![]() |
Odnośnie tatusiów, którzy niegrzecznie się odnosili do P. Dyrektor, nie będę się podnosił tego wątku, gdyż nie byłem przy tym, ale należało się lol. Co do wypowiedzi "Ewy" w przedmiocie tego, iż dzieci uczęszczające do przedszkola są objęte dobrą opieką pedagogiczną to w tej części się zgodzę, bo to zasługa tych młodych nauczycielek, a nie P. Dyrektor. Ktoś dobrze w poście napisał w innym poście, że P. ma inne ważne rzeczy na głowie np. Radę Powiatu, a nie przedszkole. Ubawiła mnie również informacja o sex aferze i nagraniach u sowy, ale coś tam pewnie było, bez powodu nie przeniósłby gościa do Ekotrawu. Natomiast w całej stanowczości winę za stan budynku, jego wyposażenie jak za PRL winę ponoszą oboje P. Malinowska i Wójt Szpakowski. P. Malinowska nigdy nie wnioskowała o przyznanie środków przebudowę, przepraszam rozbudowę tej placówki, bo by dostała po uszach, a takie zachowanie jest jak najbardziej ok dla Wójta, najlepiej ująć to tak "waruj". Ta placówka już dawno powinna spełniać jak najwyższe standardy, dzieci to nasza przyszłość i trzeba w nie z zawczasu jak najwięcej inwestować. Pracownicy (nauczycielki) miałyby inne warunki wypełniania swojego powołania, a panie przyrządzające posiłki mogłyby wykonać to w innych warunkach fito sanitarnych. Nic się nie zmieni jeżeli stara ekipa PRL nie odejdzie z urzędu. Zobaczcie na ten pożałowania plac zabaw, coś zrobione ale nie do końca. Ktoś się załatwił, ale tyłka nie podetar, tak na koniec można skwitować tą i wiele innych inwestycji Gminy.
|
![]() |
można to było chyba załatwić inaczej prawda? po co sanepid? po co prasa??? z każdym da się porozmawiać z panią Malinowską też. Nie znam jej może za dobrze ale nie wygląda na gryzącą ;) A nowe zasady jak dla mnie ok. Nigdy dziecku zabawek do przedszkola nie dawałam, picie nosi własne a odbiór w korytarzu mi nie przeszkadza więc nie mam się co rzucać :)
|
![]() |
Bez przesady, katar to nie jakaś wielka choroba. Mieszkam w Berlinie i dzieci są przyjmowane z karatem. Natomiast gdy dzieci mają wszy lub wymiotują to nie są przyjmowane. I właściwie. Z byle kataru nie chodziłoby do przedszkola 2/3 dzieci. Problem w tym że w Polsce ludzie puszczają dzieci z karatem i oskrzelowym kaszlem i to często mamuśki które nie pracują...
|
![]() |
Komunistyczna świnia. Najlepiej to się ludzie mają nie odzywać. Siedzieć cicho i na nic nie zwracać uwagi. Przecież PANI DYREKTOR TO PANI przez wielkie P a zwykli ludzie to kmioooty, pomioty,....Gratuluję wypowiedzi. PAAANI DYREKTOR dostaje kasę i powinna wywiązywać się że swoich obowiązków i być rozliczana, a kmioty (haha) maja do tego prawo. I będziemy rozliczać tą komunistyczną bandę, bo kmioty już dawno nie są kmiotami a ludźmi śwuadomymi swojej pozycji i praw.
|
![]() |
Pani dyrektor miała prawo wprowadzić zasady, ale czemu zrobiła to w odwecie? W związku z tym nie sądzę że wprowadzenie tych zasad odbyło się dla dobra dzieci , a po to by chronić swoją duupę. No to gratuluję. I jest jak było. Najlepiej to niech się lud nie odzywa i nie domaga swoich praw. W końcu my, większość obywateli jesteśmy po to by służyć PANIOM DYREKTORKOM, DYREKTOROM itp i trzymać gębę na kłódkę bo w odwecie będą nam życie żartować.. .
|
![]() |
Pani dyrektor miała prawo wprowadzić zasady, ale czemu zrobiła to w odwecie? W związku z tym nie sądzę że wprowadzenie tych zasad odbyło się dla dobra dzieci , a po to by chronić swoją duupę. No to gratuluję. I jest jak było. Najlepiej to niech się lud nie odzywa i nie domaga swoich praw. W końcu my, większość obywateli jesteśmy po to by służyć PANIOM DYREKTORKOM, DYREKTOROM itp i trzymać gębę na kłódkę bo w odwecie będą nam życie żartować.. .
|
![]() |
No tak po co sanepid, po co prasa, po co walczyć o swoje prawa. Może najlepiej udawać, że nie istniejemy, że nasze potrzeby są nieistotne, że najważnirjsze co powie WŁADZA. A może tak przyjmiemy zasadę, że każdy powinien być rozliczamy za swoją pracę i kontroli. A może dyrektorzy to nadejdzie, a więc pozostali to ludzie i motłoch
|
![]() |
No tak po co sanepid, po co prasa, po co walczyć o swoje prawa. Może najlepiej udawać, że nie istniejemy, że nasze potrzeby są nieistotne, że najważnirjsze co powie WŁADZA. A może tak przyjmiemy zasadę, że każdy powinien być rozliczamy za swoją pracę i kontrolowany. A może dyrektorzy to NADludzie , a więc pozostali to ludzi=motłoch
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|