![]() |
O panie to teraz bezrobocie spadnie chyba do zera w Świedniku
|
![]() |
Wszyscy wyjechali ze wsi to i bezrobocie spadło.
|
![]() |
"Zagęszczenie restauracji McDonald’s względem liczby mieszkańców miasta jest od czwartku większe w Świdniku niż w Lublinie." - informacja = śmieć! O obrót też? Nie mówię, że nie, ale to ŻADNA informacja!
tak dla ciekawości - w 500-tysięcznym Poznaniu jest 8 Starbucks-ów a w 800-tysięcznej Łodzi tylko 2 (do niedawna jeden, w Sukcesji). W Poznaniu KAŻDY ma większy obrót niż te w Łodzi!
|
![]() |
Ale jak będzie tak ,,schludnie i czysto'' jak np przy ul. Chemicznej, a tak z czasem może być, to ja dziękuję, za takie żarło. :)
|
![]() |
WOW LSW WOW
|
![]() |
LSW KING !!!
|
![]() |
CHAMBURKery były?
|
![]() |
Ostatni bastion padł masakra
|
![]() |
lepszy KFC by był
|
![]() |
gdzie te tłumy na którym zdjęciu?
|
![]() |
no dla pospólstwa to niewątpliwie atrakcja
|
![]() |
Wow! No to tera Hamburk pełnom gembom!
|
![]() |
Oferowane tam tzw. "jedzenie" jest dobre tylko w jednym przypadku - kiedy wyjeżdżamy go kraju dzikiego (dzikiego dla naszych żołądków), skąd moglibyśmy przywieźć ("w sobie") jakieś choróbsko albo robala. Wtedy korzystanie z maka ma sens. U nas nigdy w życiu nie jadłem tego. Korzystałem tylko podczas podróży z kawy, lodów oraz wc i tylko to polecam ! A nazwanie tego restauracją to... wielkie nieporozumienie.
|
![]() |
ej no bardzo fajnie i takie tam ale coś stojaczkow na rowery nie ma
|
![]() |
Ależ tłumy... Bzdury. Kolejek ani tłumów nie było. Tekst sponsorowany, redaktor pil kawę w domu i pisał o tłumach w 'hamburgu'.
|
![]() |
Buhahahahahaha:))))) syf jedzą i się kretyni cieszą :)))))
|
![]() |
oj no nie wiem to takie higieniczne ..czy np rukola w kajzerce śniadaniowej jest myta ..poza tym wszystko nakładane jest gołymi rękoma, plaster po platerku, póxniej te same palce używają różnych urządzeń: do keczupu, majonezu, grila, opiekacza ...ani razu nikt nie myje rąk po drodze (widziane na własne oczy) Czasem ten ktoś pomaga w kasie i przy wydawaniu kanapek. W innej restauracji burgerowej pan robiący kanapki był chyba b chory, kichał w rękaw ale wiedział mnie z boku i pewnie dlatego nie nakichał mi do kanapki ani w swoją rękę robiącą tę kanapką...Również (widziane) panie z baru sałatkowego wychodzace z toalety i w ogóle nie myją rąk tylko podmalowują usta a potem idą do tego stoiska i przygotowują sałatki...ale pyszne! W dodatku sami ludzie nie dbają o higienę grzebią w ziemniakach, potem w bułkach bez rękawiczek czy siatek foliowych na ręku...potem dają taką bułkę dziecku na wózku i my też to jemy z kurzem i brudem Nie mówię że po drodze ludzie ci dotykają wielu brudnych miejsc i często widać że nie myją rąk po wyjściu z toalety.
|
![]() |
Właścicielem jest osoba z Lublina :) łeh łeh łeh ... czyli lublin też zarabia :)
|
![]() |
i tak lublin zarabia, właścicielem jest Librex Izabela Orzeł, widać na paragonie :P , Zero przestrzegania higieny co widać. prcownicy powinni myć rece co godzine.. i tak nie ma
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|