Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Świdnik będzie dokładał do Portu Lotniczego Lublin? "Chętnie, ale..."

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 sierpnia 2018 r. o 20:17 Powrót do artykułu
Podobno „Świdnik Wspólna Sprawa” , jesli uda im sie zdobyc zaufanie mieszkańców podczas wyborów, planuje budowę stacji uzdatniania wody. Czytałam postulaty i okazuje sie (sprawdziłam sama z ciekawości), że płacimy za wode więcej niż w Warszawie - to smiech przecież biorąc pod uwage poziom majętności chociażby
Odpowiedz
Ile moźna?
Odpowiedz
na stronie Śws macie więcej informacji na temat chocby wody czy in vitro ***swidnikwspolnasprawa.pl/wybory-samorzadowe-2018/program-dla-swidnika/ , zachęcam do zapoznania sie i z pozosałymi postultami - ta grpa osób z którymi od lat działaja przedstwieciele wielu partii i związków, którym nie straszne wyzwania i niesienie pomocy mieszkańcom miasta. dla mnie to jedyna szansa, by w najblizszym czasie coś tu zmienić, a wybory mogą pokazać, jak wiele osób w nich pokłada nadzieje.
Odpowiedz
na stronie Śws macie więcej informacji na temat chocby wody czy in vitro ***swidnikwspolnasprawa.pl/wybory-samorzadowe-2018/program-dla-swidnika/ , zachęcam do zapoznania sie i z pozosałymi postultami - ta grpa osób z którymi od lat działaja przedstwieciele wielu partii i związków, którym nie straszne wyzwania i niesienie pomocy mieszkańcom miasta. dla mnie to jedyna szansa, by w najblizszym czasie coś tu zmienić, a wybory mogą pokazać, jak wiele osób w nich pokłada nadzieje.
 in vitro często jest jedyna szansą na to, aby ludzie, którzy z pewnych przyczyn nie mogą mieć dzieci, mogli zostać rodzicami. Nie każdego stać na prywatny zabieg. I dlatego chociażby oddm głos na ŚWS. Nadszedł czas na zmiany. Miejsmy nadzieję, że na lepsze.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...