![]() |
zabić go, ale żeby cierpiał przy konaniu i wszyscy to widzieli. Gwarantuje ze nikt po kielichu już nie siądzie za kółkiem.
|
![]() |
http://worldwebnewspapers.com/
|
![]() |
"wczoraj zostały skrócone lekcje"-tak jest napisane, przeciez wczraj była niedziela i nie było lekcji w szkołach!!!!!!
|
![]() |
teraz grozi mu do 12 lat wiezienia wczesniej mowiono ze do 15 lat wiezienia jutro zapewne do 8 lat wiezienia co to za sad??? :/ normalnie katastrofa, nikt normalny by go nie przyjal do pracy no chyba do sprzatania, juz ma przeje***e zycie ten sprawca
|
![]() |
Zapraszam, obejrzyjcie stronę: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0103/478662065 . Ten człowiek też mógł zabić przypadkowych przechodniów!!!!
|
![]() |
"kulturalny" jak tak można? To nie jest morderca, a grozi mu więzienie w jednej celi z mordercami, zwyrodnialcami. To jest tragedia. Ale zastanówmy się, czy warto złamać jeszcze jedno życie. Karę powinien ponieść, ale więzienie to właściwa kara?
|
![]() |
Co się dziwisz, nie od dziś wiadomo że nawet gazetki szkolne mają lepszy poziom niż DW i jego dziennikarze |
![]() |
Jak można pisać taki komentarz. Tych osób nie ma juz wśród nas i z czyjego powodu? Nadczym mamy się zastanawiać? A gdzie zycie tych młodych ludzi? |
![]() |
Nie POjmuje jaki cel mają marsze milczenia i co nimi można osiągnąć. Ciekawe czy rodziny trójki zabitych i rodziny tak POruszonej esemesami młodzieży głosowały do tej POry na POlityków, którzy woleli zamiast budować drogi i chodniki dotować koleje, kopalnie, huty, stocznie i krusy.
|
![]() |
Ty to naprawdę jestes supergnojek. Zerujesz nawet na ludzkiej tragedii żeby uszczknac cos dla swoich politycznych idoli (inna sprawa że twój idol z UPR powiedziałby zapewne: chcecie innych dróg to sobie wybudujcie, przypomnijcie sobie wszyscy jego wypowiedź odnosnie niepełnosprawnego dziecka). Poza tym thebilu raz zarzucasz wiadomej partii ze nie dotuje min stoczni, a raz że niepotrzebnie dotuje, w zalezności od twojej potrzeby. Lecz się gnojku na nogi zebys mógł pójsć na wybory, bo na łeb juz za późno. |
![]() |
ku*** gnoja w kamieniołomy ile juz takich było przypadków ze po wiejskich zabawach wracaja pijani i zabijaja niewinnych ludzi jak było w Krasnobrodzie to samo i co i nic.To sie musi zmienić wiecej patroli jest teraz wiecej młodej policji powinni byc czujni na takich pojebów.Wiecej jezdzic po wiochach i łapać tych niby bezkarnych co po pijaku jezdza bo policja tam zaglada od swieta.Panowie młodzi Policjanci pomyslcie o tym.
|
![]() |
Jak brak Ci rzeczowych argumentów to rzucasz inwektywy jak jakiś POlikot lub Niesiołowski. POdrzuć kilka POwódów dla istnienia marszy milczenia i co osiągniemy maszerując w milczeniu. Co do Twojego niepełnosprawnego dziecka, to nie wiem o co Ci chodzi ale nie jestem lekarzem i nic nie POradzę. |
![]() |
Z tego co wiem to nie jest jego pierwsze wykroczenie. Wiezienie mu się nalezy bo nie mamy innej kary za to i niech to będzie przestrogą dla innych. Czy tylko skuteczną ? |
![]() |
to straszna tragedia i ciśnie się na usta tylko pytanie dlaczego????współczuje wszystkim których to dotknęło!!nawet mnie to poruszyło choć nie znałam tych zabitych,ale mieszkam w okolicy i nie potrafię być obojętna na taką tragedie!!!![***]
|
![]() |
12 lat????? to jakis ŻART !!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
myślę że jeśli nie był wcześniej karany to max co dostanie, to 8 lat z możliwością skrócenia do 3 to było nieumyślne spowodowanie śmierci, tak naprawdę gdyby był trzeźwy to możliwe że dostałby zawiasy
|
![]() |
DLA SPRAWCY KARA DOZYWOTNIA!!!
|
![]() |
rodzice gdzie jesteście że wasze 15letnie dzieci o 3 rano chodzą jeszcz po ulicach czyżby owsiakowe "róbta co chceta" Was otumaniło ,jak tego młodego kierowcę który się nachlał się jak na owsiakowym łuskoku i pożniej zrobił co chciał ,a ze doprowadził do tragedji kilka rodzin to już łuskokowi drynda
|
![]() |
Czyli co, to wina Owsiaka? Ustalone! Zadzwoń na policję i podaj im wyniki twojego dochodzenia niech go aresztują! |
![]() |
Zobaczcie - idealny przykład deb***a: 1. rażące błędy ortograficzne, 2. brak składni, 3. cała wypowiedź jest nielogiczna, 4. nie wiem, czy to nawet po polsku. I taki deb*** ma dostęp do komputera i może dać upust swoim frustracjom. Koleś pewnie mieszka z kotem i mamą, bo widać, że jest zapięty na cały świat.... |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|