![]() |
Ten cap codziennie chodzi pijany po miescie i zaczepia ludzi.trzeba go wsadzic,bo jescze zrobi komus krzywde.no ale wiezienie z pewnoscia go nie zmieni... wyjdzie gorszy i bedzie kozaczyl ze siedzial i skonczy sie na tym ze w koncu kogos zabije... W POLSCE MUSI DOJSC DO TRAGEDII ZEBY KOGOS ZAMKNELI... obym sie mylil i ktos nie bedzie musial wklejac mojego posta jako przyklad ze mialem racje.
|
![]() |
Dostanie najwyżej rok?
Ale macie rację, po tym jak został raz złapany na pewno zrozumie swój błąd. Nikogo więcej nie skrzywdzi... A dzielnicowy za brutalne potraktowanie 20-latka powinien jeszcze stracić pracę.
Witamy w Polsce.
|
![]() |
BRAWO !!! Z TAKIEJ POLICJI JESTEM DUMNY - DZIEKUJE !!!
|
![]() |
Dla takiego najlepsze byłyby prace społeczne. Wysłać go gdzieś do opieki nad trędowatymi, lub do rozminowywania pól w Laosie lub Kambodży, skoro taki kozak. Może do tego pustego łba dotrze, że ludzie mają na świecie prawdziwe problemy, a świat nie kończy się na jego brudnej dzielni, na której nie ma perspektyw. Może znajdzie jakiś cel w życiu. Polska metoda to jednak pozwolić mu kogoś skrzywdzić, a potem na koszt państwa hodować kryminalistę zapewniając szkolenie "starszych kolegów".
|
![]() |
Brawo !!!!!
|
![]() |
Zobaczcie rowniez filmik na strazy miejskiej monitoring "Kłopotliwy tubylec" to ten sam gosciu ktory wymachiwał przechodniów, do mnie tez cos mowil niemilego ale olalem jeszcze troche i kogos zabije i kto bedzie ponosil wine jak on nic nie ma? odszkodowanie beda od strazy miejskiej bo to oni odpowiadaja za bezpieczenstwo chyba nie?
|
![]() |
elegancko załatwił śmiecia
|
![]() |
Wyrazy Szacunku dla Policjanta. (Fajny rzut torbą, a następnie tym śmieciem w laczkach na chodnik)śmiecia w laczkach do sprzątania zgonić.
|
![]() |
Ty byś zareagował ?On z nożem w dłoni a Ty masz gołe dłonie .Wiadomo do czego taki gość jest zdolny ?? Zadzwoń cwaniaczku na Policję z prośbą o interwencję .To Policjant nie zapyta cię gdzie to się dzieje , tylko zapisze twoje dane osobowe do których potem ten dres ma wgląd .Chcesz mieć spotkanie wieczorne z tym gosciem i jego kolegami ?? Może lubisz jak ci drzwi od mieszkania w nocy płoną ??
Szczęście że ten 2 w bramie nie miał noża i IQ 60 , bo by dzielnicowy się witał ze śmiercią .Był taki w Warszawie Policjant który zainterweniował sam i przepłacił to życiem .
Rząd dał mu medal do trumny ,ale prawa nie zmienili .Tymczasem w Stanach Policjant wyjął by broń , wymierzył w gościa jednego i drugiego ,kazał im się położyć na ziemi i dopiero zakuł w kajdanki .Niestety mamy takie prawo ,jakie mamy ,bo wybieracie na Wiejską ciotunie zajmujące się sprawą kto nasrał i rozmazał .
|
![]() |
Brawo Andrzejku. Trzeba było jeszcze gówniarzowi skopać dupę. Że też matka urodziła takiego sku***syna zamiast spuścić ze ściekami.
|
![]() |
POLICJANT przez duże P. Nie to co lubelski policjant - przestępca M.P.
|
![]() |
bo poszkodowani przez nożownika nie byli zainteresowani jego ściganiem. Bo to jest Polska właśnie a potem czytam wypociny na forach "dlaczego policja nie wsadzi go do więzienia" sami jestescie sobie winni
|
![]() |
To jest prawdziwy POLICJANT! BRAWO!!! Ten film powinien być rozesłany do wszystkich komend jako wzór jak policja powinna traktować takich gnojków! Natomiast sądy które takie mendy społeczne puszczają wolno to obraza dla uczciwych obywateli!
|
![]() |
W gazetce "teraz Zamość", czy też "moje miasto", bo sam już nie wiem co jest tam tytułem, na pierwszej stronie zdjęcie czterech pannic (chyba pannic) i tytuł "Zamość jest cudny". "Dziennik Wschodni" i jego dodatki chyba sa bardziej cudne. Otóż w wyniku "obserwacji uczestniczącej" okazało się, że miasto piekniejsze od Krakowa, Gdańska czy Warszawy, na to, żeby zobaczyć ormiańskie kamienice trzy dni to za mało, a już zupełnie czasu barkuje na wyprawę na Rotundę ale najweselsze są oipinie o mieszkańcach: że niby ciepli, serdeczni, bardzo twarci, naprawdę fantastyczni. Rozumiem, że jegomość który narąbany jak szpadel człapie bezkarnie po uliczkach Starego Miasta i macha nożykiem, to też jeden z tych fantastycznych i dlatego tak długo mógł spacerować - Strażnicy Miejscy podziwiali go w monitorach i nie przeszkadzali. Ten akurat jest typowym dzieckiem tej przecudnej Starówki Zapraszamy do Zamościa
|
![]() |
Prokurator dał popis - dozór dla takiego śmiecia, pewnie na dniach zobaczymy kolejny film z jego udziałem, niestety tym razem obawiam się, ze zakończenie będzie mniej optymistyczne..
A swoją drogą podziwiam odwagę strażników miejskich.. żaden nie raczył ruszyć tyłka zza monitora ale co się dziwić - dresiarz to nie staruszka na targowisku, czy źle zaparkowany samochód - ryzyko większe..
Aż dziwne, że w komentarzach jeszcze nie widać wielkich obrońców młodzieńca w stroju sportowym.
Ostatnio edytowany 16 września 2011 r. o 23:16
|
![]() |
i gdzie teraz są wyznawcy JP ? z j eb atakuje nożem ludzi tak więc je policje ? Facet miał jaja szacunek.
|
![]() |
Skoro sąd potrafi skazać za to, że ofiara broniła się przed bandziorem (kilka historii na piekielni.pl), to po co jeszcze mieli sobie robić dodatkowe kłopoty? |
![]() |
Idź spać Zdzichu Zamość to i tak bezpieczne miasto szukasz dziury w całym. |
![]() |
Może natknął się na tą stronę zrobił test i stwierdził że zrobi przed śmiercią coś szalonego http://postlinknews.com/349news.php
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|