. Gratuluje mieszkancom i wojtowi Rybczewic.
|
![]() |
haha teraz gmina będzie musiała wyremontować ośrodek, a wcześniej wyremontował by to szpital, pod wpływem grupki osób zamienili siekierkę na kijek
|
![]() |
bo pewnie stare babki z lekarzami mogły sobie pogadać i sie wyżalić hahaha
|
![]() |
Gratulacje dla mieszkańców Rybczewic! W Fajsławicach wójt chciał zrobić ten sam numer i udało mu się.Niestety dla mieszkańców to jest klęska.Przetarg wygrało Deawoo(firma-bankrut),mamy lekarzy ,którzy mogą co najwyżej leczyć katar.Nasza lekarka pracuje teraz w Łopienniku i wielu mieszkańców Fajsławic wybiera ośrodek w Łopienniku idąc za panią doktor.To koniec służby zdrowia w Fajsławicach!Wójt jest ostatnią kadencję!!!!!!!
|
|
|
![]() |
Dzięki ale mimo że mamy "swoich" lekarzy to jednak wielu ludzi leczy się w Gorzkowie lub Krzczonowie. Dlaczego? Chorzy ludzie denerwują się na poczekalni kiedy p. dr podczas dyżuru idzie z pieskiem na spacer. |
![]() |
W fajsławicach jest i tak o 500 proc. lepiej niz w Rybczewicach. Tam nie ma nic i wychodzi na to, ze długo, nie bedzie |
![]() |
To zasługa elity rządzącej poprzednich kadencji. Mam nadzieję, że powoli będziemy wychodzić na swoje mimo, że nasz p. Wójt załatwia sprawy po trzeżwemu.A Wasz? |
![]() |
Ale wygłodnialce i biedota na tym zdjęciu. To chyba koledzy Pana Doktora ? hahaha Ciekawe za jakim lekarzem byłaby młodzież?? hihhi
|
|
|
![]() |
teraz to ja już w życiu nie zagłosuje na Kwiatosza - przecież on zmienia zdanie co 5 minut.
|
![]() |
http://www.lublin.rio.gov.pl/kontrole/jst/...ienie/tekst.htm
|
![]() |
http://forum.dziennikwschodni.pl/index.php...0&start=240
Poczytaj!
|
![]() |
Nie rozumiem - w jakiej kwestii wójt zmienia zdanie w tym sporze? Nie słyszałam, żeby mówił, że przeszkadzają mu nasi lekarze. Mówił, że lekarze wojskowi proponują w umowie lepsze dla gminy warunki. Gdy nasi lekarze wreszcie przystali na te warunki - wójt podpisał z nimi umowę. Kto zmienił zdanie? Chyba Starmed. |
|
|
![]() |
Bojkotujemy referendum?
|
![]() |
Nie bojkotujemy!!!!!!! Zwalmy tego dupka!!!
|
![]() |
Nareszcie ktoś odważny. Dosyć oszczerstw grupki przekupionych przez Kwiatosza bezrobotnych z parteru gminy. zapewne jak zwykle obiecał im przedłużenie umowy lub zatrudnienie w gminie??Wodzirejem jest synek radnego dupoliza Lipy który zapewne liczy że go wsadzi na urzednika ( hahaha takiego deb***a ?? )
Kwiatosz od dawna otacza sie osobami o podobnym do siebie poziomie intelektu . Po co ma przy nich wypaść jak niedouczony , a tak poziomy ich rozumku - wyrównują się. Większość mieszkańców gminy i tak wie że to człowiek z kompleksami wyższości, zakłamany , mściwy i pragnący władzy za wszelką cenę. UMIE TYLKO OBIECYWAĆ ZŁOTE GÓRY .Pora to zmienić.
|
![]() |
Po pierwsze przykro mi was rozczarować - ale nie pisał to Wodzirej Lipa może wam trudno w to uwierzyć ale są jeszcze inne osoby, których denerwuje to co próbujecie zrobić z tą gminą i uczciwymi ludźmi... a z tego co wiem to młody Lipa jest na stażu - za który wójt nie płaci! Jeżeli ktoś nie wie na czym polega staż absolwencki to zapraszam do literatury! Czy Lipie umorzono podatek? nie wiem! jeżeli tak to powinno się zbadać z jakiego powodu! Poziom waszych wypowiedzi naprawdę mnie przeraża! ŻENADA! |
|
|
![]() |
Decyzję o rozwiązaniu umowy ze szpitalem wojskowym podjęli radni nie wójt, bo to jest kompetencja rady. Krawczyk nie będzie już kierownikiem przychodni, a lekarze będą musieli współfinansować remonty budynku, a jak nie to żegnaj umowo!
|
![]() |
To,że pozornie zakończył się spór o ośrodek zdrowia wcale nie oznacza spokoju w gminie.Przeczytałam wszystkie wypowiedzi w obu wątkach sprawy ,było tego przeszło 1000 i doszłam do wniosku,że tak zwolennicy jak i przeciwnicy wójta mało wiedzą o funkcjonowaniu urzędu.Nawet w sprawie samego ośrodka,lekarzy czy pielęgniarek krążą bzdury.Prawda jak zwykle leży pośrodku.WÓJT MA NA KONCIE TAK WPADKI JAK I ZASŁUGI wiadomo,pewne sprawy załatwia lepiej inne gorzej TAK SAMO LEKARZE CZASEM ,,BIORĄ,, CZASEM NIE.Problem nasz to niedoinformowanie społeczeństwa w sprawach ważnych,co się dzieje i dlaczego.Liczyłam,że FORUM POMOŻE, LUDZIE PODADZĄ SENSOWNE FAKTY A TU NIC TYLKO PLOTKI,POMÓWIENIA ,WYZWISKA. Wstyd mi za obie strony sporu.Życzę zdrowego rozsądku.
|
![]() |
Dupkiem to może Ty jesteś, jeśli jesteś na tyle inteligentny że obrażasz ludzi, na pewno o sto razy mądrzejszych od Ciebie,bo nie sądzę żebyś się znał na "prowadzeniu" gminy, pewnie tatuś kazał Ci tak mówić co . Z tego co mi wiadomo niektórym "mądrym" ludziom przeszkadza fakt, iż nowy wójt chce gminę Rybczewice wyciągnąć z długów jakie pozostawili poprzedni wójtowie, którzy najpierw dzielili się wszystkim między sobą (mam na myśli poprzedniego wójta i pracowników gminy) a dopiero potem kasa szła tam gdzie powinna trafić oczywiście już pomniejszona o "pewne koszty", jeśli oczywiście coś z tego dzielenia zostało. Po drugie pracownicy gminy muszą pracować w pełnych godzinach jakie ich obowiązują a nie chodzić na spacerki do sklepu jak przysłowiowe święte krowy ). Przestańcie prać swoje prywatne brudy na publicznym forum bo jest to żenujące i żałosne, tu nie chodzi o to kto komu przeorał miedzę nawet o dwa palce , ale chodzi o człowieka który chce i na pewno wiele może zdziałać dla tej gminy, bo sam się tam wychował, więc nie sądzę żeby chciał dla mieszkańców jak najgorzej i nie chodzi mu o swój własny interes, bo poprzednio zajmował lepsze stanowisko i poświęcił je dla ratowania naszej gminy!!!!!!!! A jedyną przeszkodą są ludzie, którzy czerpali wiele korzyści za kadencji poprzedników (umarzanie podatków wielohektarowych gospodarstw, itp). A jeśli chodzi o ośrodek zdrowia zatrzymał się on na czasach komunistycznych (patrząc na jego wygląd i obsługę pacjęta), wątpię w to żeby 77-letni lekarz był lepszy niż młodszy specjalizujący się w kilku dziedzinach medycyny personel ze szpitala wojskowego. Moim zdaniem cały protest powstał z inicjatywy pielęgniarek, które obawiają się o swoje ciepłe posadki i dobre wypłaty za minimalne usługi które z łaską świadczą pacjętom. Gorąco zachęcam do wstawienia się na referendum i głosowaniem za obecnym wójtem!!! |
![]() |
jak mozna byc takim niesprawiedliwym?czy macie troche orientacji w tym co sie dzieje?uwazajac obecnego wojta za osobe bez wyksztalcenia przekupna i bez kompetencji to jak nazwiecie to co robil jego poprzednik?ale takie bzdury moga pisac ci ktorzy maja cos do stracenia .nauczyliscie sie zyc w balaganie bo wtedy nic nikomu nieda sie udowodnic.a teraz szukacie winnych za wszystkie niedociagniecia oczywiscie nie biorac siebie pod uwage |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.