Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

W tym bloku w Świdniku przez lata mieszkała łączniczka "Zapory". Upamiętnili Niusię

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 6 czerwca 2018 r. o 20:23 Powrót do artykułu
Zwolniona z zamku...czyli jak Bartoszewski z Auschwitz;).Agentka...
Odpowiedz
zamilczcie wreszcie wy KOMUSZE PROKREMLOWSKIE ODPADY SLD P0 I ZSL
Odpowiedz
Nomen omen mieszkała w bloku zbudowanym w Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej. Dobrze, że dojna zmiana nie zdążyła go jeszcze zniszczyć.
Odpowiedz
Zadowolony aktyw partyjny w komplecie! Mlodziez karnie dostarczona. A ja sie pytam gdziez te tlumy swidniczan? Zenada.
Odpowiedz
W czasie odsłonięcia tablicy pracowałem i nie mogłem być. Cześć i chwała Bohaterom!!!
Odpowiedz
To trzeba bylo wziac urop! Czesc i Chwala!
Odpowiedz
bolszewickie pachołki zamilczcie.
Odpowiedz
Świdnik to jest paradoks XX wieku, zbudowała go komuna a głosują na odpady sanacji.
Odpowiedz
To jest wlasnie paradoks! ludzie tutaj prawie wszystko zyskali dzieki komunie, ale w sianiu nienawisci do minionych czasow sa niedoscignieni. Ot taki chichot histroii.
Odpowiedz
Mega żenada taka uroczystość. Założę się że w tym bloku mieszkało i mieszka bardzo wiele normalnych, uczciwych ludzi, którzy dobrze służą społeczeństwu i byli przyzwoici i nie mają swojej tablicy, bo ich synkowie nie liżą dupy burmistrzowi i PISowi jak niejaki Target (vel Grzegorz Cel...). Skundlone to wszystko. PiS w czystej formie. Dość.
Odpowiedz
trzeba poszukać na jakiej ławeczce siedziała
Odpowiedz
Przez 8 lat za PSL-PO obowiązywało hasło "ch tam z Polską Wschodnią" - dziękuję POLAKOM, ze kopnęli ich w dpę i wybrali normalny prawicowy rząd.
Odpowiedz
Mieszkam w tym mieście, ale nie wiedziałem, że tyle tu mieszka postsowieckiego bydła. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...