![]() |
Jak się pracuje w Zakładzie Karnym po znajomości jak p. Chmiel, ma sie lekką robotę i nie zapie***la od rana do nocy za grosze w obozie pracy u Łągwy to jest czas i chęci żeby pobiegać :)
|
![]() |
Widzę że ktoś anonimowo potrafi się wypowiedzieć na mój temat. Rozumiem że boli Pana że pracuję w zakładzie karnym ? Niestety ma Pan złe informacje co do moich " znajomości ". Przeszedłem odpowiednie kursy, mam odbytą służbę w wojsku, przeszedłem kurs przygotowawczy do służby. Co do wolnego czasu...pracując w innym miejscu również chętnie bym biegał bo to moje hobby. Informuję iż odpowiednio zajmę się Pańskim wpisem, nie jest się anonimowym w internecie. W dniu jutrzejszym składam zawiadomienie do prokuratury o zniesławienie mojej osoby. Pozdrawiam ! |
![]() |
bardzo dobrze! jechać z trolami internetowymi hejtującymi wszystko i wszystkich. Jak Chmiel i jemu podobni chce sobie biegać to nikogo to nie powinno obchodzić! Na swoich nogach biega, w swoich butach i dobrze że chcą coś robić. Bardzo chetnie poznam dokonania tego krytyka. Ciekawe czym będzie mógł się pochwalić przed sądem :D
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.